Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Washington, D.C.

Washington, D.C.

Denk groots na in Washington: zodra je aankomt in D.C., word je overdonderd door de omvang van de plek. De hoofdstad van Amerika wil dat je weet waar je bent, en de stad doet er alles aan om indruk te maken in termen van grootsheid en omvang. Drama en schandalen borrelen onder de oppervlakte terwijl de straten bruisen van hippe evenementen, musea, restaurants en clubs om elke hoek. De principes van gelijkheid, rechtvaardigheid, leven en vrijheid worden nog steeds gehandhaafd, maar D.C. is vooral een trendy en internationale stad.
Lees meer
Samos

Samos

Samos, de mythische geboorteplaats van de godin Hera, is het groenste eiland van de Egeïsche eilanden en verdient zeker zijn goddelijke reputatie. Zowel natuurliefhebbers als zonaanbidders worden aangetrokken door de kiezelstranden, groene landschappen en indrukwekkende rotswanden. Het eiland staat ook bekend om zijn wijngaarden en herbergt de indrukwekkende ruïnes van de Tempel van Hera, evenals de opmerkelijke tunnel van Eupalinos, een staaltje eeuwenoude techniek die ooit de bevolking van Pythagoreio van schoon drinkwater voorzag.
Lees meer
Santander

Santander

Santander staat bekend om zijn fantastische stranden en zijn elegante vakantiegangers: koning Alfonso XIII bracht hier bijna honderd jaar geleden zijn zomers door, en de stad is nog steeds populair onder modieuze madrileños (Madrilenen, inwoners van Madrid) die graag langs de kust van El Sardinero slenteren met zijn architectuur uit de belle époque. Wanneer de zon ondergaat is de stad druk, met geweldige restaurants en een levendige barscene. Het is ook een goede plek om het ongerepte landschap van Cantabrië te verkennen.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Cyprus

Cyprus

Helderblauw water, milde temperaturen en zonneschijn. Het is gemakkelijk te zien hoe de Griekse godin van de liefde, Aphrodite, werd geboren uit de golven die op de Cypriotische kust kabbelden. De mythologie, taal, tradities en levensstijl zijn Grieks, maar het eiland heeft een schoonheid die gehuld is in een eigen, unieke sfeer. Het is gevormd door een structuur die Cyprus en zijn hoofdstad Nicosia verdeelt in het Turkse noorden en het Griekse zuiden. De veelzijdige persoonlijkheid heeft een allure die veel vakantiegangers aantrekt.
Lees meer
Miami, Florida

Miami, Florida

Miami staat bekend om zijn glamour en kosmopolitische sfeer. Maar wat deze stad echt onderscheidt, zijn de kilometerslange zandstranden, die in combinatie met de zon en aangename warmte het hele jaar door de positie van Miami als topreisbestemming hebben versterkt. Het zou een grove understatement zijn om de stad te omschrijven als een internationale metropool, gezien de Noord-Amerikaanse kern doordrenkt met Caribische flair, een flinke dosis Latijns-Amerikaanse invloed, wat Afrikaans erfgoed, een vleugje Aziatische invloed en een beetje Europese charme. Al deze elementen en hun fascinerende mix geven Miami een levendig en opwindend cultureel leven.
Lees meer
Wellington

Wellington

De hoofdstad van Nieuw-Zeeland ligt tussen glooiende heuvels en een ruige kustlijn op de zuidpunt van het Noordereiland. De stad biedt niet alleen enkele van de beste stadsgezichten van het land, maar is ook populair vanwege haar kunst en cultuur. Wellington is de thuisbasis van het Nationaal Museum (Te Papa), de nationale opera- en balletgezelschappen en is het hart van de nationale film- en modescènes. Met meer restaurants en cafés per inwoner dan New York, biedt Wellington ook een unieke gastronomische ervaring.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Vassilikos
Zakynthos, Griekenland

Vassilikos

Vassilikos ligt dicht bij het zuidoostelijke puntje van Zakynthos en kijkt westwaarts uit over de baai van Laganas. Het is één van de aantrekkelijkste en rustigste badplaatsen van het eiland, met ook enkele van de beste hotels van Zakynthos. De schoonheid van het zandstrand vermengt zich met de dichte begroeiing eromheen, met goed onderhouden olijfboomgaarden. De restaurants bevinden zich langs de hoofdweg en vlakbij de kust en serveren nationale en internationale delicatessen en verse vis.
Lees meer
Reptile Zoo
Seattle

Reptile Zoo

Als je niet preuts wordt van wezens met meer dan 8 ogen, dan is een bezoek aan de Reptile Zoo misschien een goed idee. Met zijn ligging buiten de stad, ten noordoosten van Seattle, is het misschien een hele rit, maar zeker de moeite waard. De Reptile Zoo heeft alles, van slangen tot schildpadden tot alligators en zelfs spinachtigen. En als je altijd al een voorliefde hebt gehad voor een eigen reptiel, geeft de dierentuin deskundig advies over hoe je als beginner kunt beginnen.
Lees meer
Güzelyurt (Morphou)
Cyprus, Cyprus

Güzelyurt (Morphou)

Welkom in Güzelyurt, een charmant stadje in Noord-Cyprus, gelegen in het centrum van de citrusregio van het eiland. De naam vertaalt zich naar “Prachtige plek” en Güzelyurt doet zijn reputatie eer aan met prachtige, rijke en vruchtbare landschappen. Deze stad ligt dicht bij de uitlopers van het Troödosgebergte en is een rijk agrarisch centrum, waar een verscheidenheid aan groenten en fruit wordt geproduceerd, waardoor het de bijnaam “Fruitmand” van Cyprus heeft gekregen. Hoewel Güzelyurt qua architectuur of cultuur misschien niet zo divers is als andere steden in Noord-Cyprus, heeft het diepe historische wortels en verborgen charmes die erop wachten om ontdekt te worden. Zorg ervoor dat je tijdens jouw bezoek het archeologie- en natuurmuseum van Morphou en de kerk van St. Mamas bezoekt, een kerk uit het einde van de 18e eeuw die gotische en Byzantijnse bouwstijlen combineert, met een prachtige glazen kroonluchter. Je kunt jezelf ook onderdompelen in het lokale leven door op zaterdag een bezoek te brengen aan de bruisende markt, waar je verse lokale producten kunt vinden. Geniet van een mooie rit langs de kust, stop bij kraampjes langs de weg voor vers geperst sap, en als je zin hebt in avontuur, sluit je dan aan bij de windsurfers die het hele jaar door naar de winderige kusten van Güzelyurt trekken om op de golven te rijden.
Lees meer
Noord-Cyprus
Cyprus, Cyprus

Noord-Cyprus

Voor veel reizigers voelt een bezoek aan Noord-Cyprus als een stap terug in de tijd. Deze regio, die wordt bestuurd door Turkije, is een wereld van verschil in vergelijking met de drukke resorts, winkelcentra en bekende internationale ketens die in het zuiden te vinden zijn. In plaats daarvan vinden bezoekers afgelegen dorpen en een langzamer levenstempo. Dit gevoel van stilstaande animatie is terug te voeren op de Turkse invasie van 1974, die ertoe leidde dat het noorden geïsoleerd raakte van de rest van de wereld en zichzelf tot een republiek uit heeft geroepen, die alleen door Turkije werd erkend. Noord-Cyprus strekt zich uit van het schiereiland Karpass tot Morphou Bay, Cape Kormakitis en het meest westelijke punt, de Kokkina-exclave. Het zuidelijkste punt van Noord-Cyprus is het dorp Louroujina. Deze regio wordt van de rest van het eiland gescheiden door een bufferzone die wordt gecontroleerd door de Verenigde Naties, die ook Nicosia, de grootste stad op het eiland en de hoofdstad van zowel Noord- als Zuid-Cyprus, verdeelt. Ondanks zijn geïsoleerde status heeft Noord-Cyprus reizigers veel te bieden. De twee mooiste steden, Girne en Gazimağusa, bevinden zich hier, evenals de helft van de hoofdstad. De regio herbergt drie van de machtigste kruisvaarderskastelen van het eiland (St Hilarion, Buffavento en Kantara) en de belangrijkste archeologische vindplaats van het eiland in Salamis. Vooral het Kyrenia-gebergte is een paradijs voor wandelaars, en veel van de stranden in de regio zijn relatief onaangetast door hoogbouwresorts. Daarnaast biedt een bezoek aan Noord-Cyprus de unieke kans om twee zeer verschillende culturen te ervaren: de orthodoxe Grieks-Cypriotische en de islamitische Turks-Cypriotische wereld. Het noorden kan ook betaalbaarder aanvoelen dan het zuiden, aangezien het geen deel uitmaakt van de eurozone en de toeristische infrastructuur nog niet zo goed ontwikkeld is.
Lees meer