Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Milaan

Milaan

Milaan staat bekend als één van 's werelds meest invloedrijke modehoofdsteden, dus maak wat ruimte vrij in je garderobe en bereid je voor op een make-over. Milaan is een belangrijk cultureel centrum in Italië, met musea en galerieën van wereldklasse, de Duomo en oude kerken, indrukwekkende architectuur van weelderige Italiaanse villa's. Na het bekijken van da Vinci's Laatste Avondmaal kun je Lombardische specialiteiten zoals ossobuco en risotto alla Milanese proberen in één van de restaurants in de buurt. Milaan is het perfecte startpunt om de mooiste landschappen van Noord-Italië te verkennen.
Lees meer
Samos

Samos

Samos, de mythische geboorteplaats van de godin Hera, is het groenste eiland van de Egeïsche eilanden en verdient zeker zijn goddelijke reputatie. Zowel natuurliefhebbers als zonaanbidders worden aangetrokken door de kiezelstranden, groene landschappen en indrukwekkende rotswanden. Het eiland staat ook bekend om zijn wijngaarden en herbergt de indrukwekkende ruïnes van de Tempel van Hera, evenals de opmerkelijke tunnel van Eupalinos, een staaltje eeuwenoude techniek die ooit de bevolking van Pythagoreio van schoon drinkwater voorzag.
Lees meer
Bergen

Bergen

Bergen is een charmante oude stad met een jeugdige geest. Als je Bergen binnen vliegt, zie je de adembenemende kliffen uit de zee oprijzen en de fjord omgeven door majestueuze bergen. In de Middeleeuwen was Bergen de grootste stad van Scandinavië, en pas in de jaren 1830 nam de bevolking van Oslo die van Bergen in. Bergen behoudt echter zijn status als belangrijke havenstad. Het dramatische landschap, de levendige muziekscene en de aangename en ontspannen sfeer maken van Bergen een zeer populaire bestemming.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale is een bestemming die reizigers met een uitgesproken smaak tevreden zal stellen. De milde temperaturen maken de zandstranden het hele jaar door tot een ideale plek om te ontspannen gedurende de dag. 's Avonds verandert de lange boulevard echter in een bruisende uitgaanswijk met clubs, barren en pubs zover het oog reikt. Met enkele van de beste restaurants, winkels en boetiekhotels in de staat is deze stad een paradijs voor hippe ontdekkingsreizigers.
Lees meer
Barcelona

Barcelona

Indrukwekkende architectuur en hippe restaurants ontmoeten een zonnig Spaans klimaat en prachtige stranden. Dit heeft Barcelona in slechts enkele decennia getransformeerd van een ruige havenstad tot één van Europa's belangrijkste bestemmingen, als het al niet 's werelds belangrijkste bestemming is. Wandel over La Rambla en Passeig de Gràcia, bewonder Gaudí's meesterwerken, bezoek de kleurrijke markt van La Boqueria, ga helemaal op in de Gotische wijk, geniet van de zon op het strand van Barceloneta en ontdek enkele van de bruisende nachtelijke trefpunten van de stad terwijl je bezig bent.
Lees meer
Edinburgh

Edinburgh

Edinburgh ademt de geest van zijn verleden, met straten die als littekens uit vervlogen tijden door de stad lopen. Maar temidden van deze plek van geschiedenis combineert de stad oud erfgoed met levendige moderniteit. Loop over de historische Royal Mile, waar eeuwenoude verhalen zich ontvouwen. Verken de bruisende Princes Street en ontdek de allure van de wereldberoemde festivals van Edinburgh, zoals het Edinburgh Festival Fringe. Met opmerkelijke architectuur, rustige groene ruimtes en een schat aan spannende bezienswaardigheden is het geen wonder dat deze stad door de geschiedenis heen tot de verbeelding van talloze auteurs en dichters heeft geleid.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Madrid

Madrid

In het hart van het Iberisch schiereiland, omringd door bergen en natuurparken, is Madrid een onweerstaanbare bestemming met een schat aan culturele en recreatieve aanbiedingen. Het herbergt gerenommeerde musea, kunstgalerieën, elegante gebouwen en charmante pleinen, evenals twee voetbalteams van wereldklasse, Atlético Madrid en Real Madrid. De hoofdstad van het Koninkrijk Spanje heeft ook unieke wijken, een bruisend nachtleven en een overheerlijke keuken. Madrid, boordevol energie en karakter, is een stad die zeker de harten van veel reizigers zal veroveren.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Flamenco
Madrid, Spanje

Flamenco

Madrid is een stad die wereldwijd bekend staat om zijn opmerkelijke Flamenco-optredens, waarvan je kunt genieten in talloze tavernes en barren verspreid over de stad. Flamenco is niet alleen een dans, maar ook een vorm van muziek die bij de dans hoort. Het is afkomstig uit Andalusië en staat bekend om zijn liedjes met gitaarbegeleiding, complexe technieken van voetstampen, handklappen en het gebruik van castagnetten. Voor een onvergetelijke flamencoshow ben je in de “Corral de la Moreria” aan het juiste adres.
Bookable
Lees meer
Toulouse

Toulouse

Roze getint en verlicht door de zuidelijke zon, is Toulouse een charmante en levendige stad die vaak over het hoofd wordt gezien door toeristen ten gunste van andere Franse bestemmingen. Wie wel op bezoek komt, wordt echter getrakteerd op een betoverende ervaring. Toulouse heeft een rijke geschiedenis, moderne levendigheid en verbluffende architectuur. De stad is ook een plek voor ruimtevaart en is trots op haar sterke culinaire traditie. De weelderige parken bieden een rustig toevluchtsoord, terwijl de rivier de Garonne als schilderachtige achtergrond dient voor een heerlijke avondwandeling.
Lees meer
Belfast

Belfast

Na bijna drie decennia van conflicten en verdeeldheid te hebben overleefd, is Belfast met een hernieuwde frisheid en levendigheid uit zijn pop herrezen. Belfast is een spannende combinatie van oud en nieuw, met een diepe blik op de geschiedenis, maar gaat toch stoutmoedig de toekomst tegemoet. Loop langs de rivier de Lagan en bekijk de geboorteplaats van de beruchte Titanic, bezoek de beroemde politieke muurschilderingen in een zwarte taxi of leun achterover met een traditionele muzieksessie in één van de prachtig bewaard gebleven oude pubs van deze levendige stad.
Lees meer
Grand Opera House
Belfast, Verenigd Koninkrijk

Grand Opera House

Dit prachtige en weelderige Victoriaanse theater werd ontworpen in 1894 en gerestaureerd in de jaren 70, met een verdere grote modernisering in 2020. Met zijn programma van toneelstukken, opera's, concerten en musicals kun je de schoonheid van het gebouw het beste ontdekken door een voorstelling bij te wonen. Zelfs als je niet van plan bent om een voorstelling bij te wonen, is het een must om dit architecturale juweeltje in art nouveau-stijl te zien.
Lees meer
Kathedraal van Barcelona
Barcelona, Spanje

Kathedraal van Barcelona

De kathedraal van het Heilige Kruis en Santa Eulàlia, of kortweg de kathedraal van Barcelona, is de gotische kathedraal en de zetel van de aartsbisschop van Barcelona. De bouw begon in 1298 op de plek van een oude Romeinse tempel en het duurde meer dan 150 jaar voordat het voltooid was. Het is gelegen in het centrum van de historische Gotische wijk van Barcelona. De kathedraal is gewijd aan de martelaar Santa Eulàlia, de patroonheilige van Barcelona die in de laat-Romeinse tijd werd doodgemarteld. Haar lijk is begraven onder het hoofdaltaar. Klim naar het dak voor een mooi uitzicht over de stad, en vergeet niet de serene en prachtige binnenplaats te bezoeken die wordt bewoond door dertien witte ganzen die de jaren van Saint Eulalia's leven vertegenwoordigen voordat ze de marteldood stierf.
Lees meer
Stranahan House
Fort Lauderdale, Florida

Stranahan House

Het is gebouwd in 1901 door Frank Stranahan, de grondlegger van Fort Lauderdale, als handelspost. Het is in 1906 omgebouwd tot een residentie voor de Stranahans. Dit maakt het Ft. Lauderdale's oudste staande structuur en een perfect voorbeeld van „Florida Frontier” -architectuur. In zijn vele incarnaties was dit gebouw een postkantoor, een winkel, een stadhuis en tegenwoordig is het een klein museum dat les geeft over het pioniersleven in Zuid-Florida.
Lees meer
Ontdek de kunstscene van Milaan
Milaan, Italië

Ontdek de kunstscene van Milaan

Er gaat niets boven rondgeleid te worden door een lokale inwoner, die gepassioneerd en goed geïnformeerd is over hun stad. Alleen een lokale inwoner kan je meenemen naar hun favoriete straatkunstplekken en je wijzen op alle verborgen pareltjes die je anders zou hebben gemist. Terwijl sommige delen van Milaan verwaand en luxueus kunnen zijn, waardoor je kunstinstellingen van wereldklasse hebt, zijn andere gevuld met het leven van alternatieve hedendaagse kunstenaars. Krijg een meer intieme kijk op de kunstscene van Milaan met een rondleiding van 90 minuten. Je zult smeken om meer!
Bookable
Lees meer
Bosco Verticale – Porta Nuova wijk
Milaan, Italië

Bosco Verticale – Porta Nuova wijk

De architectuur van Milaan bestaat niet alleen uit neoklassieke promenades, gotische kathedralen en chique villa's. De wijk Porta Nuova is het nieuwe en moderne revitaliseringsproject dat de stad drastisch heeft veranderd. Maak een wandeling rond de Diamanttoren (Torre Diamante), de Unicredit toren en vele andere glas- en staalconstructies. De sterren van de show hier zijn de twee wolkenkrabbers die bekend staan als Bosco Verticale (Verticaal Bos). Deze woontorens zijn te vinden in alle grote architectuurwinkels en er groeien echte levende bomen op de gevel. Ze zien er prachtig weelderig uit in de lente en zomer en zijn volledig betoverend bedekt met sneeuw en vorst.
Bookable
Lees meer