Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Le Cap d'Agde Méditerranée

Le Cap d'Agde Méditerranée

Bestemming Cap d’Agde Méditerranée Cap d’Agde Méditerranée De link tussen zee en land Cap d'Agde, in het zuiden van Frankrijk, in een streek met 300 zondagen per jaar, de Occitanie Méditerranée, is een vakantieplek die unaniem wordt gewaardeerd. Cap d'Agde Méditerranée bestaat uit 3 aparte badplaats Cap d'Agde, Vias en Portiragnes, en de historische staden en dorpen. We kunnen Pézenas, de stad van Molière, Agde, antieke handelspost van Marseille, of Montagnac, de stad van de middeleeuwse jaarmarkt, noemen. Het Canal du Midi doorkruist Cap d’Agde en is de ruggengraat van de stad. U zult meerdere malen per jaar zin krijgen om hier te komen, omdat er zoveel activiteiten en culturele evenementen worden aangeboden. Het geheel bevindt zich op een vulkanische site tussen het Canal du Midi, de rivier en de zee, en omvat 3 havens, 20 km ongerept of aangelegd zandstrand, een natuurlijke omgeving met zorgvuldig beschermde parken, dennenbossen en zeegebieden, verrassende historische monumenten en erfgoed, sportfaciliteiten van hoog niveau en permanente activiteiten.
Lees meer
Rio de Janeiro

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro. Alleen al de naam van de stad roept beelden op van ongerepte stranden, weelderige bossen en spannende feesten. Zittend op de top van de Corcovado-berg waakt Christus de Verlosser over de tweezijdige feesthoofdstad van Latijns-Amerika, verdeeld tussen een bruisend stedelijk landschap en een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Rio is een stad als geen ander, wereldwijd bekend om zijn prachtige nieuwjaarsvuurwerk op het strand van Copacabana, zijn explosieve carnaval, zijn vrolijke mensen en zijn voortreffelijke multiculturele keuken.
Lees meer
Alicante

Alicante

Verschillende beschavingen hebben in deze streken gewoond en hebben er hun sporen achtergelaten, die in alle uithoeken van deze karakteristieke stad te zien zijn. Dit alles draagt bij aan de aantrekkingskracht van deze moderne stad die primair op toerisme gefocust is, maar heeft ook een bijzondere belang in de industrie en de handel. Alicante, gelegen aan de Middellandse Zeekust, biedt niet alleen een grote verscheidenheid aan diensten, maar ook een breed scala aan culturele activiteiten, met musea, festivals en natuurgebieden, in het bijzonder het eiland Tabarca (Middellandse Zeereservaat).
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Gold Coast

Gold Coast

De Gold Coast van Australië is een veelzijdige stad met dagen vol actie en leuke avonden voor meer dan 10 miljoen bezoekers per jaar. Gezinnen, stelletjes, zakenreizigers en individuele reizigers vinden hier allemaal een ervaring die past bij hun behoeften en budget, aangezien de Gold Coast meer attracties en locaties biedt dan welke andere bestemming op het zuidelijk halfrond dan ook. Ontdek de gemoedelijke levensstijl van de Gold Coast met 70 kilometer zon, zand en surfen, en een 100.000 hectare regenwoud dat op de werelderfgoedlijst staat, op slechts een klein eindje rijden.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Pisa

Pisa

Pisa is strategisch gelegen in het centrale deel van Italië, op slechts 12 km van de Ligurische Zee, 20 km van de haven van Livorno en de veerboten naar het eiland Elba, Sardinië en Corsica, en 80 km van Florence. Deze stad is vooral bekend om zijn scheve toren, maar heeft samen met het hele complex van Piazza dei Miracoli dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en zijn middeleeuwse centrum, ook talrijke meesterwerken uit de architectuur en middeleeuwse geschiedenis. Het gebied rond Pisa is ook uitstekend geschikt voor boerderijvakanties, trektochten, stranden en watersporten aan de Versiliaanse kust.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Cosquer Méditerranée
Marseille, Frankrijk

Cosquer Méditerranée

Dit indrukwekkende gebouw, bekend als de Villa Méditerranée, werd ontworpen in 2013. Het heeft een strakke moderne architectuur en een indrukwekkend uitkragend gedeelte dat uitkijkt over een kunstmatig zwembad. Binnen kun je genieten van tentoonstellingen over zowel het zeeleven als de lokale geschiedenis. In juni 2022 werd een nieuwe tentoonstelling aan de bezoekers gepresenteerd: een replica van de beroemde Cosquer Cave, in een sfeer die lijkt op die van het origineel, die sinds de jaren 90 onder water staat. Je kunt de replica van 1.750 vierkante meter verkennen aan boord van een comfortabel verkenningsvoertuig en meer te weten komen over de Homo sapiens die 30.000 jaar geleden in de grot leefden. Bekijk de gravures, schilderijen, speleothems, handafdrukken en geologische kenmerken die zijn gereproduceerd voor openbare bezichtiging op de meest realistische en wetenschappelijk rigoureuze manier.
Lees meer
Marseille

Marseille

Marseille is het onontdekte juweel in de kroon van de Franse Middellandse Zeekust. De rotsachtige heuvels van de Provence kijken uit op de oude haven en de duizenden boten die zijn aangemeerd in het helderblauwe water. Talloze kunstenaars hebben zich laten verleiden door het zonnige klimaat en de drukte van de stad. De tweede stad van Frankrijk heeft alles wat je maar kunt wensen: prachtige stranden, oude gebouwen, bloeiende kunsten en een bruisend nachtleven. Welkom op een plek die enorm trots is op zijn unieke culturele erfgoed, dat door de jonge bevolking “Planeet Mars” wordt genoemd.
Lees meer
Perpignan

Perpignan

Perpignan, gelegen in het diepe zuiden van Frankrijk, is de hoofdstad van de Pyrénées Orientales. De geografische en culturele identiteit is natuurlijk gericht op Spaans Catalonië, aangezien het een grensstad is die uitkijkt op de Middellandse Zeekust en de hoogste bergen van de Franse Pyreneeën. Perpignan is een drukke plaats die sterk beïnvloed is door de mediterrane culturen en profiteert van 2.500 zonuren per jaar. Geen wonder dat Salvador Dali het als het “Centrum van de Wereld” zag.
Lees meer
Kasteel van Santa Bárbara
Alicante, Spanje

Kasteel van Santa Bárbara

Een bezoek aan het Castillo de Santa Bárbara wordt sterk aanbevolen. Het is gelegen bovenop de berg Benacantil, op een hoogte van 166 meter. Het is één van de grootste middeleeuwse forten van Spanje, met een onovertroffen uitzicht over de baai van Alicante. Op heldere dagen kun je het eiland Tabarca zelfs zien. Het werd in de 20e eeuw uitgeroepen tot monument van historisch en artistiek belang en tot Spaans cultureel erfgoed. Hier bevindt zich ook één van de meest karakteristieke beelden van de stad, een rotsformatie die lijkt op het profiel van een man op de zuidwestelijke helling, bekend als La Cara del Moro (het gezicht van de moor), dat het beste te zien is vanaf het strand El Postiguet. Het stadsmuseum "MUSA" is opgenomen in het cultureel aanbod van het Santa Bárbara kasteel en is daar zelfs gehuisvest, het legt in vijf themakamers de geschiedenis van de stad Alicante en de inwoners uit. Om van het kasteel van Santa Bárbara af te dalen, neem je de route door het Parque de La Ereta, langs de berghelling. De locatie en het uitzicht maken er een plaats van ontspanning van én een gezellige ontmoetingsplek. Er is ook een geweldig restaurant. En op weg naar beneden, naar de oude stadswijk, kun je de pittoreske, typisch Spaanse wijk Santa Cruz bezoeken. Een andere aantrekkelijke optie tussen het kasteel en de wijk Santa Cruz loopt langs de overblijfselen van de muren rondom het kasteel, die nu in de wijk Santa Cruz eindigen. Bezoekers hebben ook toegang tot het kasteel via een lift die in de rotswand tegenover het strand El Postiguet is gebouwd.
Lees meer
Santa Maria della Spina
Pisa, Italië

Santa Maria della Spina

De vrij kleine Santa Maria della Spina kerk, gebouwd rond 1230 en later vergroot in 1325, heeft één van de meest opvallende gotische gebouwen in Europa. De ligging aan de rivier draagt bij aan de iconische status en is daarmee één van de meest gefotografeerde bouwwerken in de stad. Je vindt het op de linkeroever van de rivier de Arno, tegenover het Nationaal Museum van Pisa. De naam della Spina (“van de doorn”) komt van de aanwezigheid van een doorn, herkend als een deel van de doornenkroon die op Christus is geplaatst. Het relikwie werd in 1333 naar deze kerk gebracht.
Lees meer