Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Ibiza

Ibiza

Ibiza maakt deel uit van de eilandgroep de Balearen en is een juweel van de Middellandse Zee. Behalve dat het de uitgaanshoofdstad van de wereld is, biedt Ibiza ook verbazingwekkende natuurlijke schoonheid, een fantastisch klimaat en verschillende UNESCO-werelderfgoedlocaties. Of je nu los wilt gaan met dansen terwijl je luistert naar de beste dj's ter wereld of wilt genieten van de verbluffend heldere zee, de warme zon, aantrekkelijke baaien en veelbewogen stranden, of een beetje van alles, je bent hier zeker aan het juiste adres.
Lees meer
Denver, Colorado

Denver, Colorado

Denver ligt aan de voet van de Rocky Mountains en is een stad vol leven. Met 300 dagen zon per jaar is de Mile High City het hele jaar door een bestemming die een rijk westers erfgoed en passie voor het buitenleven naadloos combineert met stedelijke opwinding. In het centrum van Denver vind je een scala aan restaurants van chef-koks, brewpubs, professionele sporten, winkels en gezinsvriendelijke attracties. Daarnaast is Denver de belangrijkste toegangspoort tot de meest adembenemende nationale parken in het westen van de VS, waaronder Mesa Verde, één van de vier nationale parken van Colorado, evenals Yellowstone in Wyoming en de Canyonlands in Utah.
Lees meer
Paphos

Paphos

Doordrenkt van Griekse mythologie en gekust door de charme van Aphrodite, biedt Paphos meer dan alleen helderblauw water en milde temperaturen. Hier komen geschiedenis en natuurschoon samen in een uniek Cypriotisch landschap. Paphos, gelegen in het Griekse zuiden, is een levend bewijs van de veelzijdige persoonlijkheid van het eiland: van de vele oude ruïnes tot de nabijheid van het ongerepte schiereiland Akamas, waar indrukwekkende baaien en kloven op je wachten. Ga op avontuur dat lonkt te midden van een complexe, maar betoverende achtergrond gevormd door de Griekse en Turkse invloeden van het eiland.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Barcelona

Barcelona

Indrukwekkende architectuur en hippe restaurants ontmoeten een zonnig Spaans klimaat en prachtige stranden. Dit heeft Barcelona in slechts enkele decennia getransformeerd van een ruige havenstad tot één van Europa's belangrijkste bestemmingen, als het al niet 's werelds belangrijkste bestemming is. Wandel over La Rambla en Passeig de Gràcia, bewonder Gaudí's meesterwerken, bezoek de kleurrijke markt van La Boqueria, ga helemaal op in de Gotische wijk, geniet van de zon op het strand van Barceloneta en ontdek enkele van de bruisende nachtelijke trefpunten van de stad terwijl je bezig bent.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Agia Napa – Protaras

Agia Napa – Protaras

Agia Napa was ooit slechts een klein vissersdorp en is uitgegroeid tot één van's werelds beste reisbestemmingen, bekend als een kosmopolitisch vakantieoord. De stad is gelegen aan de oostkust van Cyprus en zit vol geschiedenis en cultuur, met vriendelijke en gastvrije mensen. Vlakbij ligt Protaras, een populaire badplaats met enkele van's werelds beste gouden stranden, kristalhelder water en levendig entertainment. Of je nu op zoek bent naar fascinerende geschiedenis, bruisende cultuur en nachtleven, verbazingwekkende natuurlijke schoonheid of een ontspannen strandvakantie, samen vormen deze gebieden één van de meest gewilde bestemmingen aan de Middellandse Zee.
Lees meer
Wandelpaden
Vancouver, Canada

Wandelpaden

Vanaf het centrum van Vancouver kun je een glimp opvangen van de uitgestrekte waterwegen, weelderige bossen en dramatische bergen. Weersta de drang niet om op verkenning te gaan. Begin met Vancouver’s Seawall of haast je meteen naar de uitdagende beklimmingen van Grouse Grind. De Destination Vancouver website biedt je een handige lijst met wandelideeën zoals Capilano Canyon, Pacific Spirit Park, Stawamus Chief en Lighthouse Park. Je kunt ook deelnemen aan één van de goed beoordeelde wandeltochten die voor vervoer en maaltijden zorgen.
Bookable
Lees meer
Fietsen & mountainbiken
Vancouver, Canada

Fietsen & mountainbiken

Fietsen zijn een belangrijk onderdeel van het transportsysteem in Vancouver. Navigeer over de talloze fietspaden en fietsroutes variërend van eenvoudig, vlak terrein rond Stanley Park tot mountainbiken op de beroemde North Shore. Je kunt je veilig in eigen tempo door de stad verplaatsen en meer zien dan wanneer je te voet of met de bus zou gaan. Het gematigde klimaat van Vancouver maakt het mogelijk om bijna het hele jaar door te fietsen. De stad heeft een aantal steile heuvels en het verkeer in het centrum kan soms een beetje veel zijn. Bekijk de fietsroutekaart en gids van de stad Vancouver om jouw reis te plannen. Vergeet niet dat British Columbia een verplichte helmwet heeft. De gemakkelijkste manier om aan een fiets te komen, is door je aan te melden voor het deelsysteem van Mobi Bikes. Je kunt ook deelnemen aan een fietstour.
Bookable
Lees meer