Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Rome

Rome

Rome trekt al meer dan 2000 jaar bezoekers. Het is één van de mooiste en meest romantische steden ter wereld, met een aantrekkelijke mix van grandioze bezienswaardigheden, zoals het Colosseum, het Romeinse Pantheon en het Forum. Te midden van de indrukwekkende ruïnes en charmante pleinen kun je genieten van smeuïg ijs, schuimige cappuccino's, verrukkelijke pasta en pizza en voortreffelijke wijnen, die allemaal bijdragen aan de aantrekkingskracht die jaarlijks meer dan 10 miljoen toeristen trekt die op zoek zijn naar de Italiaanse “Dolce Vita”.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Bodrum

Bodrum

Bodrum, met zijn pittoreske halve maan en witgekalkte huizen, is het hele jaar door een reisparadijs. Deze havenstad, gelegen aan de westkust van Turkije, heeft zijn reputatie als 'de Saint-Tropez van Turkije' verdiend en doet dat met flair eer aan. Maar er is meer in Bodrum dan alleen zon, zand en zee. Tegenwoordig is het een belangrijk centrum voor handel, kunst en entertainment. Dit juweeltje aan de kust verweeft moeiteloos het traditionele en het moderne, en creëert een harmonie die typisch Bodrum is.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Eindhoven & Noord-Brabant

Eindhoven & Noord-Brabant

Het thuisland van Vincent Van Gogh, de oprichters van Dutch Design, gezegend met karaktervolle steden, prijswinnende themaparken en spannende evenementen. Noord-Brabant heeft veel te bieden en wordt steeds meer ontdekt door internationale toeristen. Dat is volkomen logisch, want er zijn genoeg goede accommodaties in Noord-Brabant met geweldige faciliteiten. Bovendien heeft Brabant snelle en uitstekende verbindingen naar Amsterdam, Antwerpen en Brussel (reistijd ongeveer 60 minuten). Ontdek Noord-Brabant!
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Cyprus

Cyprus

Helderblauw water, milde temperaturen en zonneschijn. Het is gemakkelijk te zien hoe de Griekse godin van de liefde, Aphrodite, werd geboren uit de golven die op de Cypriotische kust kabbelden. De mythologie, taal, tradities en levensstijl zijn Grieks, maar het eiland heeft een schoonheid die gehuld is in een eigen, unieke sfeer. Het is gevormd door een structuur die Cyprus en zijn hoofdstad Nicosia verdeelt in het Turkse noorden en het Griekse zuiden. De veelzijdige persoonlijkheid heeft een allure die veel vakantiegangers aantrekt.
Lees meer
Toronto

Toronto

Toronto is een stedelijk mozaïek van culturen en etniciteiten en wordt beschouwd als één van de meest multiculturele steden ter wereld. Het is de meest dichtbevolkte stad van Canada, een kosmopolitisch financieel, commercieel en cultureel centrum. Het combineert zijn multiculturele erfgoed, ongeveer 80 etnische groepen die meer dan 100 talen spreken, met urban chic. Met het hele jaar door veel te bieden op het gebied van cultuur en entertainment, is Toronto de perfecte reisbestemming voor zowel gezinnen als individuele reizigers.
Lees meer
Landelijk park Teno
Tenerife, Spanje

Landelijk park Teno

Landelijk park Teno ligt vlakbij de charmante dorpjes El Palmar, Teno Alto, Los Carrizales, Las Portelas en Masca. De regio is een enclave van opmerkelijke natuurlijke schoonheid, waar sereniteit en rust heersen. Het park biedt bezoekers een uitstekende setting voor een breed scala aan buitenactiviteiten voor avonturiers in hart en nieren. De rit naar deze bestemming is ronduit adembenemend en biedt een ontzagwekkend landschap. Er is geen toegangsprijs voor het park en parkeren is meestal gemakkelijk. Als je van plan bent om vanuit Masca te gaan wandelen, kun je het beste de mogelijkheden van het openbaar vervoer verkennen of een taxi nemen.
Lees meer
Vaticaanstad
Rome, Italië

Vaticaanstad

Het Vaticaan, het hoofdkwartier van de Rooms-Katholieke Kerk en de thuisbasis van de paus, is een kerkelijke staat. Het is ook de kleinste staat in Europa, zowel qua omvang als qua bevolking. Hoewel piepklein, heeft de staat 11 opmerkelijke musea, waaronder de met Michelangelo versierde Sixtijnse Kapel (misschien wel de grootste parel), de Sint-Pietersbasiliek en het Sint-Pietersplein. Bewonder de schatten van het Vaticaan tijdens je vooraf geboekte rondleiding en voorkom dat je in de rij moet staan die bekend staat om zijn trage wachtrijen.
Bookable
Lees meer
Landelijk park Anaga
Tenerife, Spanje

Landelijk park Anaga

Anaga is een hooglandgebied gelegen in het noordoostelijke deel van Tenerife. De ruige bergen, scherpe toppen en diepe ravijnen bedekt met weelderige laurierbossen maken deze plek uniek in zijn soort. Het is een verborgen parel op minder dan een uur rijden van zowel La Laguna, een UNESCO-werelderfgoed, als de hoofdstad van het eiland, Santa Cruz. Dankzij het koele en vochtige klimaat biedt park Anaga een ongerept landschap met adembenemende wandelpaden, ongerepte stranden, schilderachtige dorpjes en een rijk aanbod aan lokale flora en fauna. Het park heeft een bezoekerscentrum waar lokale gidsen je kunnen aanbevelen welke wandeling het beste bij je past. Alle routes en paden zijn zeer goed aangegeven, en ze bevatten ook kaarten. Een bezoek aan deze unieke oase is een absolute must als je het eiland bezoekt.
Lees meer