Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Bodrum

Bodrum

Bodrum, met zijn pittoreske halve maan en witgekalkte huizen, is het hele jaar door een reisparadijs. Deze havenstad, gelegen aan de westkust van Turkije, heeft zijn reputatie als 'de Saint-Tropez van Turkije' verdiend en doet dat met flair eer aan. Maar er is meer in Bodrum dan alleen zon, zand en zee. Tegenwoordig is het een belangrijk centrum voor handel, kunst en entertainment. Dit juweeltje aan de kust verweeft moeiteloos het traditionele en het moderne, en creëert een harmonie die typisch Bodrum is.
Lees meer
Innsbruck

Innsbruck

Het is een goed bewaard gebleven middeleeuwse oude stad met zuilengangen en het wereldberoemde Gouden Dak. Direct ernaast ligt een felgekleurd, sprankelend keizerlijk paleis, de Hofburg, barok en monumentaal. Op een steenworp afstand ligt de Hofkirche, een hofkerk met grote bronzen beelden, de Schwarze Mander, die waakt over het (lege) graf van keizer Maximiliaan I., een werkelijk adembenemend gezicht en uniek in Europa. Hoog boven deze prachtige architectuur torent de Nordkette uit, een prachtige bergketen tussen 2300 en 2500 m.
Lees meer
Whitsunday Coast

Whitsunday Coast

De zon, zee en strand zorgen er samen voor dat de Whitsunday Coast de ideale plek is om te ontspannen. Geniet van de geweldige sfeer en het nachtleven in een spectaculaire omgeving. Een paradijs voor strandliefhebbers waar alles aanwezig is om jouw verblijf in dit gebied onvergetelijk te maken. In de buurt van het Great Barrier Reef en op slechts 26 km van de Whitsunday eilanden is er genoeg te zien. Zowel backpackers als gezinnen zullen genieten van de vele attracties zoals de Airlie Beach lagune en de geweldige krokodilsafari's op de Proserpine-rivier.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Key West, Florida

Key West, Florida

Key West is een tropisch paradijs in het zuidelijkste puntje van de continentale VS, op slechts twee uur rijden van Miami. Met het hele jaar door warm weer en kristalhelder water is Key West een populaire zeehavenbestemming voor veel passagierscruiseschepen. Verken de schilderachtige stranden, geniet van de gevarieerde culinaire scene en verblijf in luxe hotels met een prachtig uitzicht. De stad is een perfecte mix van natuurlijke schoonheid en levendige cultuur. Het biedt een overvloed aan leuke locaties om te ontdekken en onvergetelijke herinneringen te creëren.
Lees meer
Alghero

Alghero

De smalle, geplaveide straatjes van de middeleeuwse citadel van Alghero, vol boetieks, barren en restaurants, lopen richting de haven en de uitgestrekte baai. Het is gebouwd in boterachtige zandsteen die in de ondergaande zon een zachte abrikozentint gloeit en is de meest pittoreske oude binnenstad van Sardinië. Palazzo's en straatnaamborden in Spaanse stijl in het Italiaans en Catalaans weerspiegelen het trotse erfgoed: 300 jaar Aragon-heerschappij. Omzoomd door dennenbossen, kronkelen lange zandstranden, hotels en barren naar groene landtongen. Het is een idyllische omgeving.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Rijeka

Rijeka

Rijeka ligt aan de Adriatische Zee, waar het het diepst in Europa stort, en heeft een rijke maritieme geschiedenis. De op twee na grootste stad van Kroatië en het hart van de provincie Primorsko-Goranska. Haar charme ligt in de gastvrije geest en het diverse culturele erfgoed. Terwijl je over de Korzo-promenade uit het Habsburgse tijdperk wandelt, kun je een kijkje nemen in het 19e-eeuwse Nationale Theater, versierd met kunstwerken van Klimt. Geniet van het weidse uitzicht op de eilanden van Kvarner Bay vanaf Trsat Castle. Een kosmopolitische haven van samenleven, welkom in Rijeka.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Provence

Provence

Provence-Alpes-Côte d'Azur is gelegen in het zuidoosten van Frankrijk. Het is een charmante regio die bekend staat om zijn prachtige kustlijn, met populaire bestemmingen zoals Nice en Saint-Tropez, evenals zijn spectaculaire natuurlijke landschappen, variërend van de majestueuze Franse Alpen tot de ontzagwekkende lavendelvelden. De Provence heeft tal van historische bezienswaardigheden, waaronder de oude Romeinse stad Arles en het Palais des Papes in Avignon. De regio is ook een hotspot voor buitenactiviteiten, zoals skiën en wandelen, en er worden gerenommeerde festivals gehouden, zoals het filmfestival van Cannes en het theaterfestival van Avignon.
Lees meer
Sydney

Sydney

Sydney is de beroemdste stad van Australië, met het majestueuze Sydney Opera House, de indrukwekkende stalen boog van de Sydney Harbour Bridge, de glinsterende waterwegen en het witte zand van Bondi Beach. Onder dit glinsterende oppervlak zijn er in Sydney nog veel meer betoverende lagen te ontdekken. Deze prachtige kosmopolitische stad viert haar culturele diversiteit en erfgoed, en passie voor kunst en sport. Een gematigd klimaat maakt Sydney op elk moment van het jaar spectaculair, en de vriendelijke, ongedwongen houding van de stad zorgt ervoor dat bezoekers naar ‘Down Under’ terugkomen voor meer!
Lees meer
Las Fallas (maart)
Valencia, Spanje

Las Fallas (maart)

Valencia verwelkomt de lente met zijn meest kleurrijke en beroemde festival. Gigantische monumenten van papier-maché, bekend als fallas, met beeltenissen die beroemdheden of politici meestal op een satirische manier voorstellen, staan opgesteld op straten en pleinen door de hele stad. Ze worden op de laatste dag van het feest tot een sintel verbrand in spectaculaire vreugdevuren. Ook de bloemenoffering aan de Virgen de los Desamparados, waarbij duizenden fallera's en fallero's in traditionele klederdracht door de stad paraderen, is een lust voor het oog.
Lees meer
Arles
Provence, Frankrijk

Arles

Het was ooit een provinciale hoofdstad van het oude Rome en een belangrijk handelscentrum dankzij de strategische ligging langs de rivier de Rhône. Arles is een fascinerende bestemming die bekend staat om zijn indrukwekkende architectuur, rijke geschiedenis en bloeiende kunstscene. De stad beschikt over een aantal indrukwekkende Romeinse ruïnes, waaronder een amfitheater en een theater, die beide nog steeds worden gebruikt voor optredens. Arles is ook beroemd vanwege de samenwerking met de Nederlandse schilder Vincent van Gogh, die enige tijd in de stad woonde en werkte en daar veel van zijn meest iconische werken schilderde. Daarnaast staat Arles ook bekend om zijn adembenemende natuurlijke schoonheid. De nabijgelegen regio Camargue biedt mogelijkheden voor buitenavonturen zoals paardrijden, vogelspotten en wandelen.
Lees meer
Vismarkt
Groningen, Nederland

Vismarkt

Vismarkt, een centrum van stedelijke levendigheid, is van een 17e-eeuwse vismarkt omgetoverd tot een levendig centrum om te winkelen en te dineren. Elke dinsdag, vrijdag en zaterdag staat het plein vol met marktkraampjes met een verscheidenheid aan goederen. Omliggende historische gebouwen zoals de Korenbeurs en de A-Kerk voegen architecturale charme toe. De Korenbeurs, een opmerkelijk UNESCO-monument, herbergt nu een supermarkt die geschiedenis combineert met modern gemak. Hier zijn regelmatig culturele evenementen, waardoor het een centraal punt van het stadsleven is.
Lees meer
Aix-en-Provence
Provence, Frankrijk

Aix-en-Provence

Aix-en-Provence, of Aix, is een prachtige universiteitsstad in het hart van de Provence. Het is bekend om zijn pittoreske oude binnenstad, verbluffende architectuur en levendige culturele scene. Aix, opgericht door de Romeinen in 123 voor Christus, is doordrenkt van geschiedenis en heeft een indrukwekkend scala aan bouwstijlen, van middeleeuws tot modern. Het wordt vaak de “Stad van duizend fonteinen” genoemd vanwege de vele fonteinen, die een populaire attractie zijn voor bezoekers. Reizigers kunnen ook de smalle straatjes van de oude binnenstad verkennen, de beroemde Cours Mirabeau boulevard bezoeken of genieten van het adembenemende uitzicht vanaf de top van de berg Sainte-Victoire, die uitkijkt over de stad. Aix-en-Provence staat ook bekend om zijn kunst en cultuur, met een aantal musea, galerieën en festivals gedurende het hele jaar, waaronder het prestigieuze Festival d'Aix, dat elke zomer opera en klassieke muziek viert. De stad is ook bijzonder beroemd als de geboorteplaats van de postimpressionistische schilder Paul Cézanne, en bezoekers kunnen zijn voormalige atelier en de landschappen ontdekken die zijn werk inspireerden.
Lees meer