Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Reykjavík

Reykjavík

Bezoekers van Reykjavík zijn enthousiast over de pure energie in het hart van de hoofdstad van IJsland: of het nu komt van de kokende thermale bronnen, de natuurlijke groene energie of de levendige culturele scene en het leuke nachtleven. Het is de noordelijkste hoofdstad ter wereld en wordt omringd door de majestueuze berg Esja die over de stad uitkijkt, en het blauwe water van de Faxaflói baai. Op een zonnige dag lijkt de mystieke Snæfellsjökull-gletsjer kristalachtig aan de westelijke horizon, terwijl bergachtige maanlandschappen zich naar het zuidoosten uitstrekken.
Lees meer
Poznan

Poznan

Have you ever had occasion to fall in love with a city? If not, Poznan will take your heart with its unique treasures, which stand dreamily watching their own reflections in the fast flowing Warta River. Here, history and tradition interweave with modernity offering you everything from bustling tourist attractions to idyllic hideaways. The city is perfect for romantic getaways. Even if you walk the cobbled streets alone, you will be swept away by the magic that has given Poznan a reputation for being Poland’s most popular small-big city.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
São Paulo

São Paulo

“Rio is prachtig. Maar São Paulo, São Paulo is een stad”, zei Marlene Dietrich over de meest kosmopolitische stad van Brazilië. São Paulo is de culturele en financiële grootmacht van Brazilië, compleet met een bruisende muziekscene, winkels van topdesigners en heerlijke gastronomie, en niet te vergeten musea en kunstgalerieën van wereldklasse. Dit alles wordt gecombineerd met het bruisende lokale leven van Paulistanos, waarmee het zeker gemakkelijk zal zijn om bevriend te raken.
Lees meer
Gold Coast

Gold Coast

De Gold Coast van Australië is een veelzijdige stad met dagen vol actie en leuke avonden voor meer dan 10 miljoen bezoekers per jaar. Gezinnen, stelletjes, zakenreizigers en individuele reizigers vinden hier allemaal een ervaring die past bij hun behoeften en budget, aangezien de Gold Coast meer attracties en locaties biedt dan welke andere bestemming op het zuidelijk halfrond dan ook. Ontdek de gemoedelijke levensstijl van de Gold Coast met 70 kilometer zon, zand en surfen, en een 100.000 hectare regenwoud dat op de werelderfgoedlijst staat, op slechts een klein eindje rijden.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Cancún

Cancún

De witte zandstranden en het warme, kristalheldere water van Cancún maken het een paradijs voor alle strand- en watersportliefhebbers. Voeg daar een bruisend nachtleven aan toe en de nabijheid van de adembenemende Maya-ruïnes, en je hebt Mexico's populairste toeristische hotspot. Met vier miljoen toeristen per jaar is het moeilijk voor te stellen dat dit prachtige resort een paar decennia geleden een slaperig vissersdorp was. De kleurrijke sfeer en eeuwenoude tradities die samengaan met ultramoderne ontwikkelingen betoveren iedereen, van backpackers tot luxe reizigers.
Lees meer
Zonnereiziger
Reykjavík, IJsland

Zonnereiziger

Aan de waterkant, op slechts een paar minuten van Harpa, staat het beroemdste beeldhouwwerk van IJsland, de Sólfarið ofwel de Zonnereiziger. Gemaakt van staal en lijkend op een Vikingschip, hoewel dit niet de intentie van de kunstenaar was, is de Sun Voyager volgens de maker Jón Gunnar Árnason een ode aan de zon, een droomboot die de belofte van onontdekt gebied symboliseert, de droom van hoop, vooruitgang en vrijheid. Dit is ook één van de beste plekken voor een foto in Reykjavík, met de berg Esja als perfecte achtergrond.
Lees meer
Tropical Fruit World
Gold Coast, Australië

Tropical Fruit World

Tropical Fruit World is een boerderij die meer dan 500 bijzondere tropische vruchten van over de hele wereld verbouwt, met minigolf, een dierenpark en attracties voor de kleintjes. Deze boerderij is sinds 1983 een pionier op het gebied van ecotoerisme. Je ticket omvat een volledig begeleide plantagesafari met fruitproeverij, een boottocht door het wild naar het recreatiegebied van het eiland, een faunapark en een kennismaking met de Australische Bush Tucker. Het boerderijcomplex organiseert ook workshops en speciale culturele ervaringen. Je bent van harte welkom om te ontbijten of te lunchen in Plantation Cafe, waar de beste vers geplukte vruchten en daarmee gemaakte desserts worden geserveerd.
Lees meer
Citadel Park
Poznan, Polen

Citadel Park

Het grootste stedelijke park (ca. 100 ha.). Tot de 19de eeuw was het een heuvel met een schilderachtig-gelegen dorp Winiary (de naam verwijst naar de wijngaarden). Toen werd die omgevormd tot een machtige fort, dat het hoogtepunt van de fort Poznan was. Na de oorlog werd de heuvel omgezet in een park. Het is een van de favoriete plekken voor rust en recreatie in Poznan, met een grote aanbieding van museum exposities (Militaire Museum en Museum van het Leger (afdeling) “Poznan”). In het park werd het grootste tentoonstelling van buitenwerken van Małgorzata Abakanowicz, “Onbekende”, gevestigd.
Lees meer