Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro. Alleen al de naam van de stad roept beelden op van ongerepte stranden, weelderige bossen en spannende feesten. Zittend op de top van de Corcovado-berg waakt Christus de Verlosser over de tweezijdige feesthoofdstad van Latijns-Amerika, verdeeld tussen een bruisend stedelijk landschap en een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Rio is een stad als geen ander, wereldwijd bekend om zijn prachtige nieuwjaarsvuurwerk op het strand van Copacabana, zijn explosieve carnaval, zijn vrolijke mensen en zijn voortreffelijke multiculturele keuken.
Lees meer
Parijs

Parijs

Welkom in de beroemde “Lichtstad” of “Stad van de liefde”. Parijs is zeker beide en is altijd beschouwd als een van de meest romantische steden ter wereld. Of u nu kunstenaar, zakenman of toerist bent, u zult genieten van de lange wandelingen van Montmartre naar het Quartier Latin. Wanneer u door sommige van de mooiste Romeinse en middeleeuwse monumenten wandelt, komt u vroeger of later terecht in een café, of op de brug Pont Neuf, of neemt u een kijkje in een klassieke modewinkel in de wijk Marais.
Lees meer
Bergen

Bergen

Bergen is een charmante oude stad met een jeugdige geest. Als je Bergen binnen vliegt, zie je de adembenemende kliffen uit de zee oprijzen en de fjord omgeven door majestueuze bergen. In de Middeleeuwen was Bergen de grootste stad van Scandinavië, en pas in de jaren 1830 nam de bevolking van Oslo die van Bergen in. Bergen behoudt echter zijn status als belangrijke havenstad. Het dramatische landschap, de levendige muziekscene en de aangename en ontspannen sfeer maken van Bergen een zeer populaire bestemming.
Lees meer
Sydney

Sydney

Sydney is de beroemdste stad van Australië, met het majestueuze Sydney Opera House, de indrukwekkende stalen boog van de Sydney Harbour Bridge, de glinsterende waterwegen en het witte zand van Bondi Beach. Onder dit glinsterende oppervlak zijn er in Sydney nog veel meer betoverende lagen te ontdekken. Deze prachtige kosmopolitische stad viert haar culturele diversiteit en erfgoed, en passie voor kunst en sport. Een gematigd klimaat maakt Sydney op elk moment van het jaar spectaculair, en de vriendelijke, ongedwongen houding van de stad zorgt ervoor dat bezoekers naar ‘Down Under’ terugkomen voor meer!
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
San Francisco, Californië

San Francisco, Californië

San Francisco, ook wel bekend als de stad aan de baai, is divers, kleurrijk en levendig. Beroemd om zijn steile heuvels, Victoriaanse huizen, het hele jaar door mist, prachtige panoramische vergezichten en uitstekende keuken, trekt de stad jaarlijks tientallen miljoenen bezoekers. San Francisco is enorm maar toch voetgangersvriendelijk, en de beroemde kabelbanen nemen je mee naar nieuwe avonturen. De eclectische mix van architectuur, zandstranden, etnische en culturele diversiteit maken San Francisco tot een uitstekende keuze voor een vakantie.
Lees meer
Amsterdam

Amsterdam

Met karakteristieke grachten (UNESCO-werelderfgoed) omringd door smalle, lage en scheve 17e-eeuwse huizen, is Amsterdam ongetwijfeld één van de meest charmante hoofdsteden van Europa. Het rijke culturele leven en een breed scala aan entertainment maken van Amsterdam een grote stad die de sfeer van een kleine stad heeft weten te behouden. Met meer dan 50 musea, waarvan er vele wereldberoemd zijn, is deze stad een ware traktatie voor kunstliefhebbers. Hoogtepunten zijn onder meer het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Nice Côte d'Azur

Nice Côte d'Azur

De Grieken en Romeinen deden het, net als rijke heren, filmsterren, kunstenaars en duizenden toeristen. Ze zouden er alleen even langskomen, maar bleven in plaats daarvan in Nice en langs de Rivièra. Sommigen voor slechts een paar weken, anderen voor maanden en jaren. Ze waren te gefascineerd door het licht, betoverd door de geuren en gecharmeerd door de smaak van olijven, wijn en sappige groenten. Daarnaast is er een Nice Nouveau ontstaan, een brutale mediterrane metropool met een bruisend nachtleven, nieuwe avant-gardistische hotels en gedurfde kunstgalerieën. Dit alles met een kans om met hun tenen te ploeteren in een turquoise zee!
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Luna Park
Sydney, Australië

Luna Park

Geniet van al het plezier van Luna Park, een pretpark aan de rand van Sydney Harbour. Het werd oorspronkelijk gebouwd in de jaren 30 en attracties omvatten het fantastische reuzenrad, de tangotrein, de Giant Slide, de Space Shuttle en de Big Dipper-achtbaan. Er zijn nevenshows, de Laughing Clowns, Crazy Crooners en Goin' Fishin', compleet met klassieke carnavalsprijzen. Verwen jezelf met hotdogs, suikerspinnen en fish 'n chips. Deze iconische bezienswaardigheid staat in het erfgoedregister van de staat en is al generaties lang een favoriet voor families.
Lees meer
Whitsunday Coast

Whitsunday Coast

De zon, zee en strand zorgen er samen voor dat de Whitsunday Coast de ideale plek is om te ontspannen. Geniet van de geweldige sfeer en het nachtleven in een spectaculaire omgeving. Een paradijs voor strandliefhebbers waar alles aanwezig is om jouw verblijf in dit gebied onvergetelijk te maken. In de buurt van het Great Barrier Reef en op slechts 26 km van de Whitsunday eilanden is er genoeg te zien. Zowel backpackers als gezinnen zullen genieten van de vele attracties zoals de Airlie Beach lagune en de geweldige krokodilsafari's op de Proserpine-rivier.
Lees meer
Rijeka

Rijeka

Rijeka ligt aan de Adriatische Zee, waar het het diepst in Europa stort, en heeft een rijke maritieme geschiedenis. De op twee na grootste stad van Kroatië en het hart van de provincie Primorsko-Goranska. Haar charme ligt in de gastvrije geest en het diverse culturele erfgoed. Terwijl je over de Korzo-promenade uit het Habsburgse tijdperk wandelt, kun je een kijkje nemen in het 19e-eeuwse Nationale Theater, versierd met kunstwerken van Klimt. Geniet van het weidse uitzicht op de eilanden van Kvarner Bay vanaf Trsat Castle. Een kosmopolitische haven van samenleven, welkom in Rijeka.
Lees meer
Van Gogh Museum
Amsterdam, Nederland

Van Gogh Museum

Het Van Gogh Museum biedt een meeslepende blik op de meesterwerken van de schilder, van de iconische "Zonnebloemen" tot "De slaapkamer" en "De aardappeleters". Het presenteert zijn schilderijen, schetsboeken en brieven, en documenteert de evolutie van zijn kunst, reflecterend op thema's zoals liefde en hoop, angst en lijden. Deze locatie benadrukt ook zijn invloed op andere kunstenaars, waardoor het een baken is voor kunstliefhebbers wereldwijd. Sinds de oprichting in 1973 is het museum een essentiële plek geworden voor het vieren van Van Goghs nalatenschap.
Bookable
Lees meer
Villa Ružić – Herdenkingsbibliotheek en Mažuranić-Brlić-Ružić verzameling
Rijeka, Kroatië

Villa Ružić – Herdenkingsbibliotheek en Mažuranić-Brlić-Ružić verzameling

Villa Ružić, vernoemd naar eigenaar Viktor Ružić, is in de eerste plaats belangrijk vanwege de architectuur (geprojecteerd door architect David Brunetta), maar vooral omdat er een brede collectie van 10.000 boeken is opgeslagen. De collectie omvat de bibliotheek van Ivan Mažuranić en zijn archief; het manuscript van Gundulić's epische gedicht “Osman” uit 1647. een geschenk van Petar Petrović Njegoš. Naast de Herdenkingsbibliotheek vind je een brede collectie foto's, documenten en antiek meubilair.
Lees meer
De Wallen
Amsterdam, Nederland

De Wallen

Elke bezoeker weet van het bestaan van De Wallen in Amsterdam. Sommigen gaan er meteen heen, terwijl anderen er liever omheen lopen. De keuze is aan jou. De waarheid is dat je waarschijnlijk uiteindelijk wel door het gebied zult komen, simpelweg vanwege de ligging midden in het stadscentrum. De beste manier om kennis te maken met de beruchtste wijk van de stad en de verhalen en geheimen ervan te ontdekken, is door deel te nemen aan een wandeltour. Volg je gids door kronkelende geplaveide straten en smalle steegjes terwijl je meer te weten komt over de geschiedenis achter de beruchte bestemming voor volwassenen van Amsterdam. Onderweg zie je eigenaardigheden zoals de eerste condoomwinkel ter wereld, het prostitutiemuseum, maar ook onbekende sculpturen en sekstheaters.
Bookable
Lees meer
Sydney Harbour Cruise
Sydney, Australië

Sydney Harbour Cruise

De prachtige haven is één van de grootste troeven van Sydney. Voor prachtige uitzichten kun je een cruise maken en genieten van één van 's werelds mooiste natuurlijke havens. Er zijn tientallen cruises om uit te kiezen, te beginnen met de beroemde Captain Cook lunch- of dinercruises. Openbare veerboten vertrekken vanaf Circular Quay, of je kunt een Tall Ship vanaf The Rocks nemen, een walvisspotcruise vanuit Darling Harbour, of aan boord van een catamaran varen vanuit Rose Bay.
Bookable
Lees meer