Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

San Diego, California

San Diego, California

San Diego wordt vaak “America's Finest City” genoemd, en niet zonder reden. De achtste grootste stad van de VS biedt enorm veel attracties, culturele ervaringen en een onmiskenbare kosmopolitische sfeer. Ondanks zijn grootte heeft San Diego een relaxte sfeer behouden die kenmerkend is voor Zuid-Californië, belichaamd door de vriendelijke bevolking en het beroemde perfecte klimaat van de stad. Met temperaturen die het hele jaar door rond de 21°C schommelen en veel zonneschijn, is er nooit een verkeerd moment om de wereldberoemde musea te verkennen, te genieten van een 5-sterrendiner, te zonnebaden op de internationaal bekende stranden en te genieten van de uitzonderlijke gastvrijheid.
Lees meer
Johannesburg

Johannesburg

Levendige, steeds veranderende, veelzijdige Johannesburg werpt vanuit elke hoek een contrast op je. Bomen staan in straten waar huizen hun verzorgde tuinen en ongerepte blauwe zwembaden verbergen achter hoge witte muren, kilometers aan hutjes vertellen over de gevolgen van de apartheidsjaren die steeds nog moeten worden overwonnen. De sfeer van Afrika's meest dynamische stad bruist van muziek en bedrijvigheid, terwijl de stijlvolle restaurants, elegante winkels, kunstgaleries en theaters de internationale bezoeker bekoren.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Krakau

Krakau

Deze middeleeuwse stad ziet eruit alsof het rechtstreeks uit een sprookje is gehaald, met zijn bruisende marktplein, spiraalvormige gotische torens, kastelen en drakenlegendes. Verken de smalle straatjes van de stad, verborgen binnenplaatsen en het netwerk van ondergrondse kelders en tunnels. Krakau staat bekend als de culturele hoofdstad van Polen vanwege zijn liefde voor muziek, poëzie en theater. Na jaren van bezetting en strijd is Krakau uitgegroeid tot een trotse stad met een sterk identiteitsgevoel, maar met nog steeds de artistieke en vrolijke ziel.
Lees meer
Venetië

Venetië

Van de ongeëvenaarde romantische allure tot het historische erfgoed tot de onbetwistbare schoonheid, er is geen andere stad zoals Venetië. De “Koningin van de Adriatische Zee” bestaat uit een doolhof van eilanden, grachten en bruggen met prachtige gebouwen, historische monumenten van groot artistiek en cultureel belang, evenals charmante restaurants en pleinen. Er zijn geen auto's in Venetië, maar je hebt ze toch niet nodig, want “De Stad van Bruggen” kun je het beste te voet verkennen.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Queenstown

Queenstown

Queenstown, de zelfbenoemde 'wereldhoofdstad van de avonturiers', heeft deze titel zonder twijfel verdiend. De geboorteplaats van bungeejumpen en de thuisbasis van allerlei adrenalineverhogende activiteiten, van rodelen en jetboot varen tot canyon swinging, trekt elk jaar duizenden avonturiers aan. Gelegen aan de rand van het gigantische Wakatipu-meer, in de regio Otago, transformeert dit intieme stadje zichzelf in de winter in een bruisend skigebied, dankzij de twee aantrekkelijke skivelden die geschikt zijn voor sportliefhebbers van alle niveaus.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Thessaloniki

Thessaloniki

Byzantijnse kerken, afbrokkelende ruïnes, moderne architectuur, een bruisend nachtleven en de prachtige zee, dat is de essentie van Thessaloniki. Thessaloniki, de tweede grootste stad van Griekenland, combineert meer dan 2.300 jaar geschiedenis met een jonge studentenpopulatie. De stad is een perfecte bestemming voor stadsverkenners en een toegangspoort tot de prefectuur Chalkidiki in het zuidoosten, met de karakteristieke vorm van de drie 'poten', Kassandra, Sithonia en Athos, een favoriete vakantiebestemming voor de lokale bevolking. Ongerepte stranden en charmante dorpjes in overvloed.
Lees meer
Kerk van Sint Giovanni a Carbonara
Napels, Italië

Kerk van Sint Giovanni a Carbonara

Dit kerk- en kloostercomplex is één van de hoogst gewaardeerde kerken in Napels en mag je niet missen als je geïnteresseerd bent in kunst en geschiedenis. Het werd opgericht door Augustijner monniken in 1343 en werd in de loop van de geschiedenis vele malen gerenoveerd en herbergt interessante voorbeelden van verschillende kunststijlen, zoals de scenografische ingang van het trappenhuis uit de 18e eeuw en fascinerende sculpturen en fresco's.
Lees meer
Rotterdam Centraal
Rotterdam, Nederland

Rotterdam Centraal

Rotterdam Centraal (Team CS, 2014) is één van de meest iconische architecturale locaties in Rotterdam. Het dak boven de sporen is bedekt met zonnepanelen en het opvallende dak van de hal wijst naar het stadscentrum. Een aantal historische elementen uit het voormalige stationsgebouw (1957) van Sybold van Ravesteyn zijn hergebruikt, zoals de originele klok in de voorgevel en de letters ‘Centraal Station’. In de grote zaal vind je verschillende winkels, informatie over het openbaar vervoer en de Rotterdamse Toeristische Informatie. Als je op zoek bent naar originele souvenirs, moet je ook winkelen bij ‘Love Rotterdam. Gifts, Food & More’. Het plein voor de stations is een populair startpunt voor vele wandel- en fietstochten door de Rotterdamse architectuur.
Bookable
Lees meer
Botanisch gebouw en lelievijver
San Diego, California

Botanisch gebouw en lelievijver

Dit historische, koepelvormige gebouw, gebouwd voor de Panama-California Exposition van 1915 in de stad, is één van de grootste lattenbouwwerken ter wereld. Het bevindt zich in Balboa Park en vormt samen met de aangrenzende lelievijver en lagune een perfecte achtergrond voor een foto. In de tuin staan permanent 2.100 planten, waaronder fascinerende collecties cycaden, varens, orchideeën en andere tropische planten, evenals seizoensgebonden bloemententoonstellingen.
Lees meer
Joods Museum van Thessaloniki
Thessaloniki, Griekenland

Joods Museum van Thessaloniki

Het Joods Museum van Thessaloniki presenteert de geschiedenis van de Sefardische Joden en het Joodse leven in de regio na de 15e eeuw. Het is één van de zeldzame Joodse gebouwen die de brand van 1917 hebben overleefd. Het museum is onderverdeeld in verschillende secties, waar je de fototentoonstelling “Thessaloniki, Sefardische metropool” kunt zien, religieuze voorwerpen en memorabilia kunt waarderen en grafstenen van de oude Joodse begraafplaats van Thessaloniki kunt bekijken. Er is ook een deel gewijd aan de Holocaust in Thessaloniki.
Bookable
Lees meer