Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Hannover

Hannover

De regio Hannover biedt veelvuldige contrasten: meeslepende events, vooraanstaande openluchtconcerten, de barokke Herrenhäuser Gärten (“tuinen van Herrenhausen”) en een bruisend kunst- en cultuuraanbod trekken de aandacht om aan de hoofdstad van de deelstaat Nedersaksen een bezoekje te brengen. Tot de toeristische highlights van de omgeving van Hannover behoren het Steinhuder Meer, de bergketen Deister of het Slot Marienburg. Dankzij korte wegen en de best mogelijke stadsspoorverbindingen met de regio kunnen deze highlights comfortabel met de bezienswaardigheden van de stad voor een boeiend ontdekkingsprogramma gecombineerd worden.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Orlando, Florida

Orlando, Florida

Met zeven van de beste themaparken op één zonnige locatie is Orlando de themaparkhoofdstad van de wereld. Het beste van alles is dat Orlando bezoekers elk jaar nieuwe en opwindende ervaringen biedt, dus er is altijd een reden om terug te keren. Plan een bezoek aan de vele fantastische themaparken en waterparken in Walt Disney World Resort, Universal Orlando Resort, SeaWorld Orlando en LEGOLAND Florida Resort. Kom naar Orlando voor geweldige attracties, fantastische winkels, bekroonde restaurants, spectaculaire musea en entertainment van wereldklasse.
Lees meer
Fort Myers

Fort Myers

Fort Myers werd rond de vorige eeuwwisseling door Thomas Edison gekozen als winterverblijf. Fort Myers ligt ver weg van de drukkere en weelderigere centra van Florida, waardoor de zorgeloze, ingetogen sfeer van een badplaats behouden blijft. Ervan uitgaan dat het strandleven de enige attractie van Fort Myers is, zou een vergissing zijn: het stadscentrum heeft een bruisend straatleven, met een overvloed aan indie-kunstgalerieën en interessante plekken voor liefhebbers van geschiedenis en wetenschap. De natuurlijke schoonheid van het gebied gaat verder landinwaarts, waar beschermde diersoorten schuilen tussen mangroven en smalle bayou plekken.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Miami, Florida

Miami, Florida

Miami staat bekend om zijn glamour en kosmopolitische sfeer. Maar wat deze stad echt onderscheidt, zijn de kilometerslange zandstranden, die in combinatie met de zon en aangename warmte het hele jaar door de positie van Miami als topreisbestemming hebben versterkt. Het zou een grove understatement zijn om de stad te omschrijven als een internationale metropool, gezien de Noord-Amerikaanse kern doordrenkt met Caribische flair, een flinke dosis Latijns-Amerikaanse invloed, wat Afrikaans erfgoed, een vleugje Aziatische invloed en een beetje Europese charme. Al deze elementen en hun fascinerende mix geven Miami een levendig en opwindend cultureel leven.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Chicago, Illinois

Chicago, Illinois

Meer dan 42 kilometer aan het meer omlijsten de prachtige stedelijke skyline van Chicago. Hier in het hart van het Midwesten heeft de op twee na grootste stad van het land torenhoge wolkenkrabbers en kleurrijke wijken tegen een achtergrond van zandstranden en prachtige parken. Deze kosmopolitische speeltuin barst van de dingen om te doen. De bezienswaardigheden variëren van iconen uit Chicago, zoals de Cloud Gate van Millennium Park, de Buckingham Fountain in Grant Park en het reuzenrad van Navy Pier, tot fascinerende geschiedenis- en architectuurreizen.
Lees meer
Inheemse cultuur
Vancouver, Canada

Inheemse cultuur

Vancouver ligt op het traditionele grondgebied van de Squamish, Musqueam en Tsleil-Waututh First Nations, leden van de taalgroep Coast Salish. Metro Vancouver heeft de op twee na grootste stedelijke inheemse bevolking in Canada met meer dan 52.000 mensen. Deze drie First Nations hebben een speciale spirituele, culturele en economische band met het land die meer dan 8000 jaar teruggaat. Zorg ervoor dat jouw reis niet alleen de trendy Europese restaurants en grote bedrijven ten goede komt, maar ook de kleinere bedrijven die eigendom zijn van inheemse volkeren. Maak kennis met hun kunst en cultuur, evenals de traditionele praktijken van duurzaam landbeheer. Destination Vancouver heeft een lijst met bedrijven en culturele instellingen die verband houden met het erfgoed van de First Nations. Inheems toerisme British Columbia organiseert natuurreizen en ervaringen in samenwerking met meer dan 200 inheemse gemeenschappen.
Lees meer
Wynwood Muren
Miami, Florida

Wynwood Muren

Wynwood Walls is een unieke buitenbestemming met enorme, levendige straatmuurschilderingen gemaakt door kunstenaars van over de hele wereld. Dit openluchtkunstmuseum, gelegen tussen de noordoostelijke 25e en 26e straat, is sinds de opening in 2009 een mekka geworden voor liefhebbers van straatkunst en kunstenaars. Met zijn steeds veranderende en voortdurend evoluerende kunstinstallaties is Wynwood Walls een centrum geworden voor geavanceerde creativiteit en biedt bezoekers een oase van kleur en inspiratie in het hart van de kunstwijk van Miami. De fascinerende muurschilderingen van het museum tonen een breed scala aan thema's en stijlen, van gewaagde geometrische patronen tot tot nadenken stemmend sociaal commentaar.
Bookable
Lees meer
Matheson Hammock Park
Miami, Florida

Matheson Hammock Park

Matheson Hammock Park ligt in een schilderachtige omgeving en is de perfecte bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar een rustig toevluchtsoord, met zijn warme en veilige wateren en een prachtig uitzicht op de baai. Het park heeft een uniek kenmerk: een kunstmatig aangelegd atol zwembad dat op natuurlijke wijze wordt gespoeld door de getijdenwerking van de nabijgelegen Biscayne Bay. Hoewel het strand de grootste trekpleister is om te zwemmen en te kitesurfen, nodigen een promenade, een speeltuin en een golfbaan je ook uit om optimaal te genieten van een warme en zonnige dag. Aangezien dit park vooral bekend is bij de lokale bevolking, is het een geweldige plek om een authentieke Miamische manier van leven te ervaren.
Lees meer
Capri
Napels, Italië

Capri

Met de prachtige rotskliffen boven een diepblauwe zee en de gepolijste tuinen en villa's van topklasse heeft dit prachtige eiland tegenover de baai van Sorrento veel te bieden. Mis de zeegrot Grotta Azzurra niet, waar een lichtspel het water doet fonkelen met een etherisch blauw. Bewonder de elegante fin-de-siècle-architectuur van Villa Lysis en het uitzicht op zee vanaf het terras, of bezoek de rotsachtige stranden van Marina Grande en Spiaggia di Faro. Verwacht dat het in de zomer druk zal zijn op het eiland.
Lees meer
Bill Baggs Cape Florida staatspark
Miami, Florida

Bill Baggs Cape Florida staatspark

Dit prachtige staatspark op Key Biscayne is een populaire bestemming voor zowel toeristen als de lokale bevolking en staat bekend om zijn ongerepte stranden, die zijn erkend als één van de top 10 van Amerika. De historische vuurtoren van het park, het oudste bouwwerk in Zuid-Florida, is ook een belangrijke attractie. Bezoekers kunnen de schilderachtige paden van het park verkennen, die een adembenemend uitzicht bieden op de skyline van het centrum van Miami, en genieten van buitenactiviteiten zoals wandelen en fietsen. Vissen en picknicken zijn ook populaire bezigheden en bieden een perfecte mix van avontuur en ontspanning.
Lees meer