Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Hoge Kust

Hoge Kust

In Noord-Europa ligt een plek waar 20.000 jaar natuurkrachten een dramatisch landschap hebben gevormd met de hoogste kustlijn ter wereld. Bergen die recht in de diepten van de zee duiken op een manier die je sprakeloos maakt. Hier maak je kennis met het echte, onbenutte Zweden. Stoere bezoekers kunnen de gefermenteerde haring en klimmen proberen, maar de Hoge kust van Zweden aan de Botnische Golf draait meer om harmonie dan om adrenaline. Door eindeloze mogelijkheden om samen met je dierbaren actief te zijn in de natuur, zul je de kracht herwinnen om terug te keren naar je drukke, stedelijke leven van alledag.
Lees meer
New Orleans, Louisiana

New Orleans, Louisiana

Feest spreidt net zoveel in de lucht als de klanken van saxofoons en trompetten in New Orleans. Ondanks de schade die Katrina in 2005 heeft toegebracht, heeft NOLA niets van zijn charme, vonk, magie en de onuitblusbare levensvreugde van zijn mensen verloren. Niets van wat het tot een unieke stad in de VS en de wereld maakt. Van de altijd levendige Mardi Gras tot de eclectische mix van culturen tot de rijke keuken die de Cajun, Creoolse en Franse roots weerspiegelt, New Orleans is een constante viering van de menselijke geest.
Lees meer
Cagliari

Cagliari

De smalle en vaak steile, met graniet geplaveide straatjes van de wijk Castello in Cagliari herinneren aan een vervlogen tijd toen de stad eerst werd gedomineerd door Pisanen en later door de Aragonezen. Gebouwd van witte kalksteen, glinsteren de muren en torens van de oude stad in de zon en zijn ze een magnifiek gezicht, vooral als je geluk hebt en de stad vanaf de zee benadert, zoals de Engelse romanschrijver DH Lawrence deed in 1921 toen hij de oude stad beschreef Stad als een "Jeruzalem zonder bomen".
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Toulouse

Toulouse

Roze getint en verlicht door de zuidelijke zon, is Toulouse een charmante en levendige stad die vaak over het hoofd wordt gezien door toeristen ten gunste van andere Franse bestemmingen. Wie wel op bezoek komt, wordt echter getrakteerd op een betoverende ervaring. Toulouse heeft een rijke geschiedenis, moderne levendigheid en verbluffende architectuur. De stad is ook een plek voor ruimtevaart en is trots op haar sterke culinaire traditie. De weelderige parken bieden een rustig toevluchtsoord, terwijl de rivier de Garonne als schilderachtige achtergrond dient voor een heerlijke avondwandeling.
Lees meer
Miami, Florida

Miami, Florida

Miami staat bekend om zijn glamour en kosmopolitische sfeer. Maar wat deze stad echt onderscheidt, zijn de kilometerslange zandstranden, die in combinatie met de zon en aangename warmte het hele jaar door de positie van Miami als topreisbestemming hebben versterkt. Het zou een grove understatement zijn om de stad te omschrijven als een internationale metropool, gezien de Noord-Amerikaanse kern doordrenkt met Caribische flair, een flinke dosis Latijns-Amerikaanse invloed, wat Afrikaans erfgoed, een vleugje Aziatische invloed en een beetje Europese charme. Al deze elementen en hun fascinerende mix geven Miami een levendig en opwindend cultureel leven.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Vizcaya Museum & Gardens
Miami, Florida

Vizcaya Museum & Gardens

Vizcaya Museum and Gardens is een elegant landgoed aan het water uit 1916 met 32 prachtig ingerichte kamers en 4 hectare zorgvuldig ontworpen formele tuinen. Bezoekers worden terug in de tijd meegenomen terwijl ze door de adembenemende tuinen in Europese stijl slenteren. De golfbreker, gemaakt van kalksteen uit Florida en versierd met sierlijke sculpturen, is een niet te missen attractie, evenals de tentoonstellingen en evenementen die op het landgoed worden georganiseerd.
Lees meer
Orlando, Florida

Orlando, Florida

Met zeven van de beste themaparken op één zonnige locatie is Orlando de themaparkhoofdstad van de wereld. Het beste van alles is dat Orlando bezoekers elk jaar nieuwe en opwindende ervaringen biedt, dus er is altijd een reden om terug te keren. Plan een bezoek aan de vele fantastische themaparken en waterparken in Walt Disney World Resort, Universal Orlando Resort, SeaWorld Orlando en LEGOLAND Florida Resort. Kom naar Orlando voor geweldige attracties, fantastische winkels, bekroonde restaurants, spectaculaire musea en entertainment van wereldklasse.
Lees meer
Fort Myers

Fort Myers

Fort Myers werd rond de vorige eeuwwisseling door Thomas Edison gekozen als winterverblijf. Fort Myers ligt ver weg van de drukkere en weelderigere centra van Florida, waardoor de zorgeloze, ingetogen sfeer van een badplaats behouden blijft. Ervan uitgaan dat het strandleven de enige attractie van Fort Myers is, zou een vergissing zijn: het stadscentrum heeft een bruisend straatleven, met een overvloed aan indie-kunstgalerieën en interessante plekken voor liefhebbers van geschiedenis en wetenschap. De natuurlijke schoonheid van het gebied gaat verder landinwaarts, waar beschermde diersoorten schuilen tussen mangroven en smalle bayou plekken.
Lees meer
Plaza Nueva (Plaza Barria)
Bilbao, Spanje

Plaza Nueva (Plaza Barria)

Er zijn 64 bogen rond dit omsloten plein, het oudste bewaard gebleven plein in de stad. Het is gebouwd in 1849 en een perfecte plek om te stoppen en een kopje koffie te drinken terwijl je de wereld aan je voorbij ziet gaan. Dit plein is de thuisbasis van enkele van de beste en meest chique pintxos in de omgeving. Eén van de cafés die je kunt proberen, is het beroemde Café Bar Bilbao. De naam is dan niet erg origineel, maar het staat bekend om zijn pintxos om je vingers bij af te likken. Pas op voor de inktvis pintxo, evenals de ham en ui. Dit zijn de twee specialiteiten van het huis.
Lees meer
Basílica de la Macarena
Sevilla, Spanje

Basílica de la Macarena

Tijdens een bezoek aan de Basílica de la Macarena zie je één van de mooiste schatten van Sevilla, het standbeeld van la Virgen de la Esperanza (de Maagd van Hoop), bekend als la Macarena, dezelfde naam als de wijk waar de kerk zich bevindt. Het beeld is een 17e-eeuws houten sculptuur van de moeder van Christus die rouwt om zijn dood, bedekt met tranen. Het is een moderne kerk in neobarokstijl, gebouwd tussen 1936 en 1941 door architect Gómez Millán.
Lees meer
Olijfolie workshops in Sevilla
Sevilla, Spanje

Olijfolie workshops in Sevilla

De Spaanse provincie Andalusië is één van de grootste olijfolieproducerende regio's ter wereld. Overweeg om deel te nemen aan een workshop of proeverij waarbij de olie centraal staat, en leer meer over de olijventeelt, en kies zelf je aroma en smaakprofiel. Enkele lokale aanbieders zijn: The Olive Oil Workshop www.theoliveoilworkshop.com alexis@theoliveoilworkshop.com +34 687 224 928 Pure Andalusia www.pureandalusia.com info@pureandalusia.com +34 637 531 002
Lees meer