Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Paphos

Paphos

Doordrenkt van Griekse mythologie en gekust door de charme van Aphrodite, biedt Paphos meer dan alleen helderblauw water en milde temperaturen. Hier komen geschiedenis en natuurschoon samen in een uniek Cypriotisch landschap. Paphos, gelegen in het Griekse zuiden, is een levend bewijs van de veelzijdige persoonlijkheid van het eiland: van de vele oude ruïnes tot de nabijheid van het ongerepte schiereiland Akamas, waar indrukwekkende baaien en kloven op je wachten. Ga op avontuur dat lonkt te midden van een complexe, maar betoverende achtergrond gevormd door de Griekse en Turkse invloeden van het eiland.
Lees meer
Hoge Kust

Hoge Kust

In Noord-Europa ligt een plek waar 20.000 jaar natuurkrachten een dramatisch landschap hebben gevormd met de hoogste kustlijn ter wereld. Bergen die recht in de diepten van de zee duiken op een manier die je sprakeloos maakt. Hier maak je kennis met het echte, onbenutte Zweden. Stoere bezoekers kunnen de gefermenteerde haring en klimmen proberen, maar de Hoge kust van Zweden aan de Botnische Golf draait meer om harmonie dan om adrenaline. Door eindeloze mogelijkheden om samen met je dierbaren actief te zijn in de natuur, zul je de kracht herwinnen om terug te keren naar je drukke, stedelijke leven van alledag.
Lees meer
Bergen

Bergen

Bergen is een charmante oude stad met een jeugdige geest. Als je Bergen binnen vliegt, zie je de adembenemende kliffen uit de zee oprijzen en de fjord omgeven door majestueuze bergen. In de Middeleeuwen was Bergen de grootste stad van Scandinavië, en pas in de jaren 1830 nam de bevolking van Oslo die van Bergen in. Bergen behoudt echter zijn status als belangrijke havenstad. Het dramatische landschap, de levendige muziekscene en de aangename en ontspannen sfeer maken van Bergen een zeer populaire bestemming.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
New Orleans, Louisiana

New Orleans, Louisiana

Feest spreidt net zoveel in de lucht als de klanken van saxofoons en trompetten in New Orleans. Ondanks de schade die Katrina in 2005 heeft toegebracht, heeft NOLA niets van zijn charme, vonk, magie en de onuitblusbare levensvreugde van zijn mensen verloren. Niets van wat het tot een unieke stad in de VS en de wereld maakt. Van de altijd levendige Mardi Gras tot de eclectische mix van culturen tot de rijke keuken die de Cajun, Creoolse en Franse roots weerspiegelt, New Orleans is een constante viering van de menselijke geest.
Lees meer
Reykjavík

Reykjavík

Bezoekers van Reykjavík zijn enthousiast over de pure energie in het hart van de hoofdstad van IJsland: of het nu komt van de kokende thermale bronnen, de natuurlijke groene energie of de levendige culturele scene en het leuke nachtleven. Het is de noordelijkste hoofdstad ter wereld en wordt omringd door de majestueuze berg Esja die over de stad uitkijkt, en het blauwe water van de Faxaflói baai. Op een zonnige dag lijkt de mystieke Snæfellsjökull-gletsjer kristalachtig aan de westelijke horizon, terwijl bergachtige maanlandschappen zich naar het zuidoosten uitstrekken.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Göteborg

Göteborg

De schoonheid van Göteborg wordt duidelijk als je door de haven en het stadscentrum wandelt en de verschillende wijken verkent die het gebied een aangename en ontspannen sfeer geven. Talloze cafés sieren de straathoeken, en restaurants van wereldklasse verrassen met vakkundig bereide gerechten met de meest verse ingrediënten. Göteborg biedt het hele jaar door opwinding, met attracties zoals het pretpark Liseberg, het beroemde filmfestival van Göteborg en het veelgeprezen muziekfestival Way Out West, zodat er altijd iets bijzonders te ontdekken en van te genieten is.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Hallgrímskirkja, de kerk van Hallgrímur
Reykjavík, IJsland

Hallgrímskirkja, de kerk van Hallgrímur

Hallgrímskirkja is een iconisch onderdeel van de skyline van Reykjavík en met een hoogte van 74,5 meter één van de hoogste gebouwen van het land. De gigantische kerk op de heuvel was een controversieel project, maar de IJslanders omarmen hun monumentale toren in al zijn brutalistische glorie. De betonnen berg die meer dan 40 jaar in beslag nam om te bouwen, werd geïnspireerd door de ongewone zuilvormige basaltformaties langs de kust van IJsland. Je kunt het gebouw van binnen en van buiten bewonderen, naar de top van de toren gaan om van het uitzicht te genieten of een orgelconcert bijwonen. De kerk is vernoemd naar Hallgrímur Pétursson, een 17e-eeuwse predikant en dichter die de "The Passion Hymns" schreef. Het boek blijft tot op de dag van vandaag populair.
Lees meer
Peyia – de Byzantijnse wonderen
Paphos, Cyprus

Peyia – de Byzantijnse wonderen

Peyia ligt op een heuvel met panoramisch uitzicht op zee en is vooral bekend om zijn schilderachtige dorpsplein. Hier staan nog steeds de aloude fonteinen van het dorp – ooit verzamelplaatsen waar vrouwen hun kleren konden wassen en water konden halen. Verder naar beneden biedt Coral Bay een van de mooiste zandstranden in de regio Paphos, die jaarlijks wordt bekroond met een Blauwe Vlag vanwege de uitstekende waterkwaliteit. Bezoek voor een culturele omweg de Agios Georgios kerk. Binnenin ontdek je een basiliekcomplex uit de 6e eeuw met zeldzame geometrische en dierlijke vloermozaïeken – een unieke vondst in de christelijke kunst. Geschiedenisliefhebbers moeten ook tijd vrijmaken voor Maa-Paleokastro, de landingsplaats uit de Bronstijd van de Myceense Grieken, gelegen op een nabijgelegen schiereiland.
Lees meer
Universeum
Göteborg, Zweden

Universeum

Het grootste wetenschapscentrum van Scandinavië, Universeum, biedt een meeslepende en leerzame ervaring voor bezoekers van alle leeftijden. Op de zeven verdiepingen herbergt het centrum een verscheidenheid aan interactieve tentoonstellingen en praktische activiteiten over onderwerpen zoals biologie, technologie en de natuurlijke wereld. Bezoekers kunnen een tropisch regenwoud verkennen, zich vergapen aan het zeeleven in het aquarium en deelnemen aan fascinerende experimenten in het laboratorium. Het Universeum biedt ook een tentoonstelling op het dak met een panoramisch uitzicht over de stad.
Lees meer
Kunstmuseum van Göteborg
Göteborg, Zweden

Kunstmuseum van Göteborg

Het kunstmuseum van Gothenburg herbergt één van de meest prominente kunstcollecties in Noord-Europa. In de galerieën zijn beroemde meesters zoals Rembrandt, Picasso en van Gogh te zien, naast de creaties van hedendaagse kunstenaars zoals Charlotte Gyllenhammar, Lina Selander en Cajsa von Zeipel. De collectie van het museum richt zich voornamelijk op westerse kunst van de 15e eeuw tot heden, met een speciale nadruk op Scandinavische kunst.
Lees meer