Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Las Vegas, Nevada

Las Vegas, Nevada

Las Vegas is een schitterende zee van neonlichten die bezoekers lokt met luxe hotels, ongelooflijke shows, voortreffelijke restaurants, wereldklasse gokken en decadentie op grandioze schaal. Het is het oude Rome, het romantische Parijs, het exotische Egypte, het opwindende New York City en de grachten van Venetië, allemaal samengebracht in één vakantiebestemming. Miljoenen mensen vervullen hun droom om elk jaar Las Vegas te bezoeken, aangetrokken door de welverdiende reputatie van de stad als entertainmenthoofdstad van de wereld.
Lees meer
Göteborg

Göteborg

De schoonheid van Göteborg wordt duidelijk als je door de haven en het stadscentrum wandelt en de verschillende wijken verkent die het gebied een aangename en ontspannen sfeer geven. Talloze cafés sieren de straathoeken, en restaurants van wereldklasse verrassen met vakkundig bereide gerechten met de meest verse ingrediënten. Göteborg biedt het hele jaar door opwinding, met attracties zoals het pretpark Liseberg, het beroemde filmfestival van Göteborg en het veelgeprezen muziekfestival Way Out West, zodat er altijd iets bijzonders te ontdekken en van te genieten is.
Lees meer
Lanzarote

Lanzarote

Lanzarote heeft het allemaal: zonnige luchten, ongerepte stranden en kristalhelder water. Maar zijn natuurlijke wonderen gaan verder dan het voor de hand liggende. Met meer dan 300 vulkanische toppen heeft het eiland een maanlandschap met roze, paarse en okerkleurige tinten. Verborgen onder de oppervlakte liggen grotten, tunnels en meren, die smeken om ontdekt te worden. Surfliefhebbers vinden hier een paradijs, met perfecte golven gedurende het hele jaar. Het gerucht gaat dat Lanzarote ooit deel uitmaakte van de verloren stad Atlantis. Ontdek dit unieke juweeltje van de Spaanse Canarische eilanden.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Marrakesh

Marrakesh

Marrakesh, een stad vol middeleeuwse allure, is een wirwar van mythen, drama en het raadsel dat iedereen in zijn okerkleurige omhelzing gevangen houdt. Reis terug in de tijd naar een wereld die grotendeels bewaard is gebleven in historische kronieken. Met zijn doolhofachtige medina, de zintuiglijke overdaad van de bruisende soeks, het theaterspektakel op het Djemaa el Fna-plein en het torenhoge Atlasgebergte als dramatische achtergrond, is Marrakesh ontegensprekelijk de meest oogverblindende parel van Marokko.
Lees meer
Paphos

Paphos

Doordrenkt van Griekse mythologie en gekust door de charme van Aphrodite, biedt Paphos meer dan alleen helderblauw water en milde temperaturen. Hier komen geschiedenis en natuurschoon samen in een uniek Cypriotisch landschap. Paphos, gelegen in het Griekse zuiden, is een levend bewijs van de veelzijdige persoonlijkheid van het eiland: van de vele oude ruïnes tot de nabijheid van het ongerepte schiereiland Akamas, waar indrukwekkende baaien en kloven op je wachten. Ga op avontuur dat lonkt te midden van een complexe, maar betoverende achtergrond gevormd door de Griekse en Turkse invloeden van het eiland.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Zuid-Corsica

Zuid-Corsica

Zuid-Corsica (of Corse-du-Sud), de geboorteplaats van Napoléon Bonaparte en de thuisbasis van een aantal indrukwekkende natuurlijke landschappen, is aantrekkelijk door de buitenactiviteiten, overblijfselen van prehistorische nederzettingen en verbluffend gevarieerde landschappen. Van de indrukwekkende witte kliffen van Bonifacio tot de grillige rotsformaties van Piana tot de onbewoonde Lavezzi-eilanden en witte zandstranden, Zuid-Corsica heeft genoeg om tot de verbeelding te spreken.
Lees meer
Museum van Menorca
Menorca, Spanje

Museum van Menorca

Duik in het rijke culturele erfgoed van Menorca in dit regionale museum. Met exposities van prehistorische sculpturen, Romeinse kunstvoorwerpen, beeldende kunst en zelfs een unieke voedseltentoonstelling met traditionele Menorcaanse recepten om mee naar huis te nemen, is het een reis door de tijd. Dompel jezelf onder in de fascinerende verhalen van de vele beschavingen die dit eiland hebben gevormd, van de Romeinen en Moren tot de Fransen en Britten.
Lees meer
Tropea
Lamezia Terme, Italië

Tropea

Tropea is een klein stadje aan de oostkust van Calabrië, op 64 km van Lamezia. Het staat bekend om zijn witte stranden die tot aan Capo Vaticano lopen, het historische centrum op een klif en de gewaardeerde rode uien. De stad zelf is heel pittoresk en romantisch met kronkelende straatjes en prachtige kleine pleinen. Opmerkelijk is de Tropea-kathedraal, die in de 12e eeuw door de Noormannen werd gebouwd in opvallende gele lavasteen en waarin een interessant zwart kruisbeeld, twee niet-ontplofte bommen uit de Tweede Wereldoorlog en een schilderij van de donkergekleurde Madonna van Roemenië zijn ondergebracht. Vanwege een aantal wonderen hebben de inwoners van Tropea de Maagd Maria van Roemenië uitgeroepen tot beschermheilige van het dorp.
Lees meer
Catenacciu processie
Zuid-Corsica, Frankrijk

Catenacciu processie

Het schilderachtige stadje Sartène, dat ooit bekend stond om zijn beruchte banditisme en rivaliserende bendes, heeft de grimmigheid van zijn verleden allang achter zich gelaten. Het houdt echter nog steeds vast aan de historische traditie om elk jaar op Goede Vrijdag de reis van Jezus naar Golgotha na te spelen. In de Sint-Mariakerk van de stad is het 35 kilogram zware kruis en de ketting van 17 kilogram afgebeeld die bij de re-enactment zijn gebruikt, waardoor dit belangrijke aspect van de geschiedenis bewaard is gebleven.
Lees meer