Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Liverpool

Liverpool

Van de historische waterkant, versierd met het iconische Albert Dock tot de indrukwekkende kathedralen en bloeiende kunstscene, Liverpool biedt een interessante mix van oud en nieuw. Geniet van de warmte van de lokale bevolking bekend als Liverpudlians of Scousers, terwijl je de musea en galerieën verkent, de gepassioneerde voetbalteams aanmoedigt en jezelf onderdompelt in de nalatenschap van The Beatles. Bereid je voor om betoverd te worden door de charme van Liverpool, waar geschiedenis, creativiteit en een aanstekelijke geest samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creëren.
Lees meer
Utrecht

Utrecht

Utrecht, gelegen in het hart van Nederland, fascineert met middeleeuwse charme, schilderachtige grachten en historische wijken zoals Oudegracht. Utrecht combineert traditie en moderniteit naadloos, wat te zien is aan de diverse culturele bezienswaardigheden, trendy boetieks en levendige markten. Met een dynamische sfeer, gevormd door zowel oude structuren als hedendaagse architectuur, is de stad er trots op een vooraanstaande universiteit te hebben die een levendige mix van bewoners en studenten creëert.
Lees meer
Rome

Rome

Rome trekt al meer dan 2000 jaar bezoekers. Het is één van de mooiste en meest romantische steden ter wereld, met een aantrekkelijke mix van grandioze bezienswaardigheden, zoals het Colosseum, het Romeinse Pantheon en het Forum. Te midden van de indrukwekkende ruïnes en charmante pleinen kun je genieten van smeuïg ijs, schuimige cappuccino's, verrukkelijke pasta en pizza en voortreffelijke wijnen, die allemaal bijdragen aan de aantrekkingskracht die jaarlijks meer dan 10 miljoen toeristen trekt die op zoek zijn naar de Italiaanse “Dolce Vita”.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Milaan

Milaan

Milaan staat bekend als één van 's werelds meest invloedrijke modehoofdsteden, dus maak wat ruimte vrij in je garderobe en bereid je voor op een make-over. Milaan is een belangrijk cultureel centrum in Italië, met musea en galerieën van wereldklasse, de Duomo en oude kerken, indrukwekkende architectuur van weelderige Italiaanse villa's. Na het bekijken van da Vinci's Laatste Avondmaal kun je Lombardische specialiteiten zoals ossobuco en risotto alla Milanese proberen in één van de restaurants in de buurt. Milaan is het perfecte startpunt om de mooiste landschappen van Noord-Italië te verkennen.
Lees meer
Aruba

Aruba

Zonovergoten stranden liggen naast de woestijnwildernis op Aruba, één van de meest populaire bestemmingen in het Caribisch gebied. Met warm en zonnig weer het hele jaar door lijkt het eiland bevroren in een tijdloze vakantiesfeer, met turkoois oceaanwater dat over het zachte, warme zand spoelt. Het nachtleven barst van Latijns-Amerikaanse muziek en exotische geluiden, en op elke hoek vind je leuke winkels en restaurants. Sterkere golven breken tegen de oostkust, verlaten en overspoeld door de wind. De meest avontuurlijke bezoekers krijgen spectaculaire vergezichten wanneer ze de kust verkennen.
Lees meer
Chicago, Illinois

Chicago, Illinois

Meer dan 42 kilometer aan het meer omlijsten de prachtige stedelijke skyline van Chicago. Hier in het hart van het Midwesten heeft de op twee na grootste stad van het land torenhoge wolkenkrabbers en kleurrijke wijken tegen een achtergrond van zandstranden en prachtige parken. Deze kosmopolitische speeltuin barst van de dingen om te doen. De bezienswaardigheden variëren van iconen uit Chicago, zoals de Cloud Gate van Millennium Park, de Buckingham Fountain in Grant Park en het reuzenrad van Navy Pier, tot fascinerende geschiedenis- en architectuurreizen.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Wellington

Wellington

De hoofdstad van Nieuw-Zeeland ligt tussen glooiende heuvels en een ruige kustlijn op de zuidpunt van het Noordereiland. De stad biedt niet alleen enkele van de beste stadsgezichten van het land, maar is ook populair vanwege haar kunst en cultuur. Wellington is de thuisbasis van het Nationaal Museum (Te Papa), de nationale opera- en balletgezelschappen en is het hart van de nationale film- en modescènes. Met meer restaurants en cafés per inwoner dan New York, biedt Wellington ook een unieke gastronomische ervaring.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Henschotermeer
Utrecht, Nederland

Henschotermeer

Recreatiegebied Henschotermeer ligt in het hart van de Utrechtse Heuvelrugbossen, op slechts 30 minuten met de auto of een uur fietsen van Utrecht. Kom hier voor rustige wandelingen in de herfst en winter, of om te zwemmen in de zomer. Het gebied biedt ook foodtrucks en een restaurant voor degenen die een hapje willen eten en relaxen aan het meer. Daarnaast is er een eiland dat door twee houten bruggen met het strand is verbonden. Als je even wilt ontsnappen aan de drukte van Utrecht, dan is er geen betere plek om te vertoeven.
Lees meer
Hoog-Corsica

Hoog-Corsica

Het kleine eiland Corsica in de Middellandse Zee omvat een verbijsterende diversiteit aan landschappen, ervaringen en delicatessen. Hoewel de zuidelijke tegenhanger vaak in de schijnwerpers staat, ontbreekt de regio Hoog-Corsica niets op het gebied van entertainment, karakter en natuurlijke schoonheid. En slimme reizigers doen er goed aan om de onmiskenbare aantrekkingskracht van het eiland niet te negeren, van de top van de Monte Cinto tot de vele pittoreske kust- en heuveldorpen van het eiland.
Lees meer
Griftpark
Utrecht, Nederland

Griftpark

Het Griftpark is een fantastische plek waar je even kunt ontsnappen aan de stad. Het park beschikt over een klein zwembad, een kinderboerderij met handwasstations en een café. In de zomer gebruiken de lokale bewoners de aangewezen picknickplaatsen aan het water om te genieten van de zonnige dagen van Utrecht, terwijl ze in de herfst of winter genieten van de serene sfeer van de tuinen en de grasvelden bij de vijver. Voor het jongere publiek is er een ijsbaan, een basketbalveld en een speeltuin.
Lees meer
Cimitero Monumentale
Milaan, Italië

Cimitero Monumentale

Cimitero Monumentale werd geopend in 1866 en is één van de twee grootste in Milaan. Om hier begraven te worden, moesten de overledenen uit hogere lagen van de samenleving komen. Men kan hier een eerbetoon brengen aan de nagedachtenis van enkele beroemde kunstenaars en politieke figuren. Een rondleiding vestigt niet alleen jouw aandacht op het brede scala aan hedendaagse en klassieke Italiaanse kunstwerken, maar geeft je ook informatie over de rijke en beroemde Italianen die hier hun rustplaats vonden.
Bookable
Lees meer
Villa Farnesina
Rome, Italië

Villa Farnesina

Villa Farnesina wordt beschouwd als één van de mooiste creaties van de Italiaanse Renaissance. Het werd gebouwd door Baldassare Peruzzi voor de rijke Sienese bankier Agostino Chigi, genaamd de “magnifico”. Hij leefde het prachtige leven van een koopman uit de Renaissance in een omgeving van pracht en praal en vermaakte kunstenaars, dichters en edelen met weelderige banketten. Het interieur is rijkelijk versierd met fresco's van grote meesters zoals Raphael, Sebastiano del Piombo, Giovanni Antonio Bazzi, bekend als Sodoma, en Peruzzi zelf.
Lees meer
Galleria Vittorio Emanuele II
Milaan, Italië

Galleria Vittorio Emanuele II

Direct naast de Duomo di Milano (de kathedraal van Milaan) vind je de oudste actieve winkelgalerij van Italië. Galleria Vittorio Emanuele II, vernoemd naar de eerste koning van het Koninkrijk Italië, is een luxe winkelgalerij met luxe merken zoals Gucci, Prada en Louis Vuitton, evenals restaurants, bars, cafés en zelfs een hotel. De centrale glazen koepel van de Galleria heeft een prachtig mozaïek dat de continenten Afrika, Amerika, Azië en Europa voorstelt, terwijl de vloer is versierd met mozaïeken die het wapenschild van Rome, Florence, Milaan en Turijn uitbeelden. Turijn wordt vertegenwoordigd door een stier, en volgens de legende brengt het je geluk als je drie keer ronddraait met je hiel op de genitaliën van de stier.
Bookable
Lees meer