Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Key West, Florida

Key West, Florida

Key West is een tropisch paradijs in het zuidelijkste puntje van de continentale VS, op slechts twee uur rijden van Miami. Met het hele jaar door warm weer en kristalhelder water is Key West een populaire zeehavenbestemming voor veel passagierscruiseschepen. Verken de schilderachtige stranden, geniet van de gevarieerde culinaire scene en verblijf in luxe hotels met een prachtig uitzicht. De stad is een perfecte mix van natuurlijke schoonheid en levendige cultuur. Het biedt een overvloed aan leuke locaties om te ontdekken en onvergetelijke herinneringen te creëren.
Lees meer
Melbourne

Melbourne

Melbourne is een artistieke grootmacht met een levendige en multiculturele ziel. Melbourne, bijgenaamd “Parijs van het zuidelijk halfrond”, staat niet alleen bekend als de culturele hotspot van Australië, maar staat ook bekend om zijn grote sportevenementen en culinaire hoogstandjes van over de hele wereld. Met zijn hoge stadscentrum en uitgestrekte buitenwijken is het moeilijk om je niet te laten meeslepen door het leven van de hoofdstad Victoria. Dagtochten naar de wilde natuur van de staat zijn ook bijzonder aantrekkelijk.
Lees meer
Belfast

Belfast

Na bijna drie decennia van conflicten en verdeeldheid te hebben overleefd, is Belfast met een hernieuwde frisheid en levendigheid uit zijn pop herrezen. Belfast is een spannende combinatie van oud en nieuw, met een diepe blik op de geschiedenis, maar gaat toch stoutmoedig de toekomst tegemoet. Loop langs de rivier de Lagan en bekijk de geboorteplaats van de beruchte Titanic, bezoek de beroemde politieke muurschilderingen in een zwarte taxi of leun achterover met een traditionele muzieksessie in één van de prachtig bewaard gebleven oude pubs van deze levendige stad.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Venetië

Venetië

Van de ongeëvenaarde romantische allure tot het historische erfgoed tot de onbetwistbare schoonheid, er is geen andere stad zoals Venetië. De “Koningin van de Adriatische Zee” bestaat uit een doolhof van eilanden, grachten en bruggen met prachtige gebouwen, historische monumenten van groot artistiek en cultureel belang, evenals charmante restaurants en pleinen. Er zijn geen auto's in Venetië, maar je hebt ze toch niet nodig, want “De Stad van Bruggen” kun je het beste te voet verkennen.
Lees meer
Cyprus

Cyprus

Helderblauw water, milde temperaturen en zonneschijn. Het is gemakkelijk te zien hoe de Griekse godin van de liefde, Aphrodite, werd geboren uit de golven die op de Cypriotische kust kabbelden. De mythologie, taal, tradities en levensstijl zijn Grieks, maar het eiland heeft een schoonheid die gehuld is in een eigen, unieke sfeer. Het is gevormd door een structuur die Cyprus en zijn hoofdstad Nicosia verdeelt in het Turkse noorden en het Griekse zuiden. De veelzijdige persoonlijkheid heeft een allure die veel vakantiegangers aantrekt.
Lees meer
New Orleans, Louisiana

New Orleans, Louisiana

Feest spreidt net zoveel in de lucht als de klanken van saxofoons en trompetten in New Orleans. Ondanks de schade die Katrina in 2005 heeft toegebracht, heeft NOLA niets van zijn charme, vonk, magie en de onuitblusbare levensvreugde van zijn mensen verloren. Niets van wat het tot een unieke stad in de VS en de wereld maakt. Van de altijd levendige Mardi Gras tot de eclectische mix van culturen tot de rijke keuken die de Cajun, Creoolse en Franse roots weerspiegelt, New Orleans is een constante viering van de menselijke geest.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Venice Carnival Mask-Making Class
Venetië , Italië

Venice Carnival Mask-Making Class

Een leuke activiteit voor zowel kinderen als volwassenen tijdens een bezoek aan Venetië is om je eigen carnavalsmasker te maken. Geniet van een cursus over het maken van maskers van een meester-ambachtsman in Venetië terwijl je alles leert over de geschiedenis van deze oude traditie. Kies tussen een productieklasse, decoratieklasse of beide. Welke optie je ook kiest, je mag je creatie mee naar huis nemen als souvenir van deze unieke ervaring.
Bookable
Lees meer
Manchester

Manchester

Manchester staat bekend als de geboorteplaats van de industriële revolutie en is één van de meest dynamische en kosmopolitische steden in het VK, met een geheel eigen karakter. Manchester verwelkomt bezoekers met zijn mooie tradities op het gebied van cultuur, muziek, sport en evenementen van topklasse. De vitaliteit van de stad komt tot uiting in haar fascinerende geschiedenis, interactieve attracties, prachtige architectuur en vooral de geest van de mensen, dus er is altijd iets te doen in de regio Greater Manchester.
Lees meer
Utrecht

Utrecht

Utrecht, gelegen in het hart van Nederland, fascineert met middeleeuwse charme, schilderachtige grachten en historische wijken zoals Oudegracht. Utrecht combineert traditie en moderniteit naadloos, wat te zien is aan de diverse culturele bezienswaardigheden, trendy boetieks en levendige markten. Met een dynamische sfeer, gevormd door zowel oude structuren als hedendaagse architectuur, is de stad er trots op een vooraanstaande universiteit te hebben die een levendige mix van bewoners en studenten creëert.
Lees meer
Agia Napa
Cyprus, Cyprus

Agia Napa

Ooit slaperige vissersdorpjes, de prachtige stranden met fijn wit zand van Agia Napa en Protaras, en het kustgebied van Paralimni met zijn honderden windmolens, bruisen tegenwoordig van het leven. Dit gebied staat gezamenlijk bekend als de Kokkinochoria, “dorpen met rode grond”, vanwege de rijke rode aarde waarop de beroemde aardappelen van Cyprus worden geteeld. Cultuurliefhebbers kunnen de middeleeuwse kerken bezoeken die te vinden zijn in dorpen zoals Sotira of een bezoek brengen aan de volkskunstmusea met landelijke kunstvoorwerpen in Deryneia en Avgorou. Kinderen zullen dol zijn op het Marine Life museum of het nieuwe zeemuseum “Thalassa” in Agia Napa, dat een verbazingwekkende replica heeft van een 4e-eeuws handelsschip dat voor de kust van Kyrenia is gezonken. Of je kunt langsgaan bij de kleine riviermonding, bij de lokale bevolking bekend als Potamos, en kijken hoe de vissersboten hun vangst in hun veelkleurige manden binnenhalen. Breng de dag door met zonnebaden op het strand, zwem in warm turkoois water of maak een korte cruise langs de kust. Enkele van de beste snorkel- en duikplekken bevinden zich op Cape Gkreko, het nationale bospark, met zijn afgelegen baaien en rotspartijen, indrukwekkende uitzichten op de kliffen en zeegrotten. Dineer 's avonds in één van de vele restaurants, vooral in de lokale restaurants in Paralimni, of luister naar de nieuwste deuntjes in één van de vele nachtclubs.
Lees meer