Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Sydney

Sydney

Sydney is de beroemdste stad van Australië, met het majestueuze Sydney Opera House, de indrukwekkende stalen boog van de Sydney Harbour Bridge, de glinsterende waterwegen en het witte zand van Bondi Beach. Onder dit glinsterende oppervlak zijn er in Sydney nog veel meer betoverende lagen te ontdekken. Deze prachtige kosmopolitische stad viert haar culturele diversiteit en erfgoed, en passie voor kunst en sport. Een gematigd klimaat maakt Sydney op elk moment van het jaar spectaculair, en de vriendelijke, ongedwongen houding van de stad zorgt ervoor dat bezoekers naar ‘Down Under’ terugkomen voor meer!
Lees meer
Mechelen

Mechelen

Mechelaars vertellen steeds met trots en warmte over hun stad. Als bezoeker valt je die gemoedelijke sfeer dadelijk op. Je kuiert langs monumenten die geschiedenis ademen en je komt tot rust in binnentuinen en historische kerken. De Mechelaar is trots op Gouden Carolus, het bekroonde bier dat al eeuwenlang gebrouwen wordt. Hij is fier op Margareta, die het 16e-eeuwse Mechelen op de wereldkaart zette. Hij valt voor het vakmanschap en de authentieke streekproducten. Laat je verleiden door de stedelijke charme en gezelligheid.
Lees meer
Cancún

Cancún

De witte zandstranden en het warme, kristalheldere water van Cancún maken het een paradijs voor alle strand- en watersportliefhebbers. Voeg daar een bruisend nachtleven aan toe en de nabijheid van de adembenemende Maya-ruïnes, en je hebt Mexico's populairste toeristische hotspot. Met vier miljoen toeristen per jaar is het moeilijk voor te stellen dat dit prachtige resort een paar decennia geleden een slaperig vissersdorp was. De kleurrijke sfeer en eeuwenoude tradities die samengaan met ultramoderne ontwikkelingen betoveren iedereen, van backpackers tot luxe reizigers.
Lees meer
Manchester

Manchester

Manchester staat bekend als de geboorteplaats van de industriële revolutie en is één van de meest dynamische en kosmopolitische steden in het VK, met een geheel eigen karakter. Manchester verwelkomt bezoekers met zijn mooie tradities op het gebied van cultuur, muziek, sport en evenementen van topklasse. De vitaliteit van de stad komt tot uiting in haar fascinerende geschiedenis, interactieve attracties, prachtige architectuur en vooral de geest van de mensen, dus er is altijd iets te doen in de regio Greater Manchester.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Chicago, Illinois

Chicago, Illinois

Meer dan 42 kilometer aan het meer omlijsten de prachtige stedelijke skyline van Chicago. Hier in het hart van het Midwesten heeft de op twee na grootste stad van het land torenhoge wolkenkrabbers en kleurrijke wijken tegen een achtergrond van zandstranden en prachtige parken. Deze kosmopolitische speeltuin barst van de dingen om te doen. De bezienswaardigheden variëren van iconen uit Chicago, zoals de Cloud Gate van Millennium Park, de Buckingham Fountain in Grant Park en het reuzenrad van Navy Pier, tot fascinerende geschiedenis- en architectuurreizen.
Lees meer
Toronto

Toronto

Toronto is een stedelijk mozaïek van culturen en etniciteiten en wordt beschouwd als één van de meest multiculturele steden ter wereld. Het is de meest dichtbevolkte stad van Canada, een kosmopolitisch financieel, commercieel en cultureel centrum. Het combineert zijn multiculturele erfgoed, ongeveer 80 etnische groepen die meer dan 100 talen spreken, met urban chic. Met het hele jaar door veel te bieden op het gebied van cultuur en entertainment, is Toronto de perfecte reisbestemming voor zowel gezinnen als individuele reizigers.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Toulouse

Toulouse

Roze getint en verlicht door de zuidelijke zon, is Toulouse een charmante en levendige stad die vaak over het hoofd wordt gezien door toeristen ten gunste van andere Franse bestemmingen. Wie wel op bezoek komt, wordt echter getrakteerd op een betoverende ervaring. Toulouse heeft een rijke geschiedenis, moderne levendigheid en verbluffende architectuur. De stad is ook een plek voor ruimtevaart en is trots op haar sterke culinaire traditie. De weelderige parken bieden een rustig toevluchtsoord, terwijl de rivier de Garonne als schilderachtige achtergrond dient voor een heerlijke avondwandeling.
Lees meer
Eindhoven & Noord-Brabant

Eindhoven & Noord-Brabant

Het thuisland van Vincent Van Gogh, de oprichters van Dutch Design, gezegend met karaktervolle steden, prijswinnende themaparken en spannende evenementen. Noord-Brabant heeft veel te bieden en wordt steeds meer ontdekt door internationale toeristen. Dat is volkomen logisch, want er zijn genoeg goede accommodaties in Noord-Brabant met geweldige faciliteiten. Bovendien heeft Brabant snelle en uitstekende verbindingen naar Amsterdam, Antwerpen en Brussel (reistijd ongeveer 60 minuten). Ontdek Noord-Brabant!
Lees meer
Cenotes
Cancún, Mexico

Cenotes

Cenotes (zinkgaten) zijn diepe bronnen met kristalhelder water die toegankelijk zijn als het dak van een grot instort. De cenotes, gevoed door ondergrondse rivieren, waren de belangrijkste zoetwaterbron voor de Maya's en worden daarom als heilig beschouwd. Ze zijn uniek voor het schiereiland Yucatán en tot op de dag van vandaag is het ondergrondse grottenstelsel dat alle cenotes met elkaar verbindt nog steeds grotendeels onontdekt. Het is een unieke ervaring om getuige te zijn van de adembenemende schoonheid van de grote clusters van stalactieten en stalagmieten die in het kristalheldere koele water worden weerspiegeld. Elke cenote heeft zijn eigen bijzondere schoonheid, en een zwempak aantrekken en snorkelen in het zwembad is een absoluut onvergetelijke ervaring. Sommige touroperators bieden ook grotduikexcursies aan voor zeer ervaren duikers.
Bookable
Lees meer
Fietsen & mountainbiken
Vancouver, Canada

Fietsen & mountainbiken

Fietsen zijn een belangrijk onderdeel van het transportsysteem in Vancouver. Navigeer over de talloze fietspaden en fietsroutes variërend van eenvoudig, vlak terrein rond Stanley Park tot mountainbiken op de beroemde North Shore. Je kunt je veilig in eigen tempo door de stad verplaatsen en meer zien dan wanneer je te voet of met de bus zou gaan. Het gematigde klimaat van Vancouver maakt het mogelijk om bijna het hele jaar door te fietsen. De stad heeft een aantal steile heuvels en het verkeer in het centrum kan soms een beetje veel zijn. Bekijk de fietsroutekaart en gids van de stad Vancouver om jouw reis te plannen. Vergeet niet dat British Columbia een verplichte helmwet heeft. De gemakkelijkste manier om aan een fiets te komen, is door je aan te melden voor het deelsysteem van Mobi Bikes. Je kunt ook deelnemen aan een fietstour.
Bookable
Lees meer
Royal Footsteps Along the Kona Coast
Big Island, Hawaii

Royal Footsteps Along the Kona Coast

De Royal Footsteps Along the Kona Coast Byway omvat 700 jaar geschiedenis. Het 11 kilometer lange stuk weg voert je door de eeuwen heen van de Alii van Hawaï, oftewel de heersende klasse. Je wordt langs vier van Kona's zeven „Koninklijke Centra” geleid, de heilige locaties die zijn gekozen vanwege een overvloed aan natuurlijke hulpbronnen en recreatieve waarde. Deze centra waren gereserveerd voor de koningen en koninginnen van Hawaï. Denk aan Hulihee Palace (één van de drie paleizen in de Verenigde Staten), de koninklijke surfgebieden van Kahaluu, de oudste christelijke kerk van Hawaï en verschillende heiau, of plaatsen met heilige Hawaïaanse tempels.
Lees meer
Beneden-Dijlevallei
Mechelen, België

Beneden-Dijlevallei

Aan het Zennegat in Battel, wordt een prachtig stuk groen bewaard. Natuurpunt beheert er heel wat natuurgebieden, o.a. het Zennegat, het Mechels Broek, de Barebeekmonding, Cassenbroek, Mispeldonk, Pikhakendonk en 't Ven. Al deze gebieden zijn de schakels van één grote ketting: de Beneden-Dijlevallei. In een gebied waar verstedelijking steeds op de loer ligt, is één aaneengesloten natuurgebied van formaat een belangrijke meerwaarde om de hele regio beter leefbaar te maken. Natuurpunt maakt hier elke dag werk van door gebieden aan te kopen of duurzame overeenkomsten te sluiten, door wandelpaden aan te leggen, … De planten en dieren reageren goed op dit natuurbeheer, maar ook steeds meer mensen ontdekken deze oase van rust. De Dijlevallei, met haar fraaie landschap en prachtige natuur, heeft alles wat een groen hart sneller doet slaan.
Lees meer
Ontario Science Centre
Toronto, Canada

Ontario Science Centre

Een interactieve ervaring waar elke leeftijdsgroep iets van kan leren. Het Ontario Science Centre staat vol met fascinerende tentoonstellingen en houdt dagelijks wetenschappelijke shows. Voor de allerkleinsten is er KidSpark, waar kinderen kunnen spelen, ontdekken en bezig zijn met wetenschappen. Mis het IMAX-theater niet, waar films worden vertoond over onze planeet, de zee en de natuur, of de aangrenzende Space Hall waarin het planetarium van Toronto is gevestigd.
Lees meer