Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Whitsunday Coast

Whitsunday Coast

De zon, zee en strand zorgen er samen voor dat de Whitsunday Coast de ideale plek is om te ontspannen. Geniet van de geweldige sfeer en het nachtleven in een spectaculaire omgeving. Een paradijs voor strandliefhebbers waar alles aanwezig is om jouw verblijf in dit gebied onvergetelijk te maken. In de buurt van het Great Barrier Reef en op slechts 26 km van de Whitsunday eilanden is er genoeg te zien. Zowel backpackers als gezinnen zullen genieten van de vele attracties zoals de Airlie Beach lagune en de geweldige krokodilsafari's op de Proserpine-rivier.
Lees meer
Split

Split

De kustlijn van de Atlantische Zee herbergt de elegantie van de historische stad Split. Split was gekozen door de Romeinse keizer Diocletianus als zijn residentie, en herbergt zijn gigantische paleis, een ingewikkeld complex van schilderachtige steegjes en pleinen met meer dan 1700 jaar geschiedenis. Een echte stad in een stad. De charme van de historische bezienswaardigheden fascineert veel vakantiegangers die tijdens de hete Kroatische zomer naar Split trekken, maar de ongerepte natuur en het kristalheldere water zorgen ervoor dat ze verliefd worden.
Lees meer
Bordeaux

Bordeaux

Bordeaux is een stad die symbool staat voor wijn, gastronomie, kunst en cultuur. Het is een stad die de essentie van de Franse geest vertegenwoordigt. Bordeaux is gelegen in het zuidwesten van Frankrijk, aan de rivier de Garonne. Het straalt zijn charmes uit over de regio door zijn brede voetgangersboulevards, prachtige pleinen, moderne gebouwen en historische architectuur. Bezoek Bordeaux tijdens je volgende reis naar Frankrijk en ontdek waarom de stad ooit werd verkozen tot “Europese beste bestemming”.
Lees meer
Linköping

Linköping

Ontdek Linköping, dat aan de prachtige Östgöta-vlakte in de provincie Östergötland ligt. Wat dacht je van een dagje in de grote stad of juist een ontspannen uitstapje naar de Zweedse natuur? Het mooie is dat je helemaal niet hoeft te kiezen. In Linköping vind je cultuur en vermaak op een steenworp afstand van de prachtige natuur, met vlaktes, meren en kanalen. Maak een boottochtje, bewandel het Östgöta-pad, ga naar het theater of zoek iets lekkers op de kaart uit in een van de vele restaurants in de stad.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Hannover

Hannover

De regio Hannover biedt veelvuldige contrasten: meeslepende events, vooraanstaande openluchtconcerten, de barokke Herrenhäuser Gärten (“tuinen van Herrenhausen”) en een bruisend kunst- en cultuuraanbod trekken de aandacht om aan de hoofdstad van de deelstaat Nedersaksen een bezoekje te brengen. Tot de toeristische highlights van de omgeving van Hannover behoren het Steinhuder Meer, de bergketen Deister of het Slot Marienburg. Dankzij korte wegen en de best mogelijke stadsspoorverbindingen met de regio kunnen deze highlights comfortabel met de bezienswaardigheden van de stad voor een boeiend ontdekkingsprogramma gecombineerd worden.
Lees meer
Cork

Cork

Welkom in de “Volksrepubliek Cork”, de meest zuidelijke stad van Ierland, waar levendige, onafhankelijke vibes samengaan met kosmopolitische creativiteit. Als oude zeehaven is de rijke geschiedenis van Cork verweven met eeuwenlange handel en culturele uitwisseling, waardoor het unieke karakter van Cork is vormgegeven. Ongeacht het seizoen belooft een bezoek aan Cork levendig entertainment en de warme omhelzing van Ierse craic, waardoor het hele jaar door een onvergetelijke ervaring wordt gegarandeerd.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Vesuvius
Napels, Italië

Vesuvius

De enige actieve vulkaan op het vasteland van Europa, de Vesuvius, is een populaire bestemming voor excursies en biedt een adembenemend panorama over de baai van Napels, evenals een geweldige kans om in de krater te kijken. De Vesuvius is berucht omdat Pompeii 2000 jaar geleden werd verwoest. Het wordt nu zorgvuldig gecontroleerd door geologen. Een interessante keuze is om het 's ochtends te bezoeken, het is slechts 20 minuten rijden van Napels, en dan 's middags naar de archeologische vindplaats Pompeii te gaan.
Lees meer
New Orleans, Louisiana

New Orleans, Louisiana

Feest spreidt net zoveel in de lucht als de klanken van saxofoons en trompetten in New Orleans. Ondanks de schade die Katrina in 2005 heeft toegebracht, heeft NOLA niets van zijn charme, vonk, magie en de onuitblusbare levensvreugde van zijn mensen verloren. Niets van wat het tot een unieke stad in de VS en de wereld maakt. Van de altijd levendige Mardi Gras tot de eclectische mix van culturen tot de rijke keuken die de Cajun, Creoolse en Franse roots weerspiegelt, New Orleans is een constante viering van de menselijke geest.
Lees meer
Toronto

Toronto

Toronto is een stedelijk mozaïek van culturen en etniciteiten en wordt beschouwd als één van de meest multiculturele steden ter wereld. Het is de meest dichtbevolkte stad van Canada, een kosmopolitisch financieel, commercieel en cultureel centrum. Het combineert zijn multiculturele erfgoed, ongeveer 80 etnische groepen die meer dan 100 talen spreken, met urban chic. Met het hele jaar door veel te bieden op het gebied van cultuur en entertainment, is Toronto de perfecte reisbestemming voor zowel gezinnen als individuele reizigers.
Lees meer
Toronto Zoo
Toronto, Canada

Toronto Zoo

De Toronto Zoo is onderverdeeld in verschillende dierentuingeografische gebieden en is de grootste dierentuin van Canada. De displays omvatten dieren in tropische paviljoens, maar ook naturalistische paviljoens, waar dieren leven in een imitatie van hun natuurlijke omgeving. Het idee van Toronto Zoo is om Canada’s nationale leider te worden in het redden van dieren in het wild om de rijke verscheidenheid van de natuur voor toekomstige generaties te garanderen.
Lees meer
Fota House
Cork, Ierland

Fota House

Fota House biedt een kijkje in het leven in een 19e-eeuws 'groot huis'. Ontdek grootse kamers met prachtig pleisterwerk, een prachtig bewaard gebleven servicevleugel, een charmante kinderkamer en zelfs een heerlijk boudoir. Het huis beschikt over één van de meest indrukwekkende collecties landschapsschilderijen van Ierland, evenals een Victoriaanse werktuin. Fota House geeft bezoekers een intieme kijk op het dagelijks leven in het verleden, of het nu als bediende was of als lid van de adellijke klasse.
Lees meer