Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Agia Napa – Protaras

Agia Napa – Protaras

Agia Napa was ooit slechts een klein vissersdorp en is uitgegroeid tot één van's werelds beste reisbestemmingen, bekend als een kosmopolitisch vakantieoord. De stad is gelegen aan de oostkust van Cyprus en zit vol geschiedenis en cultuur, met vriendelijke en gastvrije mensen. Vlakbij ligt Protaras, een populaire badplaats met enkele van's werelds beste gouden stranden, kristalhelder water en levendig entertainment. Of je nu op zoek bent naar fascinerende geschiedenis, bruisende cultuur en nachtleven, verbazingwekkende natuurlijke schoonheid of een ontspannen strandvakantie, samen vormen deze gebieden één van de meest gewilde bestemmingen aan de Middellandse Zee.
Lees meer
Toulouse

Toulouse

Roze getint en verlicht door de zuidelijke zon, is Toulouse een charmante en levendige stad die vaak over het hoofd wordt gezien door toeristen ten gunste van andere Franse bestemmingen. Wie wel op bezoek komt, wordt echter getrakteerd op een betoverende ervaring. Toulouse heeft een rijke geschiedenis, moderne levendigheid en verbluffende architectuur. De stad is ook een plek voor ruimtevaart en is trots op haar sterke culinaire traditie. De weelderige parken bieden een rustig toevluchtsoord, terwijl de rivier de Garonne als schilderachtige achtergrond dient voor een heerlijke avondwandeling.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Chicago, Illinois

Chicago, Illinois

Meer dan 42 kilometer aan het meer omlijsten de prachtige stedelijke skyline van Chicago. Hier in het hart van het Midwesten heeft de op twee na grootste stad van het land torenhoge wolkenkrabbers en kleurrijke wijken tegen een achtergrond van zandstranden en prachtige parken. Deze kosmopolitische speeltuin barst van de dingen om te doen. De bezienswaardigheden variëren van iconen uit Chicago, zoals de Cloud Gate van Millennium Park, de Buckingham Fountain in Grant Park en het reuzenrad van Navy Pier, tot fascinerende geschiedenis- en architectuurreizen.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Drents Museum
Groningen, Nederland

Drents Museum

Het Drents Museum in Assen is een schatkamer van geschiedenis en kunst, met meer dan 90.000 voorwerpen. De archeologische collectie, met prehistorische voorwerpen zoals het gemummificeerde Yde-meisje en de oudst bekende kano, de Pesse-kano, is één van de belangrijkste in Noordwest-Europa. Het museum beschikt ook over een aanzienlijke kunstcollectie, die wordt beschouwd als één van de mooiste van Nederland, naast een indrukwekkend aanbod aan hedendaagse realistische kunst. Een bezoek biedt een meeslepende reis door het rijke verleden en artistieke erfgoed van Drenthe.
Lees meer
Cagliari

Cagliari

De smalle en vaak steile, met graniet geplaveide straatjes van de wijk Castello in Cagliari herinneren aan een vervlogen tijd toen de stad eerst werd gedomineerd door Pisanen en later door de Aragonezen. Gebouwd van witte kalksteen, glinsteren de muren en torens van de oude stad in de zon en zijn ze een magnifiek gezicht, vooral als je geluk hebt en de stad vanaf de zee benadert, zoals de Engelse romanschrijver DH Lawrence deed in 1921 toen hij de oude stad beschreef Stad als een "Jeruzalem zonder bomen".
Lees meer
Koninklijk Paleis
Napels, Italië

Koninklijk Paleis

Palazzo Reale werd gebouwd toen Napels nog onder Spaanse heerschappij stond. Het is één van de vier koninklijke residenties rond Napels die door de Bourbon-koningen werden gebruikt tijdens hun heerschappij over het Koninkrijk der Twee Siciliën. Tegenwoordig zijn in het grote paleis en het uitgestrekte terrein het Teatro di San Carlo, het Teatrino di Corte, de Nationale Bibliotheek en een boeiend museum gevestigd dat via de prachtig versierde koninklijke appartementen een kijkje biedt in de geschiedenis van de 17e tot 19e eeuw. De Royal Gardens, een betoverend heiligdom binnenin, beschikken over met bomen omzoomde lanen versierd met zeldzame planten, beelden en verborgen tuinen, wat bijdraagt aan de historische allure van deze prachtige bezienswaardigheid.
Lees meer
Boot Groningen rondvaartboot
Groningen, Nederland

Boot Groningen rondvaartboot

Boot Groningen biedt een betoverende reis door de waterwegen van de stad. Of je nu kiest voor een privégroepsreis of samen met anderen reizen, je kunt een leerzame en schilderachtige verkenning van de stad verwachten. De rondvaart door de grachten is een geweldige manier om de architectuur en levendige sfeer van de stad te zien, met deskundige gidsen die intrigerende feiten en bezienswaardigheden delen. Een bijkomend genot is de toevoeging van drankjes.
Lees meer
Bicheno Penguin Tour
Tasmanië, Australië

Bicheno Penguin Tour

Zie wilde pinguïns uit de oceaan tevoorschijn komen en ga naar hun slaapplaats in een natuurlijke schuilplaats voor een tocht in het donker. De tour is opgericht door de lokale bevolking om de pinguïnpopulatie te beschermen en laat je dichtbij de pinguïns komen zonder hun nachtelijke reis te verstoren. Dit zijn wilde vogels, dus het aantal pinguïns en de aankomsttijden variëren afhankelijk van de levenscyclus en het weer, met grotere aantallen van 100-125 vogels van september tot januari. Je kunt verwachten dat je tijdens deze tour heel dicht bij een pinguïn komt.
Lees meer
Nationaal park Teide
Tenerife, Spanje

Nationaal park Teide

Nationaal park Teide, dat op de Werelderfgoedlijst staat met meer dan drie miljoen bezoekers per jaar, is de beste plek om vulkanische fenomenen op Tenerife te zien. Je zult versteld staan van de kleuren en de wilde kracht van dit surrealistische landschap, waarover uitgekeken wordt door de hoogste top van Spanje van 3.718 meter hoog. Het herbergt vele lokale soorten flora en fauna, zoals het Teide-viooltje of de bugloss van Tenerife, waarvan de heldere kleuren in schril contrast staan met de duizenden tonnen oker die door dit unieke landschap stromen.
Lees meer