Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Helsinki

Helsinki

Helsinki, de moderne en kosmopolitische hoofdstad van Finland gelegen aan de Oostzee, is een stad met meer dan een half miljoen inwoners. Helsinki biedt het hele jaar door veel te zien, te doen en te beleven. Ontdek de maritieme aantrekkingskracht, unieke design- en architectuurattracties, opwindende eetcultuur, geweldige winkelmogelijkheden en meer dan 3.000 levendige evenementen die elk jaar worden gehouden. Voel de culturele invloeden uit zowel het oosten als het westen, ontmoet de vriendelijke lokale bevolking en geniet van het langzame ritme van het stedelijke Helsinki. Ontdek en laat je inspireren: www.myhelsinki.fi
Lees meer
Amersfoort

Amersfoort

Amersfoort is een prachtige stad, gelegen in het midden van het land en is daarmee dé ideale stad om Nederland te ontdekken. De grootste schat is haar historie. In de vele monumenten, straatjes en grachten, voel je de middeleeuwse stad die ontstond in de 13e eeuw. De historische stad wordt omringd door schitterende natuurgebieden en dat maakt haar ligging uniek. Amersfoort is zowel met de auto als met de trein de best bereikbare stad van Nederland en bevindt zich op 30 minuten van Schiphol Airport.
Lees meer
Malta

Malta

Malta, gelegen tussen Sicilië en Noord-Afrika, is een betoverende eilandstaat die een unieke mix van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid biedt. Naast historische wonderen, waaronder oude tempels en middeleeuwse forten, beschikt Malta ook over prachtige kusten, kristalhelder water en pittoreske stranden. Deze maken het eiland in combinatie met vrijwel ononderbroken zonneschijn het hele jaar door en enkele van de mildste temperaturen ter wereld, in elk seizoen tot een heerlijk toevluchtsoord voor reizigers.
Lees meer
Paphos

Paphos

Doordrenkt van Griekse mythologie en gekust door de charme van Aphrodite, biedt Paphos meer dan alleen helderblauw water en milde temperaturen. Hier komen geschiedenis en natuurschoon samen in een uniek Cypriotisch landschap. Paphos, gelegen in het Griekse zuiden, is een levend bewijs van de veelzijdige persoonlijkheid van het eiland: van de vele oude ruïnes tot de nabijheid van het ongerepte schiereiland Akamas, waar indrukwekkende baaien en kloven op je wachten. Ga op avontuur dat lonkt te midden van een complexe, maar betoverende achtergrond gevormd door de Griekse en Turkse invloeden van het eiland.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Krakau

Krakau

Deze middeleeuwse stad ziet eruit alsof het rechtstreeks uit een sprookje is gehaald, met zijn bruisende marktplein, spiraalvormige gotische torens, kastelen en drakenlegendes. Verken de smalle straatjes van de stad, verborgen binnenplaatsen en het netwerk van ondergrondse kelders en tunnels. Krakau staat bekend als de culturele hoofdstad van Polen vanwege zijn liefde voor muziek, poëzie en theater. Na jaren van bezetting en strijd is Krakau uitgegroeid tot een trotse stad met een sterk identiteitsgevoel, maar met nog steeds de artistieke en vrolijke ziel.
Lees meer
Biarritz

Biarritz

Vroeger kwamen ze hier allemaal, van Coco Chanel en Ernst Hemingway tot Frank Sinatra en het koningshuis. Biarritz was vroeger het Monte Carlo van de Atlantische kust. Maar na verloop van tijd vervaagde de glamour. Dankzij windsurfen en andere watersporten is de charmante stad echter verjongd. Het is nu de perfecte bestemming voor een ontspannen weekendje weg, en je hoeft je niet te haasten: de stad is vrij klein en je kunt alles gemakkelijk zien, zelfs tijdens een kort bezoek.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Fort Myers

Fort Myers

Fort Myers werd rond de vorige eeuwwisseling door Thomas Edison gekozen als winterverblijf. Fort Myers ligt ver weg van de drukkere en weelderigere centra van Florida, waardoor de zorgeloze, ingetogen sfeer van een badplaats behouden blijft. Ervan uitgaan dat het strandleven de enige attractie van Fort Myers is, zou een vergissing zijn: het stadscentrum heeft een bruisend straatleven, met een overvloed aan indie-kunstgalerieën en interessante plekken voor liefhebbers van geschiedenis en wetenschap. De natuurlijke schoonheid van het gebied gaat verder landinwaarts, waar beschermde diersoorten schuilen tussen mangroven en smalle bayou plekken.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Eindhoven & Noord-Brabant

Eindhoven & Noord-Brabant

Het thuisland van Vincent Van Gogh, de oprichters van Dutch Design, gezegend met karaktervolle steden, prijswinnende themaparken en spannende evenementen. Noord-Brabant heeft veel te bieden en wordt steeds meer ontdekt door internationale toeristen. Dat is volkomen logisch, want er zijn genoeg goede accommodaties in Noord-Brabant met geweldige faciliteiten. Bovendien heeft Brabant snelle en uitstekende verbindingen naar Amsterdam, Antwerpen en Brussel (reistijd ongeveer 60 minuten). Ontdek Noord-Brabant!
Lees meer
Rio de Janeiro

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro. Alleen al de naam van de stad roept beelden op van ongerepte stranden, weelderige bossen en spannende feesten. Zittend op de top van de Corcovado-berg waakt Christus de Verlosser over de tweezijdige feesthoofdstad van Latijns-Amerika, verdeeld tussen een bruisend stedelijk landschap en een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Rio is een stad als geen ander, wereldwijd bekend om zijn prachtige nieuwjaarsvuurwerk op het strand van Copacabana, zijn explosieve carnaval, zijn vrolijke mensen en zijn voortreffelijke multiculturele keuken.
Lees meer
Plateau de l'Atalaye
Biarritz, Frankrijk

Plateau de l'Atalaye

Het uitzicht op de golven van de Atlantische Oceaan die over de kliffen beneden beuken, is dramatisch. Hier zouden de walvisspotters op de uitkijk hebben gestaan, bij een klein gebouw genaamd cloche d'Alarme. Een beeld van de Maagd Maria, opgericht in 1865, staat op één van de kliffen die via een brug te bereiken is. Vlakbij ligt ook het schilderachtige Place Sainte-Eugénie en de oude vissershaven Port des Pêcheurs. Maak een ontspannen wandeling en vergeet niet langs het park Esplanade de la Vierge of het lokale aquarium in de buurt te gaan.
Lees meer
Voedselwagenpods
Portland

Voedselwagenpods

Portland dankt zijn door CNN gegeven titel van "thuisbasis van 's werelds beste streetfood" aan een uniek fenomeen: de zogenaamde "food cart pods". Dit zijn clusters van foodtrucks en kraampjes die een semi-permanente locatie hebben en vaak hebben een gedeelde eethoek met tafels en stoelen. Met honderden voedselkarren (en er komen er nog steeds bij) is de verscheidenheid aan keukens echt indrukwekkend, met kleine keukens die alles bereiden, van klassieke Americana-burgers tot pannenkoeken met buikspek (Pancake Underground @ Cartlandia) en taco's in Koreaanse stijl (Koi Fusion @ Prost Marketplace). De pods voor voedselkarren in de binnenstad zijn onder andere op Fifth en Third Avenue, plus die op de campus van de Portland State University. Er zijn ook Cartopia en Cartlandia in Zuidoost, Prost Marketplace en Killingsworth Station in het noorden, plus nog een flink aantal andere.
Bookable
Lees meer
De stranden van Rio de Janeiro
Rio de Janeiro, Brazilië

De stranden van Rio de Janeiro

De staat Rio de Janeiro staat wereldwijd bekend om zijn vele adembenemende stranden. Copacabana is waarschijnlijk het beroemdste strand van Rio: gelegen in de bruisende wijk met dezelfde naam en bijna 6 km lang. Het is de thuisbasis van de nieuwjaarsvieringen en de officiële locatie van de FIFA Beach Soccer World Cup. Toeristen komen hier het hele jaar door samen om te sporten, te zonnebaden en te dansen tot de ochtend. Andere stranden dicht bij het centrum van de stad zijn Ipanema en Leblon, beide vol met cafés, barren en restaurants. De stranden van Barra da Tijuca, Prainha en Grumari zijn geweldig zijn voor liefhebbers van surfen en watersporten. Het nabijgelegen Búzios, een voormalig vissersdorp, biedt vele plekken om te surfen, volleyballen, duiken en windsurfen. Het dorp is gelegen op een klein schiereiland en wordt omringd door vele prachtige stranden zoals Geriba, Enseada de Manguinhos, Armação, Praia dos Ossos, Azeda en Ferradura. Al je Rio nadert vanuit Búzios, vind je Arraial do Cabo. Dit is de perfecte plek voor een onvergetelijke duikervaring door kristalhelder water en rotsformaties vol met tropische vissen.
Lees meer