Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Nice Côte d'Azur

Nice Côte d'Azur

De Grieken en Romeinen deden het, net als rijke heren, filmsterren, kunstenaars en duizenden toeristen. Ze zouden er alleen even langskomen, maar bleven in plaats daarvan in Nice en langs de Rivièra. Sommigen voor slechts een paar weken, anderen voor maanden en jaren. Ze waren te gefascineerd door het licht, betoverd door de geuren en gecharmeerd door de smaak van olijven, wijn en sappige groenten. Daarnaast is er een Nice Nouveau ontstaan, een brutale mediterrane metropool met een bruisend nachtleven, nieuwe avant-gardistische hotels en gedurfde kunstgalerieën. Dit alles met een kans om met hun tenen te ploeteren in een turquoise zee!
Lees meer
Liverpool

Liverpool

Van de historische waterkant, versierd met het iconische Albert Dock tot de indrukwekkende kathedralen en bloeiende kunstscene, Liverpool biedt een interessante mix van oud en nieuw. Geniet van de warmte van de lokale bevolking bekend als Liverpudlians of Scousers, terwijl je de musea en galerieën verkent, de gepassioneerde voetbalteams aanmoedigt en jezelf onderdompelt in de nalatenschap van The Beatles. Bereid je voor om betoverd te worden door de charme van Liverpool, waar geschiedenis, creativiteit en een aanstekelijke geest samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creëren.
Lees meer
Miami, Florida

Miami, Florida

Miami staat bekend om zijn glamour en kosmopolitische sfeer. Maar wat deze stad echt onderscheidt, zijn de kilometerslange zandstranden, die in combinatie met de zon en aangename warmte het hele jaar door de positie van Miami als topreisbestemming hebben versterkt. Het zou een grove understatement zijn om de stad te omschrijven als een internationale metropool, gezien de Noord-Amerikaanse kern doordrenkt met Caribische flair, een flinke dosis Latijns-Amerikaanse invloed, wat Afrikaans erfgoed, een vleugje Aziatische invloed en een beetje Europese charme. Al deze elementen en hun fascinerende mix geven Miami een levendig en opwindend cultureel leven.
Lees meer
Mexico-Stad

Mexico-Stad

Hoewel Mexico populair is bij reizigers vanwege de eindeloze kusten, het perfecte weer en de zandstranden, is het binnenland ook zeker de moeite waard om te ontdekken. De bruisende hoofdstad Mexico-Stad, met zijn hectische stedelijke levensstijl, artistieke wijken en historische gebouwen, werd lange tijd verwaarloosd door zomervakantiegangers, maar wordt nu ontdekt door nieuwsgierige stedentrippers. CDMX blijft reizigers verrassen met zijn beroemde kunst- en cultuurscene en enkele van de beste gerechten van het westelijk halfrond.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Alicante

Alicante

Verschillende beschavingen hebben in deze streken gewoond en hebben er hun sporen achtergelaten, die in alle uithoeken van deze karakteristieke stad te zien zijn. Dit alles draagt bij aan de aantrekkingskracht van deze moderne stad die primair op toerisme gefocust is, maar heeft ook een bijzondere belang in de industrie en de handel. Alicante, gelegen aan de Middellandse Zeekust, biedt niet alleen een grote verscheidenheid aan diensten, maar ook een breed scala aan culturele activiteiten, met musea, festivals en natuurgebieden, in het bijzonder het eiland Tabarca (Middellandse Zeereservaat).
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Ibiza

Ibiza

Ibiza maakt deel uit van de eilandgroep de Balearen en is een juweel van de Middellandse Zee. Behalve dat het de uitgaanshoofdstad van de wereld is, biedt Ibiza ook verbazingwekkende natuurlijke schoonheid, een fantastisch klimaat en verschillende UNESCO-werelderfgoedlocaties. Of je nu los wilt gaan met dansen terwijl je luistert naar de beste dj's ter wereld of wilt genieten van de verbluffend heldere zee, de warme zon, aantrekkelijke baaien en veelbewogen stranden, of een beetje van alles, je bent hier zeker aan het juiste adres.
Lees meer
Tamayo Museum voor Hedendaagse Kunst
Mexico-Stad, Mexico

Tamayo Museum voor Hedendaagse Kunst

Tamayo Museum voor Hedendaagse Kunst is het ultieme kunstmuseum van Mexico-Stad waar je het genie van Rufino Tamayo kunt zien, plus welke tijdelijke tentoonstelling er op dit moment ook is. Rufino Tamayo was één van de meest gerenommeerde kunstenaars van de tweede helft van de twintigste eeuw die ernaar streefde schilderijen te maken in “de Mexicaanse traditie” en tegelijkertijd afstand wilde nemen van de politieke en nationalistische bewegingen. Een andere grote trekpleister van het museum is het brutalistische gebouw zelf, ontworpen door Teodoro González de León en Abraham Zabludovsky die zich lieten inspireren door de pre-Spaanse architectuur. De kern van de collectie van Museo Tamayo bestaat uit meer dan 300 werken van 170 kunstenaars. De collectie bevat voorbeelden van de meest gerenommeerde kunstenaars van de tweede helft van de 20e eeuw
Lees meer
Museum voor Volkskunst
Mexico-Stad, Mexico

Museum voor Volkskunst

Het Museum voor Volkskunst in het historische centrum van Mexico-Stad promoot en bewaart een deel van het Mexicaanse handwerk en volkskunst. Het oude brandweerkazerne is tot de nok toe gevuld met textiel, aardewerk, glas, piñatas, alebrijes (felgekleurde sculpturen van fantastische wezens), meubels en nog veel meer. Geweldig voor een kort bezoek, maar je kunt hier ook uren doorbrengen met het verkennen van alle details van ambachtelijke werken.
Lees meer
Moeminmuseum
Tampere, Finland

Moeminmuseum

Muumimuseo is een grillig museum voor ervaringsgerichte kunst gewijd aan Tove Jansson en haar wereldberoemde striphelden, de Moemins. Deze betoverende plek biedt een ruime keuze aan modellen en computerschermen, waardoor bezoekers zich kunnen onderdompelen in de boeiende wereld van deze geliefde personages. Vergeet niet de prachtige souvenirwinkel te bezoeken, waar je een schat aan items met een Moemin-thema kunt vinden om deze schattige familie mee naar huis te nemen.
Lees meer
Museumcomplex Vapriikki
Tampere, Finland

Museumcomplex Vapriikki

De historische fabriekshal van Tampella is nieuw leven ingeblazen als cultureel centrum met een breed scala aan attracties. Binnen de legendarische muren kunnen bezoekers de wonderen van het Natuurhistorisch Museum ontdekken, een duik nemen in de wereld van de postgeschiedenis in het Postmuseum en zich vergapen aan de schoonheid van mineralen in het Mineraalmuseum. Voor sportliefhebbers is de Hockey Hall of Fame een eerbetoon aan de nationale passie voor het spel.
Lees meer
Nationaal Museum voor Antropologie
Mexico-Stad, Mexico

Nationaal Museum voor Antropologie

Het Nationaal Antropologiemuseum bestaat uit permanente en tijdelijke tentoonstellingen van Mexicaanse kunst, leven en cultuur. Beschrijvingsteksten en audiogidsen zijn zowel in het Spaans als in het Engels beschikbaar, zodat internationale reizigers gemakkelijk meer te weten kunnen komen over de pre-Spaanse en hedendaagse geschiedenis. Plan minstens twee uur om de themazalen van dit museum te verkennen. Er zijn echter genoeg exposities om dagenlang voor terug te blijven komen.
Bookable
Lees meer