Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Agia Napa – Protaras

Agia Napa – Protaras

Agia Napa was ooit slechts een klein vissersdorp en is uitgegroeid tot één van's werelds beste reisbestemmingen, bekend als een kosmopolitisch vakantieoord. De stad is gelegen aan de oostkust van Cyprus en zit vol geschiedenis en cultuur, met vriendelijke en gastvrije mensen. Vlakbij ligt Protaras, een populaire badplaats met enkele van's werelds beste gouden stranden, kristalhelder water en levendig entertainment. Of je nu op zoek bent naar fascinerende geschiedenis, bruisende cultuur en nachtleven, verbazingwekkende natuurlijke schoonheid of een ontspannen strandvakantie, samen vormen deze gebieden één van de meest gewilde bestemmingen aan de Middellandse Zee.
Lees meer
San Diego, California

San Diego, California

San Diego wordt vaak “America's Finest City” genoemd, en niet zonder reden. De achtste grootste stad van de VS biedt enorm veel attracties, culturele ervaringen en een onmiskenbare kosmopolitische sfeer. Ondanks zijn grootte heeft San Diego een relaxte sfeer behouden die kenmerkend is voor Zuid-Californië, belichaamd door de vriendelijke bevolking en het beroemde perfecte klimaat van de stad. Met temperaturen die het hele jaar door rond de 21°C schommelen en veel zonneschijn, is er nooit een verkeerd moment om de wereldberoemde musea te verkennen, te genieten van een 5-sterrendiner, te zonnebaden op de internationaal bekende stranden en te genieten van de uitzonderlijke gastvrijheid.
Lees meer
Utrecht

Utrecht

Utrecht, gelegen in het hart van Nederland, fascineert met middeleeuwse charme, schilderachtige grachten en historische wijken zoals Oudegracht. Utrecht combineert traditie en moderniteit naadloos, wat te zien is aan de diverse culturele bezienswaardigheden, trendy boetieks en levendige markten. Met een dynamische sfeer, gevormd door zowel oude structuren als hedendaagse architectuur, is de stad er trots op een vooraanstaande universiteit te hebben die een levendige mix van bewoners en studenten creëert.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Bodrum

Bodrum

Bodrum, met zijn pittoreske halve maan en witgekalkte huizen, is het hele jaar door een reisparadijs. Deze havenstad, gelegen aan de westkust van Turkije, heeft zijn reputatie als 'de Saint-Tropez van Turkije' verdiend en doet dat met flair eer aan. Maar er is meer in Bodrum dan alleen zon, zand en zee. Tegenwoordig is het een belangrijk centrum voor handel, kunst en entertainment. Dit juweeltje aan de kust verweeft moeiteloos het traditionele en het moderne, en creëert een harmonie die typisch Bodrum is.
Lees meer
Gent

Gent

Gent is een compacte, authentieke stad waar heden en verleden naast elkaar leven in perfecte harmonie. Een wandeling door de stad is net een reis doorheen de tijd: je draait het hoekje om en stapt als bij toverslag van de veertiende naar de eenentwintigste eeuw. Gent is een levendige stad met een hart voor cultuur waar muziek, theater, film en visuele kunsten samensmelten. Dankzij de centrale ligging in Vlaanderen is Gent ook de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de Vlaamse kunststeden. Gent verwelkomt je met open armen!
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Malta

Malta

Malta, gelegen tussen Sicilië en Noord-Afrika, is een betoverende eilandstaat die een unieke mix van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid biedt. Naast historische wonderen, waaronder oude tempels en middeleeuwse forten, beschikt Malta ook over prachtige kusten, kristalhelder water en pittoreske stranden. Deze maken het eiland in combinatie met vrijwel ononderbroken zonneschijn het hele jaar door en enkele van de mildste temperaturen ter wereld, in elk seizoen tot een heerlijk toevluchtsoord voor reizigers.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Tempel van Apollo in Didyma
Bodrum, Turkije

Tempel van Apollo in Didyma

Zelfs als oude ruïnes niet jouw ding zijn, is een uitstapje naar een archeologische vindplaats de omweg waard. De reis voert je door het schilderachtige platteland, langs kleine steden en dorpen die anders misschien aan je aandacht zouden ontsnappen. Op slechts een paar kilometer van het vakantieoord Altinkum, in Yenihisar, vind je Didyma, de thuisbasis van een grote tempel gewijd aan Apollo. Didyma was meer dan een religieuze plaats; het orakel evenaarde de faam van Delphi. Terwijl de oorspronkelijke tempel rond 400 voor Christus door de Perzen werd verwoest, stammen de bestaande ruïnes uit de Romeinse tijd. De overblijfselen van 120 zuilen getuigen van de ooit monumentale omvang van de tempel.
Lees meer
Ibiza

Ibiza

Ibiza maakt deel uit van de eilandgroep de Balearen en is een juweel van de Middellandse Zee. Behalve dat het de uitgaanshoofdstad van de wereld is, biedt Ibiza ook verbazingwekkende natuurlijke schoonheid, een fantastisch klimaat en verschillende UNESCO-werelderfgoedlocaties. Of je nu los wilt gaan met dansen terwijl je luistert naar de beste dj's ter wereld of wilt genieten van de verbluffend heldere zee, de warme zon, aantrekkelijke baaien en veelbewogen stranden, of een beetje van alles, je bent hier zeker aan het juiste adres.
Lees meer
Free Walking Tour Utrecht
Utrecht, Nederland

Free Walking Tour Utrecht

De gunstige locatie van Utrecht, op slechts 20 minuten rijden van Amsterdam, biedt een ontsnapping aan alle toeristische drukte van de hoofdstad. Het biedt de essentie van een typisch Nederlandse stad met een fascinerend verhaal. Utrecht heeft een charmant stadscentrum, beroemd om zijn smalle steegjes en verborgen straatjes die een ideale setting vormen voor een wandeltocht. Het is zelfs vanwege de smalle, autovrije straten dat deze gratis wandeltocht je naar plaatsen brengt waar auto's, bussen of boten geen toegang hebben. Het is niet alleen een geschiedenisles, maar een ervaring verteld vanuit een lokaal perspectief. De Nederlandse gidsen geven je inzicht in het dagelijkse leven van Utrechters, inclusief hun favoriete eetgelegenheden, winkelbestemmingen en advies om toeristenvallen te vermijden.
Lees meer
Oude stad van Efeze & Selçuk
Bodrum, Turkije

Oude stad van Efeze & Selçuk

Deze opgraving evenaart de beroemde bezienswaardigheden van Pompeii. Het oude Efeze, waar ooit ongeveer 400.000 mensen woonden, werd gebouwd rond de tempel van Artemis, nog een wonder onder de zeven wereldwonderen van de antieke wereld. De ruïnes die we vandaag zien, stammen voornamelijk uit de Romeinse tijd. De overblijfselen van de Tempel van Artemis bevinden zich buiten het belangrijkste ruïnegebied, terwijl op de heuvel erboven de Sint-Janskathedraal staat, naar verluidt de laatste rustplaats van de evangelist. Volgens de legende leefde Sint Jan samen met de Maagd Maria in Efeze.
Bookable
Lees meer