Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Londen

Londen

Londen is het culturele, politieke en economische hart van Groot-Brittannië. Het is beroemd om zijn musea, galerieën, koninklijke paleizen, winkelbestemmingen, West End-theatershows en bekroonde restaurants van wereldklasse. Of je nu in een luxe 5-sterrenhotel wilt verblijven en champagne wilt drinken aan de London Eye of een goedkoop hostel wilt zoeken en door één van de prachtige Royal Parks van Londen wilt wandelen, je zult zeker iets vinden dat past bij je eigen budget en interesses.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Perpignan

Perpignan

Perpignan, gelegen in het diepe zuiden van Frankrijk, is de hoofdstad van de Pyrénées Orientales. De geografische en culturele identiteit is natuurlijk gericht op Spaans Catalonië, aangezien het een grensstad is die uitkijkt op de Middellandse Zeekust en de hoogste bergen van de Franse Pyreneeën. Perpignan is een drukke plaats die sterk beïnvloed is door de mediterrane culturen en profiteert van 2.500 zonuren per jaar. Geen wonder dat Salvador Dali het als het “Centrum van de Wereld” zag.
Lees meer
Samos

Samos

Samos, de mythische geboorteplaats van de godin Hera, is het groenste eiland van de Egeïsche eilanden en verdient zeker zijn goddelijke reputatie. Zowel natuurliefhebbers als zonaanbidders worden aangetrokken door de kiezelstranden, groene landschappen en indrukwekkende rotswanden. Het eiland staat ook bekend om zijn wijngaarden en herbergt de indrukwekkende ruïnes van de Tempel van Hera, evenals de opmerkelijke tunnel van Eupalinos, een staaltje eeuwenoude techniek die ooit de bevolking van Pythagoreio van schoon drinkwater voorzag.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Amsterdam

Amsterdam

Met karakteristieke grachten (UNESCO-werelderfgoed) omringd door smalle, lage en scheve 17e-eeuwse huizen, is Amsterdam ongetwijfeld één van de meest charmante hoofdsteden van Europa. Het rijke culturele leven en een breed scala aan entertainment maken van Amsterdam een grote stad die de sfeer van een kleine stad heeft weten te behouden. Met meer dan 50 musea, waarvan er vele wereldberoemd zijn, is deze stad een ware traktatie voor kunstliefhebbers. Hoogtepunten zijn onder meer het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Londen Bustour, Hop On – Hop Off
Londen, Verenigd Koninkrijk

Londen Bustour, Hop On – Hop Off

Geniet van de perfecte introductie van Londen. Ga op avontuur met Big Bus Tours. Met onze non-stop sightseeingtour door Londen kun je met gemak de sfeer van de stad opsnuiven. Ontspan en geniet van fascinerende feiten over de rijke cultuur en dramatische geschiedenis van Londen terwijl je langs de beroemde bezienswaardigheden en attracties komt. En in geselecteerde Red Tour-bussen krijg je de beste tips van onze ervaren gidsen om je te helpen de geheimen en verhalen van Londen te ontdekken. Onze busroute is zorgvuldig gepland om ervoor te zorgen dat je alle beste bezienswaardigheden van Londen kunt vastleggen, waaronder de Big Ben, de London Eye, Tower Bridge en Buckingham Palace.
Lees meer
Thessaloniki

Thessaloniki

Byzantijnse kerken, afbrokkelende ruïnes, moderne architectuur, een bruisend nachtleven en de prachtige zee, dat is de essentie van Thessaloniki. Thessaloniki, de tweede grootste stad van Griekenland, combineert meer dan 2.300 jaar geschiedenis met een jonge studentenpopulatie. De stad is een perfecte bestemming voor stadsverkenners en een toegangspoort tot de prefectuur Chalkidiki in het zuidoosten, met de karakteristieke vorm van de drie 'poten', Kassandra, Sithonia en Athos, een favoriete vakantiebestemming voor de lokale bevolking. Ongerepte stranden en charmante dorpjes in overvloed.
Lees meer
Rome

Rome

Rome trekt al meer dan 2000 jaar bezoekers. Het is één van de mooiste en meest romantische steden ter wereld, met een aantrekkelijke mix van grandioze bezienswaardigheden, zoals het Colosseum, het Romeinse Pantheon en het Forum. Te midden van de indrukwekkende ruïnes en charmante pleinen kun je genieten van smeuïg ijs, schuimige cappuccino's, verrukkelijke pasta en pizza en voortreffelijke wijnen, die allemaal bijdragen aan de aantrekkingskracht die jaarlijks meer dan 10 miljoen toeristen trekt die op zoek zijn naar de Italiaanse “Dolce Vita”.
Lees meer
Shakespeares Stratford-upon-Avon & Cotswolds tour vanuit Londen
Londen, Verenigd Koninkrijk

Shakespeares Stratford-upon-Avon & Cotswolds tour vanuit Londen

Laat de drukte van Londen achter je en ontdek de sprookjesachtige dorpen van Engeland terwijl je de charmante Cotswolds en het middeleeuwse stadje Stratford-upon-Avon bezoekt. Treed in de voetsporen van de meest iconische toneelschrijver van Engeland terwijl je de geboorteplaats van Shakespeare en Anne Hathaway's Cottage in Stratford-upon-Avon bezoekt. Geniet van de typisch Engelse dorpen en huisjes met rieten daken van de Cotswolds terwijl je Bibury, Burford en Bourton-on-the-water bezoekt.
Bookable
Lees meer
Noesis – Wetenschapscentrum & Technologiemuseum
Thessaloniki, Griekenland

Noesis – Wetenschapscentrum & Technologiemuseum

De Noesis is een culturele en educatieve stichting zonder winstoogmerk die technologische cultuur promoot bij kinderen en volwassenen. Het centrum is verdeeld in secties: de hoofdtentoonstelling, het planetarium en de simulator. Noesis richt zich op een divers publiek. Sommigen zullen enthousiast zijn over de tentoonstelling over klassieke auto's. Interactieve wetenschappelijke exposities zijn een must. De oude Griekse wetenschapshal presenteert een geschiedenis van uitvindingen. Bezoekers merken op dat sommige video-exposities misschien iets te spannend zijn voor kinderen jonger dan 5 jaar.
Lees meer