Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Sydney

Sydney

Sydney is de beroemdste stad van Australië, met het majestueuze Sydney Opera House, de indrukwekkende stalen boog van de Sydney Harbour Bridge, de glinsterende waterwegen en het witte zand van Bondi Beach. Onder dit glinsterende oppervlak zijn er in Sydney nog veel meer betoverende lagen te ontdekken. Deze prachtige kosmopolitische stad viert haar culturele diversiteit en erfgoed, en passie voor kunst en sport. Een gematigd klimaat maakt Sydney op elk moment van het jaar spectaculair, en de vriendelijke, ongedwongen houding van de stad zorgt ervoor dat bezoekers naar ‘Down Under’ terugkomen voor meer!
Lees meer
Fort Myers

Fort Myers

Fort Myers werd rond de vorige eeuwwisseling door Thomas Edison gekozen als winterverblijf. Fort Myers ligt ver weg van de drukkere en weelderigere centra van Florida, waardoor de zorgeloze, ingetogen sfeer van een badplaats behouden blijft. Ervan uitgaan dat het strandleven de enige attractie van Fort Myers is, zou een vergissing zijn: het stadscentrum heeft een bruisend straatleven, met een overvloed aan indie-kunstgalerieën en interessante plekken voor liefhebbers van geschiedenis en wetenschap. De natuurlijke schoonheid van het gebied gaat verder landinwaarts, waar beschermde diersoorten schuilen tussen mangroven en smalle bayou plekken.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Brindisi

Brindisi

Ontdek Brindisi, een zonovergoten juweel aan de Adriatische Zee en het kloppend hart van de Italiaanse regio Apulië. Brindisi is meer dan alleen een schoonheid aan de kust, het dient als een heus museum voor talloze verdwenen beschavingen. Stel je voor dat je langs oude Romeinse wegen wandelt, naar majestueuze gotische en barokke kathedralen kijkt, of verdwaalt in de imposante schaduwen van Zwabische kastelen uit de tijd van Frederik II, de Heilige Roomse keizer. Bij elke stap wandel je door eeuwen van gelaagde geschiedenis. Kom voor het strand, blijf voor een reis terug in de tijd.
Lees meer
Aruba

Aruba

Zonovergoten stranden liggen naast de woestijnwildernis op Aruba, één van de meest populaire bestemmingen in het Caribisch gebied. Met warm en zonnig weer het hele jaar door lijkt het eiland bevroren in een tijdloze vakantiesfeer, met turkoois oceaanwater dat over het zachte, warme zand spoelt. Het nachtleven barst van Latijns-Amerikaanse muziek en exotische geluiden, en op elke hoek vind je leuke winkels en restaurants. Sterkere golven breken tegen de oostkust, verlaten en overspoeld door de wind. De meest avontuurlijke bezoekers krijgen spectaculaire vergezichten wanneer ze de kust verkennen.
Lees meer
Thessaloniki

Thessaloniki

Byzantijnse kerken, afbrokkelende ruïnes, moderne architectuur, een bruisend nachtleven en de prachtige zee, dat is de essentie van Thessaloniki. Thessaloniki, de tweede grootste stad van Griekenland, combineert meer dan 2.300 jaar geschiedenis met een jonge studentenpopulatie. De stad is een perfecte bestemming voor stadsverkenners en een toegangspoort tot de prefectuur Chalkidiki in het zuidoosten, met de karakteristieke vorm van de drie 'poten', Kassandra, Sithonia en Athos, een favoriete vakantiebestemming voor de lokale bevolking. Ongerepte stranden en charmante dorpjes in overvloed.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Jeruzalem

Jeruzalem

Jeruzalem, waar geschiedenis en spiritualiteit samenkomen, bevat heilige plaatsen die centraal staan in wereldreligies. De caleidoscoop van culturen is het resultaat van de joodse, christelijke, islamitische en Armeense gemeenschappen. Ervaar een levendige muziekscene en een gevarieerde keuken, terwijl het Light Festival en het Jerusalem Film Festival culturele evenementen brengen. De spirituele uitstraling en schoonheid van de stad komen tot uiting in de mozaïeken, architectuur en uitzichten vanaf de Olijfberg. Een reis naar Jeruzalem zal zeker een blijvende indruk achterlaten.
Lees meer
Londen

Londen

Londen is het culturele, politieke en economische hart van Groot-Brittannië. Het is beroemd om zijn musea, galerieën, koninklijke paleizen, winkelbestemmingen, West End-theatershows en bekroonde restaurants van wereldklasse. Of je nu in een luxe 5-sterrenhotel wilt verblijven en champagne wilt drinken aan de London Eye of een goedkoop hostel wilt zoeken en door één van de prachtige Royal Parks van Londen wilt wandelen, je zult zeker iets vinden dat past bij je eigen budget en interesses.
Lees meer
Taronga Zoo
Sydney, Australië

Taronga Zoo

Taronga Zoo is een heerlijke veerboottocht over de haven vanaf Circular Quay. De bekroonde dierentuin biedt een spectaculair uitzicht op de haven en heeft meer dan 4.000 dieren. Kangoeroes, koala's, vogelbekdieren, wombats, wallaby's, emoes en krokodillen leven zij aan zij met gorilla's, tijgers, sneeuwluipaarden, beren, chimpansees, giraffen, zebra's en olifanten in deze zoölogische tuin. De dierentuin is een must voor gezinnen en mensen van alle leeftijden. Mis de geweldige vogel- en zeehondenshows niet.
Bookable
Lees meer
Nationale portretgalerij
Londen, Verenigd Koninkrijk

Nationale portretgalerij

De National Portrait Gallery in centraal Londen herbergt meer dan 195.000 portretten van beroemde mannen en vrouwen die de Britse geschiedenis van de 16e eeuw tot de dag van vandaag hebben vormgegeven. Geschilderd door gerenommeerde kunstenaars zoals Holbein, David Hockney, Cecil Beaton en Lucian Freud, omvatten de geportretteerden koningen, koninginnen, filmsterren, politici, muzikanten en vele anderen. De voortdurend wisselende tentoonstellingskalender van de galerij is ook zeker de moeite waard om even door te kijken, met name de jaarlijkse BP Portrait Awards.
Lees meer
Rotskoepel
Jeruzalem, Israël

Rotskoepel

In 620 na Christus ondernam de profeet Mohamad in gezelschap van een engel een nachtreis naar de hemel: deze episode, genaamd Mi'raj, is een belangrijk punt in de islamitische traditie. Gelegen op de top van het Noble Sanctuary-hoogland, beschermt de koepel de rots waar deze reis begon. Op dezelfde rots had de bijbelse patriarch Abraham duizenden jaren eerder naar verluidt geprobeerd zijn zoon Isaac op te offeren, voordat God hem vertelde te stoppen. De koepel is volgens sommigen het oudste nog bestaande islamitische gebouw en een heilige plaats van enorm belang. Byzantijnse ambachtslieden bouwden het tussen 687 en 691, en vandaag steekt de gouden top af tegen het stadsbeeld. Niet-islamitische bezoekers kunnen de koepel niet betreden, maar de elegante architectuur is zeker een kijkje waard.
Lees meer
Baby Beach
Aruba, Aruba

Baby Beach

Ga naar dit prachtige, afgelegen strand in het uiterste zuiden van het eiland om te schuilen voor de massa toeristen. Het duurt ongeveer 30 minuten om de plaats te bereiken met de auto, en wat geduld als je met je eigen auto rijdt, de bewegwijzering is niet al te duidelijk. Het is echter de ontdekkingstocht waard: de lokale bevolking is dol op Baby Beach omdat het er rustig en minder druk is. Het water is schoon en geschikt om te zwemmen, en de plaatselijke fauna is prachtig, met prachtige tropische vissen en zeeschildpadden.
Lees meer