Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Oslo

Oslo

Oslo staat bekend om zijn naadloze mix van natuurlijke schoonheid en modern stadsleven en biedt een unieke Scandinavische ervaring. Van de iconische waterkant, bezaaid met strakke architectuur, tot de culturele bezienswaardigheden zoals het Vikingschipmuseum, het Munch Museum en het Koninklijk Paleis, Oslo verrukt bezoekers met zijn rijke geschiedenis en hedendaagse charme. Met een bloeiende kunstscene, innovatieve keuken en toewijding aan duurzaamheid is Oslo een dynamische stad die reizigers betovert met haar adembenemende landschappen, vriendelijke inwoners en vooruitstrevende geest.
Lees meer
Malmö

Malmö

Malmö, de op twee na grootste stad van Zweden, is een levendige en multiculturele bestemming. Hier vermengt historische charme zich met moderne innovatie en eeuwenoude architectuur deelt het podium met hypermodern design. Ontdek musea van wereldklasse, culturele evenementen en vind rust te midden van de weelderige groene ruimten. Malmö's toewijding aan duurzaamheid doordringt elk facet van het leven en creëert een harmonieus samenleven tussen natuur en stedelijke innovatie. Bereid je voor om betoverd te worden door de Scandinavische allure en warme gastvrijheid van Malmö, een stad die op elke bezoeker een blijvende indruk achterlaat.
Lees meer
Philadelphia, Pennsylvania

Philadelphia, Pennsylvania

Als geboorteplaats van Amerika heeft Philadelphia eeuwen van tegenspoed, obstakels en triomfen doorstaan en is het nog steeds een belangrijke toeristische bestemming in de VS. Historische gebouwen, sculpturen en muurschilderingen staan langs straten die ooit werden bewandeld door de Founding Fathers. Hoewel het weer wisselt tussen milde lentes, hete zomers en koude winters, zijn de inwoners van Philly altijd te zien in deze stad van broederliefde, oftewel de City of Brotherly Love. Of je nu de rijke geschiedenis wilt ontdekken of wilt genieten van de levendige sfeer, Philadelphia heeft voor elk wat wils.
Lees meer
Toronto

Toronto

Toronto is een stedelijk mozaïek van culturen en etniciteiten en wordt beschouwd als één van de meest multiculturele steden ter wereld. Het is de meest dichtbevolkte stad van Canada, een kosmopolitisch financieel, commercieel en cultureel centrum. Het combineert zijn multiculturele erfgoed, ongeveer 80 etnische groepen die meer dan 100 talen spreken, met urban chic. Met het hele jaar door veel te bieden op het gebied van cultuur en entertainment, is Toronto de perfecte reisbestemming voor zowel gezinnen als individuele reizigers.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Warschau

Warschau

Alles waar je van kunt dromen, vind je in de Poolse hoofdstad: interessante geschiedenis, een schat aan evenementen, een bruisend nachtleven, restaurants met Michelin-sterren en een overvloed aan groene gebieden. Bekijk de charmante oude binnenstad en maak een wandeling langs de Koninklijke Route. Kom meer te weten over de geschiedenis van de stad in één van de vele interactieve musea van Warschau. Breng een wilde avond door aan de Vistula en relax terwijl je luistert naar een Chopin-concert in Łazienki Park. Warschau is ongetwijfeld een must-see op de toeristische kaart van Europa.
Lees meer
Chicago, Illinois

Chicago, Illinois

Meer dan 42 kilometer aan het meer omlijsten de prachtige stedelijke skyline van Chicago. Hier in het hart van het Midwesten heeft de op twee na grootste stad van het land torenhoge wolkenkrabbers en kleurrijke wijken tegen een achtergrond van zandstranden en prachtige parken. Deze kosmopolitische speeltuin barst van de dingen om te doen. De bezienswaardigheden variëren van iconen uit Chicago, zoals de Cloud Gate van Millennium Park, de Buckingham Fountain in Grant Park en het reuzenrad van Navy Pier, tot fascinerende geschiedenis- en architectuurreizen.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Vistula Boulevards
Warschau, Polen

Vistula Boulevards

De boulevards langs de Vistula zijn de ideale plek voor een wandeling of een fietstocht. De uitzonderlijke sfeer van deze plek wordt gecreëerd door de zeilvormige lantaarnpalen en pergola's die schaduw bieden op zonnige dagen. Je kunt stoppen om uit te rusten op één van de stenen sculpturen in de vorm van vissen en andere zeedieren, of naar het uitkijkpunt klimmen. De promenade is aangepast aan de behoeften van mensen met een handicap en gezinnen met kinderen. Bekijk boottochten op de Vistula rivier om de drukte te vermijden en je voeten wat rust te gunnen.
Bookable
Lees meer
Provence

Provence

Provence-Alpes-Côte d'Azur is gelegen in het zuidoosten van Frankrijk. Het is een charmante regio die bekend staat om zijn prachtige kustlijn, met populaire bestemmingen zoals Nice en Saint-Tropez, evenals zijn spectaculaire natuurlijke landschappen, variërend van de majestueuze Franse Alpen tot de ontzagwekkende lavendelvelden. De Provence heeft tal van historische bezienswaardigheden, waaronder de oude Romeinse stad Arles en het Palais des Papes in Avignon. De regio is ook een hotspot voor buitenactiviteiten, zoals skiën en wandelen, en er worden gerenommeerde festivals gehouden, zoals het filmfestival van Cannes en het theaterfestival van Avignon.
Lees meer
Le Cap d'Agde Méditerranée

Le Cap d'Agde Méditerranée

Bestemming Cap d’Agde Méditerranée Cap d’Agde Méditerranée De link tussen zee en land Cap d'Agde, in het zuiden van Frankrijk, in een streek met 300 zondagen per jaar, de Occitanie Méditerranée, is een vakantieplek die unaniem wordt gewaardeerd. Cap d'Agde Méditerranée bestaat uit 3 aparte badplaats Cap d'Agde, Vias en Portiragnes, en de historische staden en dorpen. We kunnen Pézenas, de stad van Molière, Agde, antieke handelspost van Marseille, of Montagnac, de stad van de middeleeuwse jaarmarkt, noemen. Het Canal du Midi doorkruist Cap d’Agde en is de ruggengraat van de stad. U zult meerdere malen per jaar zin krijgen om hier te komen, omdat er zoveel activiteiten en culturele evenementen worden aangeboden. Het geheel bevindt zich op een vulkanische site tussen het Canal du Midi, de rivier en de zee, en omvat 3 havens, 20 km ongerept of aangelegd zandstrand, een natuurlijke omgeving met zorgvuldig beschermde parken, dennenbossen en zeegebieden, verrassende historische monumenten en erfgoed, sportfaciliteiten van hoog niveau en permanente activiteiten.
Lees meer
Fietsen in Malmö
Malmö, Zweden

Fietsen in Malmö

Ontdek Malmö op twee wielen tijdens een spannend fietsavontuur. Er zijn meer dan 500 km goed onderhouden fietspaden in de stad. Huur een fiets bij Malmö By Bike, het nieuwe verhuursysteem in Malmö met 50 stations in de stad en 500 fietsen te huur. Huur een fiets voor 24 of 72 uur en download de Malmö By Bike-app, die gedetailleerde informatie biedt over het vinden van de fietsstations en een uitgebreide kaart biedt waarmee je gemakkelijk kunt navigeren.
Lees meer
Het Canal du Midi: de droom van de zonnekoning
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Het Canal du Midi: de droom van de zonnekoning

Dit nooit geëvenaarde bouwkundig kunstwerk, een technisch en menselijk hoogstandje uit de 17e eeuw, verbindt de Atlantische Oceaan met de Middellandse Zee. Bruggen, sluizen, sluisladders, ronde sluis: duizenden mannen hebben aan de constructie meegeholpen. De uitvinder Pierre Paul Riquet is overleden voordat zijn meesterwerk af was. Hij stierf geruïneerd; deze man met een visie heeft een kanaal gerealiseerd waarvan het commerciële gebruik nu is vervangen door een riviertoerisme, met fietsverkeer langs de oevers en vermaak op het water (muzikale cruises) of aan het water. Het meer dan 350 jaar oude kanaal is op de Werelderfgoedlijst van UNESCO geplaatst.
Lees meer
Het erfgoed van het zuiden, Van de antieke oudheid tot de 20e eeuw
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Het erfgoed van het zuiden, Van de antieke oudheid tot de 20e eeuw

De huidige stad Agde is de bakermat van onze geschiedenis. De Phociërs vestigden zich hier 2600 jaar geleden in de handelshaven, die toen Agathé Tyché werd genoemd, gevolgd door de Grieken en vervolgens de Romeinen, die hun sporen in de cultuur van onze steden hebben achtergelaten. We zien nu nog kapellen, vestingmolens of kerken en circulaire dorpen uit de middeleeuwen, of tradities, zoals de balsport met tamboerijn of het fantasie-bestiarium van spirituele dieren die nog steeds door onze dorpen dansen. Agde, Pézenas of Montagnac hebben op een wat klassiekere manier een sterke band met middeleeuwse jaarmarkten, de handel en de geschiedenis. De grote Franse schrijver uit de 17e eeuw in wording, Molière, heeft door de straten van Pézenas gedoold, alvorens die van Versailles te betreden. Onze mooie oude architectuur staat fier naast de moderne constructies uit de 20e eeuw, zoals de badplaats Cap d’Agde, die in de jaren 70 is ontstaan.
Lees meer
Bestemming traditie
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Bestemming traditie

Agde is in 580 voor Christus door de Grieken opgericht en sindsdien is de stad gericht op zeehandel en visserij. De stad heeft zich door de eeuwen heen ontwikkeld en er zijn vandaag de dag in het dagelijks leven nog altijd sterke tradities te zien, die feestelijke en gezellige momenten opleveren, die u graag zult willen delen en die leuke herinneringen zullen opleveren die u lang zult koesteren! De Joutes-toernooien zijn zowel een sport als een spel, waarbij twee teams het tegen elkaar opnemen in een boot op de rivier. De jouteurs (zij die met een stok de ander in het water moeten proberen te duwen) zijn in het wit gekleed en worden begeleid door de fanfares. Mis dit niet in de zomer, als er regelmatig Joutes-toernooien worden gehouden aan de voet van de kathedraal. Een ander feest dat verankerd is in het dagelijks leven is het vissersfeest, dat tussen religieuze bezieling en feestelijke activiteiten inhangt. Dit feest verzamelt in juli alle vissers, zeelieden en inwoners en er is een optocht met de Belles Agathoises in traditionele kostuums. Breng een bezoek aan de Belvédère de la Criée aux Poissons, de naam van de vismarkt, om de diepiggende invloed van de zee nog beter te begrijpen. In Pézenas, zo dichtbij en zo uniek, is het voortaan de UNESCO die het immateriële culturele erfgoed beschermt, dat zo intens door de inwoners wordt beleefd en gedeeld, dat het een soort DNA van de stad is geworden. Tijdens uw verblijf mag u ook deze seizoensfeesten of “temporadas” niet missen, die de baan van de zon volgen: Nadal of het nieuwe licht, net voor Kerst tijdens de winterzonnewende, het Carnaval of het eind van de winter die samengaat met de komst van het voorjaar als het levenssap weer omhoog komt, Sant Joan tijdens de overwinning van de midzomeravond en Martror, het feest van de doden en van de winter van het leven dat met macabere dansen gepaard gaat.
Lees meer