Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Santander

Santander

Santander staat bekend om zijn fantastische stranden en zijn elegante vakantiegangers: koning Alfonso XIII bracht hier bijna honderd jaar geleden zijn zomers door, en de stad is nog steeds populair onder modieuze madrileños (Madrilenen, inwoners van Madrid) die graag langs de kust van El Sardinero slenteren met zijn architectuur uit de belle époque. Wanneer de zon ondergaat is de stad druk, met geweldige restaurants en een levendige barscene. Het is ook een goede plek om het ongerepte landschap van Cantabrië te verkennen.
Lees meer
Den Haag

Den Haag

Den Haag ligt aan de smaragdkust van Nederland. Het is de administratieve hoofdstad van het land en het internationale hoofdkantoor voor wereldwijde gerechtigheid en vrede. De uitgestrekte groene bossen, kronkelende grachten en glooiende zandduinen die als kloppend hart en levensader van de stad dienen, nodigen uit tot activiteiten zoals wandelen, fietsen, roeien of gewoon genieten van de serene sfeer. Geniet van de wereldberoemde Nederlandse keuken op het strand van Scheveningen, bewonder Hollandse meesters in de kunstmusea van de stad of maak een rondleiding om meer te weten te komen over de rijke geschiedenis die Den Haag te bieden heeft.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Paphos

Paphos

Doordrenkt van Griekse mythologie en gekust door de charme van Aphrodite, biedt Paphos meer dan alleen helderblauw water en milde temperaturen. Hier komen geschiedenis en natuurschoon samen in een uniek Cypriotisch landschap. Paphos, gelegen in het Griekse zuiden, is een levend bewijs van de veelzijdige persoonlijkheid van het eiland: van de vele oude ruïnes tot de nabijheid van het ongerepte schiereiland Akamas, waar indrukwekkende baaien en kloven op je wachten. Ga op avontuur dat lonkt te midden van een complexe, maar betoverende achtergrond gevormd door de Griekse en Turkse invloeden van het eiland.
Lees meer
Mexico-Stad

Mexico-Stad

Hoewel Mexico populair is bij reizigers vanwege de eindeloze kusten, het perfecte weer en de zandstranden, is het binnenland ook zeker de moeite waard om te ontdekken. De bruisende hoofdstad Mexico-Stad, met zijn hectische stedelijke levensstijl, artistieke wijken en historische gebouwen, werd lange tijd verwaarloosd door zomervakantiegangers, maar wordt nu ontdekt door nieuwsgierige stedentrippers. CDMX blijft reizigers verrassen met zijn beroemde kunst- en cultuurscene en enkele van de beste gerechten van het westelijk halfrond.
Lees meer
Dallas, Texas

Dallas, Texas

Als grootstedelijke stad van verbazingwekkende proporties is Dallas de belangrijkste bestemming voor reizen en opwinding in Texas. Door degenen met een innovatieve geest aan te trekken, bezit Dallas een griezelig vermogen om zuidelijke charme te combineren met commerciële finesse. De inwoners hebben de stad op passende wijze "Big D" gedoopt, want net als de staat waarin het zich bevindt, heeft Dallas een grote stijl, van de eindeloze uitgaans- en eetgelegenheden in het centrum tot sportattracties verspreid over vijf professionele teams.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Manchester

Manchester

Manchester staat bekend als de geboorteplaats van de industriële revolutie en is één van de meest dynamische en kosmopolitische steden in het VK, met een geheel eigen karakter. Manchester verwelkomt bezoekers met zijn mooie tradities op het gebied van cultuur, muziek, sport en evenementen van topklasse. De vitaliteit van de stad komt tot uiting in haar fascinerende geschiedenis, interactieve attracties, prachtige architectuur en vooral de geest van de mensen, dus er is altijd iets te doen in de regio Greater Manchester.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Soumaya Museum
Mexico-Stad, Mexico

Soumaya Museum

De bekendste afdeling van het Soumaya Museum op Plaza Carso herbergt de eclectische privékunstcollectie van 700 miljoen dollar van één van 's werelds rijkste mannen. De glinsterende gevel van het gebouw met zijn golvende lijnen is een must voor je Instagram-feed. Binnen leidt een spiraalvormige helling je langs verschillende verdiepingen vol met werken van Europese en Mexicaanse meesters. De collectie van het museum omvat 30 eeuwen kunst, waaronder sculpturen uit het pre-Spaanse Meso-Amerika, Mexicaanse kunst, werken van Europese oude meesters en meesters van moderne westerse kunst zoals Auguste Rodin, Salvador Dalí, Bartolomé Esteban Murillo en Tintoretto. Het wordt één van de meest complete collecties in zijn soort genoemd.
Bookable
Lees meer
Orlando, Florida

Orlando, Florida

Met zeven van de beste themaparken op één zonnige locatie is Orlando de themaparkhoofdstad van de wereld. Het beste van alles is dat Orlando bezoekers elk jaar nieuwe en opwindende ervaringen biedt, dus er is altijd een reden om terug te keren. Plan een bezoek aan de vele fantastische themaparken en waterparken in Walt Disney World Resort, Universal Orlando Resort, SeaWorld Orlando en LEGOLAND Florida Resort. Kom naar Orlando voor geweldige attracties, fantastische winkels, bekroonde restaurants, spectaculaire musea en entertainment van wereldklasse.
Lees meer
Huis- Ateliermuseum van Diego Rivera & Frida Kahlo
Mexico-Stad, Mexico

Huis- Ateliermuseum van Diego Rivera & Frida Kahlo

Als je de film Frida hebt gezien, is de studio en het huis van Diego Rivera en Frida Kahlo een must tijdens je bezoek aan Mexico City. Sommige scènes zijn hier opgenomen. Het gebouwencomplex is een goed voorbeeld van functionele architectuur, met zijn overvloed aan zacht licht en een vrij vloeiende creatieve sfeer. De huizen zijn verbonden door een verhoogde loopbrug, die de afzonderlijke maar toch verbonden levens van de twee grote kunstenaars weergeeft. Controleer voor vertrek of er bezoeken zijn! Sommige delen van het huis zijn mogelijk gesloten als er geen tentoonstelling is.
Lees meer
Museum voor Moderne Kunst
Mexico-Stad, Mexico

Museum voor Moderne Kunst

Het Museum voor Moderne Kunst in het Chapultepec-park richt zich op het tentoonstellen van moderne Mexicaanse kunst, voornamelijk vanaf het decennium van 1930. De uitgebreide collectie wordt gepresenteerd door middel van tijdelijke tentoonstellingen, meestal drie of vier tegelijk. Het is zonder twijfel de beste plek om in korte tijd een zo breed mogelijke verscheidenheid aan moderne Mexicaanse kunst te zien. Fans van Frida Kahlo zullen altijd een paar van haar werken te zien krijgen. Naast de tentoonstellingen in het hoofdgebouw is er een grote tuin met talloze sculpturen en een gezellig café waar je je energieniveau op peil houdt.
Lees meer