Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Lanzarote

Lanzarote

Lanzarote heeft het allemaal: zonnige luchten, ongerepte stranden en kristalhelder water. Maar zijn natuurlijke wonderen gaan verder dan het voor de hand liggende. Met meer dan 300 vulkanische toppen heeft het eiland een maanlandschap met roze, paarse en okerkleurige tinten. Verborgen onder de oppervlakte liggen grotten, tunnels en meren, die smeken om ontdekt te worden. Surfliefhebbers vinden hier een paradijs, met perfecte golven gedurende het hele jaar. Het gerucht gaat dat Lanzarote ooit deel uitmaakte van de verloren stad Atlantis. Ontdek dit unieke juweeltje van de Spaanse Canarische eilanden.
Lees meer
Manchester

Manchester

Manchester staat bekend als de geboorteplaats van de industriële revolutie en is één van de meest dynamische en kosmopolitische steden in het VK, met een geheel eigen karakter. Manchester verwelkomt bezoekers met zijn mooie tradities op het gebied van cultuur, muziek, sport en evenementen van topklasse. De vitaliteit van de stad komt tot uiting in haar fascinerende geschiedenis, interactieve attracties, prachtige architectuur en vooral de geest van de mensen, dus er is altijd iets te doen in de regio Greater Manchester.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Christchurch

Christchurch

Christchurch, de grootste stad op het Zuidereiland, ligt in de regio Canterbury. Het is een compacte stad, gemakkelijk genoeg om te voet of op de fiets te verkennen, met adembenemende natuur op slechts een steenworp afstand. Na de aardbevingen van 2010-2011 is Christchurch weer stralender en levendiger dan ooit geworden. Het is een stad waar creativiteit en innovatie de vrije loop laten en waar de horeca en kunstscene bruist van energie. Het is echt een unieke bestemming die absoluut floreert.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Vilnius

Vilnius

Vilnius, de hoofdstad van Litouwen, is één van de meest aantrekkelijke steden in Oost-Europa. Het trekt de aandacht, niet alleen vanwege het unieke architectonische karakter, maar ook vanwege de culturele evenementen en attracties. Tijdens de eerste tien jaar van de Litouwse onafhankelijkheid begon de stad bezoekers te trekken. Het aantal toeristen is in de loop der jaren constant toegenomen, evenals de toeristische infrastructuur en diensten die door het land worden aangeboden.
Lees meer
De oude haven – Algortako Portu Zaharra
Bilbao, Spanje

De oude haven – Algortako Portu Zaharra

In feite een klein vissersdorpje midden in een stad, bestaat de oude haven van Algorta in Getxo uit een handvol huizen aan de kust. Het is één van de belangrijkste bezienswaardigheden in de omgeving, op slechts 20 minuten met de metro van het centrum van Bilbao. De oude haven zorgt voor een zeer mooie en charmante omgeving op een zomerse dag. Op een steenworp afstand van het strand volgen de charmante witte huisjes een neerwaarts pad naar het water. Hier komt de zonsondergang, de lokale bevolking verzamelt zich buiten in de zachte zomerbries om te genieten van een biertje of twee, samen met een bord groene olijven of knapperige gefrituurde calamares van de nabijgelegen barren.
Lees meer
Gediminas kasteeltoren
Vilnius, Litouwen

Gediminas kasteeltoren

De toren, een oud symbool van Vilnius, bevindt zich op de 48 meter hoge heuvel. Het is vernoemd naar de stichter van de stad, Gediminas, de groothertog van Litouwen. Dit is het enige overgebleven deel van het Bovenkasteel, dat hier stond van de 10e tot het einde van de 14e eeuw. Er is een observatiedek op de top van de toren, een geweldige plek om van een prachtig panorama te genieten. De Gediminastoren is te voet of met een kabelbaan te bereiken.
Lees meer
Centrum voor hedendaagse kunst van Málaga (CAC)
Málaga, Spanje

Centrum voor hedendaagse kunst van Málaga (CAC)

Het centrum voor hedendaagse kunst van Málaga richt zich primair op het promoten en presenteren van beeldende kunst uit de 20e en 21e eeuw van internationale en opkomende Spaanse kunstenaars. De permanente collectie, bestaande uit meer dan 400 exposities, vertegenwoordigt een breed scala aan artistieke disciplines, waaronder het impressionisme uit de late 19e eeuw tot verschillende trends in de 20e-eeuwse kunst. Van schilderkunst en beeldhouwkunst tot fotografie en videocreaties, het CAC Málaga presenteert een interessante en expressieve mix van artistieke talen.
Lees meer