Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Linköping

Linköping

Ontdek Linköping, dat aan de prachtige Östgöta-vlakte in de provincie Östergötland ligt. Wat dacht je van een dagje in de grote stad of juist een ontspannen uitstapje naar de Zweedse natuur? Het mooie is dat je helemaal niet hoeft te kiezen. In Linköping vind je cultuur en vermaak op een steenworp afstand van de prachtige natuur, met vlaktes, meren en kanalen. Maak een boottochtje, bewandel het Östgöta-pad, ga naar het theater of zoek iets lekkers op de kaart uit in een van de vele restaurants in de stad.
Lees meer
Manchester

Manchester

Manchester staat bekend als de geboorteplaats van de industriële revolutie en is één van de meest dynamische en kosmopolitische steden in het VK, met een geheel eigen karakter. Manchester verwelkomt bezoekers met zijn mooie tradities op het gebied van cultuur, muziek, sport en evenementen van topklasse. De vitaliteit van de stad komt tot uiting in haar fascinerende geschiedenis, interactieve attracties, prachtige architectuur en vooral de geest van de mensen, dus er is altijd iets te doen in de regio Greater Manchester.
Lees meer
Madeira

Madeira

Met uitzonderlijke natuurlijke schoonheid, een mild klimaat het hele jaar door, een vriendelijke bevolking en een hotelnetwerk van topkwaliteit, zijn Madeira en Porto Santo, de twee bewoonde eilanden van de Madeira-archipel, de perfecte eilanden voor wie op zoek is naar stress- gratis feestdagen. Hier kun je genieten van je vakantie op het strand of aan zee, in de bergen, op het platteland of in de stad - de perfecte plek voor een uitje om unieke momenten te beleven zoals nergens anders.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Eindhoven & Noord-Brabant

Eindhoven & Noord-Brabant

Het thuisland van Vincent Van Gogh, de oprichters van Dutch Design, gezegend met karaktervolle steden, prijswinnende themaparken en spannende evenementen. Noord-Brabant heeft veel te bieden en wordt steeds meer ontdekt door internationale toeristen. Dat is volkomen logisch, want er zijn genoeg goede accommodaties in Noord-Brabant met geweldige faciliteiten. Bovendien heeft Brabant snelle en uitstekende verbindingen naar Amsterdam, Antwerpen en Brussel (reistijd ongeveer 60 minuten). Ontdek Noord-Brabant!
Lees meer
Rome

Rome

Rome trekt al meer dan 2000 jaar bezoekers. Het is één van de mooiste en meest romantische steden ter wereld, met een aantrekkelijke mix van grandioze bezienswaardigheden, zoals het Colosseum, het Romeinse Pantheon en het Forum. Te midden van de indrukwekkende ruïnes en charmante pleinen kun je genieten van smeuïg ijs, schuimige cappuccino's, verrukkelijke pasta en pizza en voortreffelijke wijnen, die allemaal bijdragen aan de aantrekkingskracht die jaarlijks meer dan 10 miljoen toeristen trekt die op zoek zijn naar de Italiaanse “Dolce Vita”.
Lees meer
Salzburg

Salzburg

Salzburg, dat sinds 1997 op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, is een rijk scala aan ervaringen die erop wachten om ontdekt te worden. Bijna alles, van kunst en cultuur tot historische bezienswaardigheden en moderne attracties, ligt op korte loopafstand. Met meer dan 4.000 culturele evenementen per jaar en een prachtige collectie van 20 barokke kerken, is Salzburg een stad die uitnodigt tot diepgaande verkenning en volledige culturele onderdompeling. Of je nu op zoek bent naar plezier, ontspanning of culinaire hoogstandjes, Salzburg biedt een schat aan keuzes voor een onvergetelijke stedentrip.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Cork

Cork

Welkom in de “Volksrepubliek Cork”, de meest zuidelijke stad van Ierland, waar levendige, onafhankelijke vibes samengaan met kosmopolitische creativiteit. Als oude zeehaven is de rijke geschiedenis van Cork verweven met eeuwenlange handel en culturele uitwisseling, waardoor het unieke karakter van Cork is vormgegeven. Ongeacht het seizoen belooft een bezoek aan Cork levendig entertainment en de warme omhelzing van Ierse craic, waardoor het hele jaar door een onvergetelijke ervaring wordt gegarandeerd.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Kathedraal van Porto (Sé do Porto)
Porto, Portugal

Kathedraal van Porto (Sé do Porto)

Sé do Porto, of de kathedraal van Porto, gebouwd in 1110 op het hoogste punt van de stad, is een bepalende bezienswaardigheid van de stad en het belangrijkste religieuze gebouw in Porto. Een bezoek aan de kathedraal is niet alleen de moeite waard vanwege het historische belang, maar ook vanwege de opmerkelijke mix van bouwstijlen die variëren van romaans tot barok en gotisch, en tot slot vanwege het prachtige uitzicht over de stad, dat zich uitstrekt van de oude binnenstad tot de Atlantische kust.
Lees meer
Vincentre - Van Gogh Museum Nuenen
Eindhoven & Noord-Brabant, Nederland

Vincentre - Van Gogh Museum Nuenen

Het dorp Nuenen wordt ook wel Van Gogh Village genoemd, en terecht. Er is geen plek in Nederland waar je zo letterlijk in de voetsporen van deze beroemde schilder kunt treden. Hier worden nog steeds levendige verhalen over Van Gogh verteld, zijn brieven zijn te lezen en er zijn maar liefst veertien locaties die door Van Gogh zijn vereeuwigd op een foto of een schilderij. Het leven van Van Gogh in Nederland zo intens meemaken is nergens anders mogelijk. “Het museum is een juweeltje” In het Vincentre museum hoor je alles over Van Gogh en lees je zijn eigen verhalen over Nuenen, waar hij van 1883 tot 1885 woonde en werkte. Wie was hij, hoe leefde hij, met wie ging hij om en waarom was hij zo gepassioneerd door Nuenen? Het zal allemaal duidelijk worden tijdens een educatieve tour met audiogids in maar liefst acht talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Japans en Chinees. In het dorp zelf hebben maar liefst 23 locaties een directe link met Van Gogh. Samen vormen ze een wandel- en fietsroute met interactieve informatieborden in het Nederlands en Engels. Van De aardappeleters tot De sterrennacht De aardappeleters is gebaseerd op een tafereel dat Van Gogh zag in het huis van een boerenfamilie in Nuenen. Het komt letterlijk tot leven in theater Het Klooster. De wereldberoemde ontwerper Daan Roosegaarde ontwierp, op basis van Van Gogh's De sterrennacht, het inmiddels beroemde en unieke Van Gogh-Roosegaarde-fietspad, waarvoor duizenden fonkelende stenen in het asfalt zijn verwerkt. Dit fietspad, tussen Nuenen en de nabijgelegen stad Eindhoven, maakt deel uit van de Van Gogh Fietsroute. Erfgoedlocaties in Brabant Deze fietsroute verbindt de vijf Van Gogh-erfgoedlocaties in Brabant, waaronder natuurlijk Nuenen. Dichterbij Van Gogh kom je niet. Of, zoals een enthousiaste gast over Nuenen schreef: “Hetzelfde uitzicht dat Van Gogh had!” Kom en ervaar de plek waar Van Gogh werd geïnspireerd door het landelijke Brabantse platteland, gemakkelijk bereikbaar op niet meer dan tien kilometer afstand van Eindhoven, stad van technologie en design.
Lees meer
Mostra Leonardo da Vinci
Rome, Italië

Mostra Leonardo da Vinci

De Mostra Leonardo da Vinci in Rome is een fascinerende tentoonstelling gelegen in het hart van Rome die een eerbetoon is aan één van de meest briljante geesten uit de geschiedenis, Leonardo da Vinci. Het eert de ongeëvenaarde bijdragen van de Renaissancemeester aan kunst, wetenschap en uitvindingen. Via een opmerkelijke verzameling van zijn tekeningen, uitvindingen en kunstwerken worden bezoekers meegenomen naar de wereld van da Vinci, waarbij ze een diepe waardering krijgen voor zijn innovatieve ideeën en visionaire concepten.
Lees meer
Pantheon
Rome, Italië

Pantheon

Een verbazingwekkende 2000 jaar oude tempel die nu een kerk is. Het Pantheon is een opmerkelijk gebouw om te bezoeken als je in Rome bent. Het Pantheon is gebouwd als een tempel voor alle goden, en is het best bewaarde wonder uit het oude Rome. Het belangrijkste en meest fascinerende kenmerk is het ontwerp van de koepel en de open oculus, de enige bron van natuurlijk licht. Toeristen van over de hele wereld komen hier samen om te zien wat Michelangelo omschreef als een “engelachtig en niet menselijk ontwerp”. Het Pantheon herbergt ook het graf van de grote schilder Raphael. Het plein voor het Pantheon heet Piazza della Rotonda. Het ligt vlakbij Piazza Navona en Campo de Fiori, dus maak van de gelegenheid gebruik om rond te wandelen in dit gebied, er is veel te zien.
Bookable
Lees meer