Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Manchester

Manchester

Manchester staat bekend als de geboorteplaats van de industriële revolutie en is één van de meest dynamische en kosmopolitische steden in het VK, met een geheel eigen karakter. Manchester verwelkomt bezoekers met zijn mooie tradities op het gebied van cultuur, muziek, sport en evenementen van topklasse. De vitaliteit van de stad komt tot uiting in haar fascinerende geschiedenis, interactieve attracties, prachtige architectuur en vooral de geest van de mensen, dus er is altijd iets te doen in de regio Greater Manchester.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Stockholm

Stockholm

Stockholm is een stad van contrasten. Trends op het gebied van muziek, design, mode en technologie zijn hier geboren. Hippe bars en restaurants van wereldklasse staan schouder aan schouder met historische cafés en gezellige buurtpubs. Stockholm is tegelijkertijd stedelijk en dicht bij de natuur, en water is alomtegenwoordig in deze stad waar het meer en de zee samenkomen. De sfeer is open, tolerant en gastvrij, en diversiteit en innovatie worden sterk aangemoedigd. Stockholm is een stad voor iedereen.
Lees meer
Bordeaux

Bordeaux

Bordeaux is een stad die symbool staat voor wijn, gastronomie, kunst en cultuur. Het is een stad die de essentie van de Franse geest vertegenwoordigt. Bordeaux is gelegen in het zuidwesten van Frankrijk, aan de rivier de Garonne. Het straalt zijn charmes uit over de regio door zijn brede voetgangersboulevards, prachtige pleinen, moderne gebouwen en historische architectuur. Bezoek Bordeaux tijdens je volgende reis naar Frankrijk en ontdek waarom de stad ooit werd verkozen tot “Europese beste bestemming”.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Windhoek

Windhoek

Windhoek is in meerdere opzichten het centrum van Namibië: behalve dat het qua ontwerp het belangrijkste politieke centrum van het land is, ligt het ook geografisch gezien in het hart van het land. Hierdoor is de stad een gemakkelijke tussenstop op weg naar de spectaculaire natuurlijke attracties van Namibië. Enkele daarvan zijn het Namib-Naukluft Nationaal Park, met zijn opvallende Sossusvlei en Deadvlei, het Etosha National Park met inheemse dieren die vrij rondlopen en de eindeloze afgrijselijke, opvallende Skeleton Coast.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Paleis Sofiero
Helsingborg Region, Zweden

Paleis Sofiero

Met zijn romantische terrein is paleis Sofiero een populaire bestemming. Het terrein is misschien het best bekend om hun ongeëvenaarde rododendrons, met maar liefst 5.000 struiken die in de lente tot bloei komen. Het sprookje van Sofiero begon in 1864, toen kroonprins Oskar en zijn vrouw Sophia hier hun zomerresidentie lieten bouwen. In 1905 schonk Oskar, inmiddels koning Oskar ll, het paleis aan zijn kleinzoon prins Gustav Adolf en zijn bruid prinses Margareta als huwelijkscadeau. Dit is het moment waarop de tuinen letterlijk tot bloei kwamen. Prinses Margareta was een enthousiaste en creatieve tuinier, en zij was degene die als eerste het terrein aanlegde waar we tot op de dag van vandaag van kunnen genieten. Ze richtte bloembedden en tuinen in, liet bestrating leggen en was niet bang om haar handen vuil te maken. Elke zomer reisde het kroonprinsechtpaar vanuit Stockholm met hun vier jonge prinsen en prinses Ingrid, die uiteindelijk koningin van Denemarken werd. Toen Margareta in 1920 stierf, zette Gustaf Adolf het werk in de tuin voort, met name met de rododendrons. Het paleis was de zomerresidentie van de Zweedse koninklijke familie tot 1973, toen het werd geschonken aan de stad Helsingborg. Dit kleine paleis, dat als een juweel tussen de uitgestrekte grasvelden ligt, is de thuisbasis van een restaurant waar het eten wordt bereid door enkele van de beste chef-koks van Zweden. Er is ook een café met uitzicht op de Øresund Sont en Denemarken.
Lees meer
Linköping

Linköping

Ontdek Linköping, dat aan de prachtige Östgöta-vlakte in de provincie Östergötland ligt. Wat dacht je van een dagje in de grote stad of juist een ontspannen uitstapje naar de Zweedse natuur? Het mooie is dat je helemaal niet hoeft te kiezen. In Linköping vind je cultuur en vermaak op een steenworp afstand van de prachtige natuur, met vlaktes, meren en kanalen. Maak een boottochtje, bewandel het Östgöta-pad, ga naar het theater of zoek iets lekkers op de kaart uit in een van de vele restaurants in de stad.
Lees meer
Eindhoven & Noord-Brabant

Eindhoven & Noord-Brabant

Het thuisland van Vincent Van Gogh, de oprichters van Dutch Design, gezegend met karaktervolle steden, prijswinnende themaparken en spannende evenementen. Noord-Brabant heeft veel te bieden en wordt steeds meer ontdekt door internationale toeristen. Dat is volkomen logisch, want er zijn genoeg goede accommodaties in Noord-Brabant met geweldige faciliteiten. Bovendien heeft Brabant snelle en uitstekende verbindingen naar Amsterdam, Antwerpen en Brussel (reistijd ongeveer 60 minuten). Ontdek Noord-Brabant!
Lees meer
Manchester City voetbalclub
Manchester, Verenigd Koninkrijk

Manchester City voetbalclub

Neem een kijkje achter de schermen van de snelst groeiende voetbalclub ter wereld. Tijdens de Stadium & Club Tour zorgt een professionele gids voor een onvergetelijke en allesomvattende rondleiding door de club en het Etihad stadion, waarin de essentie van Manchester City wordt vastgelegd. De tour zal de trots, passie en erfgoed van de voetbalclub laten zien. Het laat zien hoe alles wat er op en naast het veld gebeurt ertoe bijdraagt dat Manchester City de club is die het nu is. Bezoekers kunnen zien hoe het voelt om door de media te worden ondervraagd in de hotseat van de persconferentie, het binnenheiligdom van de kleedkamer van de stad te bezoeken en door de tunnel te lopen en zich het gejuich voor te stellen van 55.000 supporters die hun helden aanmoedigen. Tot slot kun je genieten van het uitzicht vanuit de stoel van nieuwe manager Pep Guardiola in de dug-out: je kunt alles ervaren. Buiten het voetbalseizoen worden in het stadion grote nationale en internationale voetbalevenementen en zomerconcerten gehouden. Rondleidingen door het stadion zijn beschikbaar en de club heeft een uitstekend museum vol voetbalmemorabilia.
Bookable
Lees meer
Ontdek de Bourgondische cultuur - 's-Hertogenbosch
Eindhoven & Noord-Brabant, Nederland

Ontdek de Bourgondische cultuur - 's-Hertogenbosch

Ontdek de echte Bossche gastvrijheid en haar unieke Bourgondische cultuur. Ben je op zoek naar een echt culinair hoogtepunt? Bezoek een van de populaire restaurantgebieden in het centrum van 's-Hertogenbosch': de Uilenburg, de Korte Putstraat en de Parade. Ook buiten deze drie gebieden heeft 's-Hertogenbosch veel te bieden. Het stadscentrum zit vol met levendige bars en unieke restaurants. Of je nu gaat voor een borrel, een hapje of een echt onvergetelijk diner, 's-Hertogenbosch heeft het allemaal. Met een breed scala aan keukens is er voor elk wat wils.
Lees meer
Loonse & Drunense Duinen - Heusden
Eindhoven & Noord-Brabant, Nederland

Loonse & Drunense Duinen - Heusden

Fietsers zijn welkom in deze zandduinen in het binnenland, op de prachtige brede fietspaden of op de mountainbikeroute, maar het park is vooral geschikt om te voet of met een hond te verkennen, mits aangelijnd. Met behulp van de gemarkeerde wandelroutes kun je op eigen gelegenheid de omgeving verkennen. Het is aan te raden om een wandelkaart mee te nemen zodat je niet verdwaalt. Voor mountainbikers zijn onverharde fietspaden en -routes uitgezet. Paardrijden is mogelijk op de gemarkeerde ruiterpaden (en vrij rijden over het zand). Mountainbikers en ruiters hebben een vergunning nodig, verkrijgbaar bij Natuurmonumenten, de omliggende horecagelegenheden en maneges.
Lees meer
Archeologische vindplaats van Delos
Mykonos, Griekenland

Archeologische vindplaats van Delos

Het eiland Delos, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, is een belangrijke heilige plaats voor de oude Grieken en daarom een must voor liefhebbers van geschiedenis en archeologie. Het bevat enkele curiosa overblijfselen van oude beschavingen: een voormalig amfitheater, historische huizen met mozaïeken, tempels en het beroemde Terras van de Leeuwen. Sla het museum niet over: het bevat een aantal artefacten die dateren uit de 25e eeuw voor Christus.
Lees meer