Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Göteborg

Göteborg

De schoonheid van Göteborg wordt duidelijk als je door de haven en het stadscentrum wandelt en de verschillende wijken verkent die het gebied een aangename en ontspannen sfeer geven. Talloze cafés sieren de straathoeken, en restaurants van wereldklasse verrassen met vakkundig bereide gerechten met de meest verse ingrediënten. Göteborg biedt het hele jaar door opwinding, met attracties zoals het pretpark Liseberg, het beroemde filmfestival van Göteborg en het veelgeprezen muziekfestival Way Out West, zodat er altijd iets bijzonders te ontdekken en van te genieten is.
Lees meer
Brindisi

Brindisi

Ontdek Brindisi, een zonovergoten juweel aan de Adriatische Zee en het kloppend hart van de Italiaanse regio Apulië. Brindisi is meer dan alleen een schoonheid aan de kust, het dient als een heus museum voor talloze verdwenen beschavingen. Stel je voor dat je langs oude Romeinse wegen wandelt, naar majestueuze gotische en barokke kathedralen kijkt, of verdwaalt in de imposante schaduwen van Zwabische kastelen uit de tijd van Frederik II, de Heilige Roomse keizer. Bij elke stap wandel je door eeuwen van gelaagde geschiedenis. Kom voor het strand, blijf voor een reis terug in de tijd.
Lees meer
Cork

Cork

Welkom in de “Volksrepubliek Cork”, de meest zuidelijke stad van Ierland, waar levendige, onafhankelijke vibes samengaan met kosmopolitische creativiteit. Als oude zeehaven is de rijke geschiedenis van Cork verweven met eeuwenlange handel en culturele uitwisseling, waardoor het unieke karakter van Cork is vormgegeven. Ongeacht het seizoen belooft een bezoek aan Cork levendig entertainment en de warme omhelzing van Ierse craic, waardoor het hele jaar door een onvergetelijke ervaring wordt gegarandeerd.
Lees meer
Genua

Genua

Genua, ingeklemd tussen de zee en de Ligurische heuvels, is een stad die een blijvende indruk achterlaat. De geschiedenis is fascinerend met de triomfen en tegenslagen, zoals weerspiegeld in de rijke architectuur van de stad. Als Culturele Hoofdstad van Europa in 2004 beschikt Genua over een indrukwekkende collectie musea en galerieën, evenals een gerenommeerd theater en het grootste aquarium van Europa. De stad heeft ook goede winkels, het beste nachtleven in de regio en uitstekende restaurants. En voor degenen die de stadsgrenzen willen verkennen, zijn dagtochten langs de pittoreske Ligurische kust een echte aanrader.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Jerez

Jerez

Omgeven door weelderige wijngaarden is Jerez de la Frontera een betoverende stad die bekend staat als de geboorteplaats van sherry wijn. Dompel jezelf onder in het rijke culturele erfgoed als bakermat van de flamenco, de thuisbasis van de betoverende “dansende” Andalusische paarden en de spannende hoofdstad van de motorraces. Dwaal door het charmante historische centrum, met zijn smalle straatjes, prachtige pleinen en het iconische Alcazar. Ontdek de allure van de stad in unieke musea, de sfeervolle zigeunerwijk en opmerkelijke architectonische wonderen die verhalen vertellen over het roemruchte verleden.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Fort Myers

Fort Myers

Fort Myers werd rond de vorige eeuwwisseling door Thomas Edison gekozen als winterverblijf. Fort Myers ligt ver weg van de drukkere en weelderigere centra van Florida, waardoor de zorgeloze, ingetogen sfeer van een badplaats behouden blijft. Ervan uitgaan dat het strandleven de enige attractie van Fort Myers is, zou een vergissing zijn: het stadscentrum heeft een bruisend straatleven, met een overvloed aan indie-kunstgalerieën en interessante plekken voor liefhebbers van geschiedenis en wetenschap. De natuurlijke schoonheid van het gebied gaat verder landinwaarts, waar beschermde diersoorten schuilen tussen mangroven en smalle bayou plekken.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Kunstwandeling & muziekwandeling
Fort Myers

Kunstwandeling & muziekwandeling

Voeg voor wat cultureel entertainment de Art Walks & Music Walks van Fort Myers toe aan je agenda: deze gratis evenementen zorgen elke maand op vaste tijden voor een gezellige sfeer in het centrum van River District, terwijl winkels, kunstgalerieën en restaurants tot laat in de avond open blijven en zorgen voor drankjes buiten op de stoep. De kunstwandeling vindt elke eerste vrijdag van de maand plaats, van 18:00 tot 22:00, en brengt je naar 13 kunstgalerieën die rondleidingen en ontmoetingen met de kunstenaars aanbieden. De muziekwandeling begint elke derde vrijdag van de maand om 19:00, met bands en zangers die de straten overnemen en optreden in een breed scala aan muziekgenres.
Lees meer
Boottochten
Fort Myers

Boottochten

Een andere populaire manier om de landschappen en natuur van Fort Myers te leren kennen, is een boottocht. Manatee & Eco River Tours organiseert tochten langs de rivieren Caloosahatchee en Orange, met een natuuronderzoeker aan boord om je te vertellen over de lokale flora en fauna. Er zijn verschillende opties beschikbaar: bekijk de zeekoeientochten (alleen van december tot maart), waarmee bezoekers deze bijzondere zeedieren van dichtbij kunnen zien, of kom in een romantische sfeer met een zonsondergangtour. Boek je reis op hun website. www.manateeandecorivertours.com Magic Wind Adventure Sailing wordt gerund door een enthousiast stel dat zeiltochten op de golf aanbiedt voor maximaal 6 passagiers. Boek je reis op hun website of telefonisch. www.sailmagicwind.com
Lees meer
Slottsskogen
Göteborg, Zweden

Slottsskogen

Slottsskogen, één van de grootste, oudste en meest geliefde parken van Göteborg, verwelkomt bezoekers het hele jaar door gratis. Het biedt de perfecte setting voor picknicks, lichaamsbeweging en ontspannen wandelingen. Voor kinderen biedt het park Plikta, de grootste speeltuin van Göteborg, boordevol spannende activiteiten. Bovendien ligt in Slottsskogen een dierentuin met fascinerende Noordse wilde dieren, waaronder elanden, herten, pinguïns en zeehonden.
Lees meer
Mölle
Helsingborg Region, Zweden

Mölle

Aan de voet van Kullaberg ligt het oude vissersplaatsje Mölle. Aan het einde van de negentiende eeuw werd Mölle bekend als de locatie van het eerste openbare uniseks bad in Zweden, waar dames en heren in gestreepte badpakken in zee gingen zwemmen. Dit was een geweldige sensatie die nieuwsgierige en avontuurlijke gasten van overal aantrok, en er was zelfs een trein vanuit Berlijn. Zondige Mölle” werd zo opgericht. Tot op de dag van vandaag is Mölle een populaire toeristenbestemming met een verdrievoudiging van het aantal inwoners in de zomermaanden.
Lees meer