Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Bordeaux

Bordeaux

Bordeaux is een stad die symbool staat voor wijn, gastronomie, kunst en cultuur. Het is een stad die de essentie van de Franse geest vertegenwoordigt. Bordeaux is gelegen in het zuidwesten van Frankrijk, aan de rivier de Garonne. Het straalt zijn charmes uit over de regio door zijn brede voetgangersboulevards, prachtige pleinen, moderne gebouwen en historische architectuur. Bezoek Bordeaux tijdens je volgende reis naar Frankrijk en ontdek waarom de stad ooit werd verkozen tot “Europese beste bestemming”.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Madrid

Madrid

In het hart van het Iberisch schiereiland, omringd door bergen en natuurparken, is Madrid een onweerstaanbare bestemming met een schat aan culturele en recreatieve aanbiedingen. Het herbergt gerenommeerde musea, kunstgalerieën, elegante gebouwen en charmante pleinen, evenals twee voetbalteams van wereldklasse, Atlético Madrid en Real Madrid. De hoofdstad van het Koninkrijk Spanje heeft ook unieke wijken, een bruisend nachtleven en een overheerlijke keuken. Madrid, boordevol energie en karakter, is een stad die zeker de harten van veel reizigers zal veroveren.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Zuid-Corsica

Zuid-Corsica

Zuid-Corsica (of Corse-du-Sud), de geboorteplaats van Napoléon Bonaparte en de thuisbasis van een aantal indrukwekkende natuurlijke landschappen, is aantrekkelijk door de buitenactiviteiten, overblijfselen van prehistorische nederzettingen en verbluffend gevarieerde landschappen. Van de indrukwekkende witte kliffen van Bonifacio tot de grillige rotsformaties van Piana tot de onbewoonde Lavezzi-eilanden en witte zandstranden, Zuid-Corsica heeft genoeg om tot de verbeelding te spreken.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Hanalei baai
Kauai, Hawaï

Hanalei baai

Hanalei baai staat bekend om zijn verbluffende natuurlijke schoonheid, met kristalhelder water, ongerepte zandstranden met weelderige groene bergen op de achtergrond. Het is ook de thuisbasis van een aantal culturele attracties, waaronder de Hanalei Valley Lookout en de Instagram-favoriet Hanalei Pier. Bovendien staat Hanalei Bay bekend om zijn relaxte, ontspannen sfeer en is het een geweldige plek om te ontspannen en te ontsnappen aan de stress van het dagelijks leven. Er is een scala aan resorts, vakantiewoningen en andere accommodaties beschikbaar in de omgeving, waardoor het een populaire keuze is voor bezoekers die hun dagen willen doorbrengen door te ontspannen op het strand of de omgeving te verkennen.
Lees meer
Venetië

Venetië

Van de ongeëvenaarde romantische allure tot het historische erfgoed tot de onbetwistbare schoonheid, er is geen andere stad zoals Venetië. De “Koningin van de Adriatische Zee” bestaat uit een doolhof van eilanden, grachten en bruggen met prachtige gebouwen, historische monumenten van groot artistiek en cultureel belang, evenals charmante restaurants en pleinen. Er zijn geen auto's in Venetië, maar je hebt ze toch niet nodig, want “De Stad van Bruggen” kun je het beste te voet verkennen.
Lees meer
Winterbourne House & Garden
Birmingham, Verenigd Koninkrijk

Winterbourne House & Garden

Op slechts enkele minuten van het centrum van Birmingham ligt een bijzonder pareltje: het Winterbourne House & Garden. Deze opmerkelijke bestemming toont een divers aanbod van meer dan 6000 plantensoorten afkomstig uit alle hoeken van de wereld. Stap binnen in het huis, versierd met antiek en zacht meubilair dat doet denken aan het Edwardiaanse tijdperk, en ga op een reis door de tijd en leer meer over de families die deze plek ooit hun thuis noemden. Een perfect Engels erfgoed waar je de sfeer van vervlogen tijden kunt opsnuiven.
Lees meer
Spa
Birmingham, Verenigd Koninkrijk

Spa

Tijdens je vakantie is het vinden van momenten van ontspanning net zo belangrijk als het verkennen van spannende bezienswaardigheden. Geniet van ultieme rust in Santai Spa, een luxe toevluchtsoord met een scala aan voorzieningen, waaronder een zoutgrot, een buitenbubbelbad, een zwembad, een sauna en meer. Ontspan met verjongende behandelingen zoals gezichtsbehandelingen, massages en manicures, waardoor je je verfrist en gerevitaliseerd voelt. Gunstig gelegen in Resorts World, een levendig multi-entertainmentcomplex met winkels, een bioscoop, een casino en verschillende eetgelegenheden, wordt een bezoek aan Santai Spa een uitstekende aanvulling op jouw reisschema als de tijd het toelaat.
Lees meer
Museo del Prado
Madrid, Spanje

Museo del Prado

Het Prado, officieel bekend als Museo Nacional de Prado, is een internationaal bekend museum met een indrukwekkende collectie van meer dan 7.000 schilderijen (hoewel er momenteel slechts ongeveer 1.500 te zien zijn). De collecties van het museum dat tweehonderd jaar geleden werd opgericht, zijn uitgebreid met kunstwerken van Spaanse meesters zoals Velázquez en Goya, evenals stukken van bekende Vlaamse kunstenaars zoals Peter Paul Rubens, Pieter Bruegel en Anton Van Dyck.
Bookable
Lees meer
Stadsmarkten van Brisbane
Brisbane, Australië

Stadsmarkten van Brisbane

Brisbane City Markets bieden een eersteklas selectie van gastronomische gerechten en ingrediënten. Bekijk ambachtelijke producten, koop eersteklas vleeswaren en vis rechtstreeks van de trawler, en eet vers gebakken brood. De oorspronkelijke markt op Reddacliff Place is een favoriet voor stadswerkers, omwonenden en toeristen. De tweede locatie op Cathedral Square is kleiner van formaat, maar is meer gericht op straatvoedsel van hoge kwaliteit.
Lees meer