Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Jeruzalem

Jeruzalem

Jeruzalem, waar geschiedenis en spiritualiteit samenkomen, bevat heilige plaatsen die centraal staan in wereldreligies. De caleidoscoop van culturen is het resultaat van de joodse, christelijke, islamitische en Armeense gemeenschappen. Ervaar een levendige muziekscene en een gevarieerde keuken, terwijl het Light Festival en het Jerusalem Film Festival culturele evenementen brengen. De spirituele uitstraling en schoonheid van de stad komen tot uiting in de mozaïeken, architectuur en uitzichten vanaf de Olijfberg. Een reis naar Jeruzalem zal zeker een blijvende indruk achterlaten.
Lees meer
Stockholm

Stockholm

Stockholm is een stad van contrasten. Trends op het gebied van muziek, design, mode en technologie zijn hier geboren. Hippe bars en restaurants van wereldklasse staan schouder aan schouder met historische cafés en gezellige buurtpubs. Stockholm is tegelijkertijd stedelijk en dicht bij de natuur, en water is alomtegenwoordig in deze stad waar het meer en de zee samenkomen. De sfeer is open, tolerant en gastvrij, en diversiteit en innovatie worden sterk aangemoedigd. Stockholm is een stad voor iedereen.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Christchurch

Christchurch

Christchurch, de grootste stad op het Zuidereiland, ligt in de regio Canterbury. Het is een compacte stad, gemakkelijk genoeg om te voet of op de fiets te verkennen, met adembenemende natuur op slechts een steenworp afstand. Na de aardbevingen van 2010-2011 is Christchurch weer stralender en levendiger dan ooit geworden. Het is een stad waar creativiteit en innovatie de vrije loop laten en waar de horeca en kunstscene bruist van energie. Het is echt een unieke bestemming die absoluut floreert.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Bridestowe Lavender Estate
Tasmanië, Australië

Bridestowe Lavender Estate

Achtenveertig hectare glooiende lavendelvelden bloeien als een paarse deken op één van 's werelds grootste lavendelboerderijen. De oogst van vijf weken begint begin januari met de distillatie en verwerking van de lavendel in volle gang. In een proefruimte kun je het unieke gebruik van Bridestowe-lavendel ervaren als subtiele smaakstof in voedingsmiddelen van uitstekende kwaliteit. Ga zitten en geniet van een kopje koffie in het Bridestowe café of picknick onder de eeuwenoude eikenbomen en wandel door de velden. De cadeauwinkel van Bridestowe heeft beren gevuld met lavendel, oliën met lavendel, lotions en drankjes en culinaire lavendel, zodat je thuis je eigen lavendelsnoepjes kunt maken.
Lees meer
Milaan

Milaan

Milaan staat bekend als één van 's werelds meest invloedrijke modehoofdsteden, dus maak wat ruimte vrij in je garderobe en bereid je voor op een make-over. Milaan is een belangrijk cultureel centrum in Italië, met musea en galerieën van wereldklasse, de Duomo en oude kerken, indrukwekkende architectuur van weelderige Italiaanse villa's. Na het bekijken van da Vinci's Laatste Avondmaal kun je Lombardische specialiteiten zoals ossobuco en risotto alla Milanese proberen in één van de restaurants in de buurt. Milaan is het perfecte startpunt om de mooiste landschappen van Noord-Italië te verkennen.
Lees meer
Alghero

Alghero

De smalle, geplaveide straatjes van de middeleeuwse citadel van Alghero, vol boetieks, barren en restaurants, lopen richting de haven en de uitgestrekte baai. Het is gebouwd in boterachtige zandsteen die in de ondergaande zon een zachte abrikozentint gloeit en is de meest pittoreske oude binnenstad van Sardinië. Palazzo's en straatnaamborden in Spaanse stijl in het Italiaans en Catalaans weerspiegelen het trotse erfgoed: 300 jaar Aragon-heerschappij. Omzoomd door dennenbossen, kronkelen lange zandstranden, hotels en barren naar groene landtongen. Het is een idyllische omgeving.
Lees meer
Hanalei baai
Kauai, Hawaï

Hanalei baai

Hanalei baai staat bekend om zijn verbluffende natuurlijke schoonheid, met kristalhelder water, ongerepte zandstranden met weelderige groene bergen op de achtergrond. Het is ook de thuisbasis van een aantal culturele attracties, waaronder de Hanalei Valley Lookout en de Instagram-favoriet Hanalei Pier. Bovendien staat Hanalei Bay bekend om zijn relaxte, ontspannen sfeer en is het een geweldige plek om te ontspannen en te ontsnappen aan de stress van het dagelijks leven. Er is een scala aan resorts, vakantiewoningen en andere accommodaties beschikbaar in de omgeving, waardoor het een populaire keuze is voor bezoekers die hun dagen willen doorbrengen door te ontspannen op het strand of de omgeving te verkennen.
Lees meer
International Rose Test Garden
Portland

International Rose Test Garden

Ervaar uit de eerste hand waarom Portland bekend staat als 'City of Roses' in haar eigen rozenproeftuin, de oudste officiële tuin in zijn soort in de VS. Het begon allemaal tijdens de Eerste Wereldoorlog toen de tuin voor het eerst werd aangelegd als een toevluchtsoord voor rozen die het risico liepen het slachtoffer te worden van oorlogsbombardementen, wat resulteerde in het uitsterven van veel soorten. Niet alleen hebben de bloemen het noodlot vermeden, maar ze worden tot op heden nog steeds gekweekt en bloeien in Portland (april tot oktober, met een piek in juni). Toegang tot alle 650 soorten is gratis.
Bookable
Lees meer