Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Helsinki

Helsinki

Helsinki, de moderne en kosmopolitische hoofdstad van Finland gelegen aan de Oostzee, is een stad met meer dan een half miljoen inwoners. Helsinki biedt het hele jaar door veel te zien, te doen en te beleven. Ontdek de maritieme aantrekkingskracht, unieke design- en architectuurattracties, opwindende eetcultuur, geweldige winkelmogelijkheden en meer dan 3.000 levendige evenementen die elk jaar worden gehouden. Voel de culturele invloeden uit zowel het oosten als het westen, ontmoet de vriendelijke lokale bevolking en geniet van het langzame ritme van het stedelijke Helsinki. Ontdek en laat je inspireren: www.myhelsinki.fi
Lees meer
Samos

Samos

Samos, de mythische geboorteplaats van de godin Hera, is het groenste eiland van de Egeïsche eilanden en verdient zeker zijn goddelijke reputatie. Zowel natuurliefhebbers als zonaanbidders worden aangetrokken door de kiezelstranden, groene landschappen en indrukwekkende rotswanden. Het eiland staat ook bekend om zijn wijngaarden en herbergt de indrukwekkende ruïnes van de Tempel van Hera, evenals de opmerkelijke tunnel van Eupalinos, een staaltje eeuwenoude techniek die ooit de bevolking van Pythagoreio van schoon drinkwater voorzag.
Lees meer
Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale is een bestemming die reizigers met een uitgesproken smaak tevreden zal stellen. De milde temperaturen maken de zandstranden het hele jaar door tot een ideale plek om te ontspannen gedurende de dag. 's Avonds verandert de lange boulevard echter in een bruisende uitgaanswijk met clubs, barren en pubs zover het oog reikt. Met enkele van de beste restaurants, winkels en boetiekhotels in de staat is deze stad een paradijs voor hippe ontdekkingsreizigers.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Milaan

Milaan

Milaan staat bekend als één van 's werelds meest invloedrijke modehoofdsteden, dus maak wat ruimte vrij in je garderobe en bereid je voor op een make-over. Milaan is een belangrijk cultureel centrum in Italië, met musea en galerieën van wereldklasse, de Duomo en oude kerken, indrukwekkende architectuur van weelderige Italiaanse villa's. Na het bekijken van da Vinci's Laatste Avondmaal kun je Lombardische specialiteiten zoals ossobuco en risotto alla Milanese proberen in één van de restaurants in de buurt. Milaan is het perfecte startpunt om de mooiste landschappen van Noord-Italië te verkennen.
Lees meer
Cagliari

Cagliari

De smalle en vaak steile, met graniet geplaveide straatjes van de wijk Castello in Cagliari herinneren aan een vervlogen tijd toen de stad eerst werd gedomineerd door Pisanen en later door de Aragonezen. Gebouwd van witte kalksteen, glinsteren de muren en torens van de oude stad in de zon en zijn ze een magnifiek gezicht, vooral als je geluk hebt en de stad vanaf de zee benadert, zoals de Engelse romanschrijver DH Lawrence deed in 1921 toen hij de oude stad beschreef Stad als een "Jeruzalem zonder bomen".
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Galway & The West

Galway & The West

Het is dramatisch, spookachtig en volkomen wild. Galway verleidt met zijn rijke geschiedenis, boheemse sfeer en sublieme landschappen. Hier komen ruige kliffen en het ruige landschap samen met levendige straten met kleurrijke gevels, in navolging van pubs vol authentieke Ierse muziek, een bloeiende kunstscene en hartelijke lokale bevolking. In Galway zijn traditie, creativiteit en gastvrijheid naadloos met elkaar verweven, waardoor een unieke en levendige bestemming ontstaat die een blijvende indruk achterlaat op iedereen die de wonderen ervaart.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Kathedraal van Helsinki
Helsinki, Finland

Kathedraal van Helsinki

De kathedraal van Helsinki is één van de tien kathedraalkerken van de Evangelisch-Lutherse Kerk van Finland. Het is de belangrijkste kerk van het bisdom Helsinki en de Domparochie van Helsinki, maar voor veel mensen is het ook een symbool van heel Helsinki. De kathedraal is een plaats van stilte, een kerk waar mensen samenkomen voor een kerkdienst, maar het is ook een locatie voor kerkconcerten. De kathedraal maakt deel uit van het centrum in Empire-stijl van Helsinki, ontworpen door architect Carl Ludvig Engel.
Lees meer
São Paulo

São Paulo

“Rio is prachtig. Maar São Paulo, São Paulo is een stad”, zei Marlene Dietrich over de meest kosmopolitische stad van Brazilië. São Paulo is de culturele en financiële grootmacht van Brazilië, compleet met een bruisende muziekscene, winkels van topdesigners en heerlijke gastronomie, en niet te vergeten musea en kunstgalerieën van wereldklasse. Dit alles wordt gecombineerd met het bruisende lokale leven van Paulistanos, waarmee het zeker gemakkelijk zal zijn om bevriend te raken.
Lees meer
Zeefort Suomenlinna
Helsinki, Finland

Zeefort Suomenlinna

Suomenlinna is één van de zeven UNESCO-werelderfgoedlocaties in Finland en een fascinerende bestemming om te ontdekken. Er is een muur van 6 kilometer lang, er zijn meer dan 100 kanonnen, spannende tunnels, musea, rondleidingen, cafés en restaurants. De veerboottocht zelf is een leuke ervaring, waardoor je Helsinki vanaf de zee kunt zien en fotograferen. Suomenlinna trekt bezoekers van alle leeftijden aan. Het fort is het hele jaar door gemakkelijk bereikbaar met de veerboot vanaf het marktplein van Helsinki. In Suomenlinna wonen ongeveer 800 mensen.
Lees meer
Cultuurfabriek Korjaamo
Helsinki, Finland

Cultuurfabriek Korjaamo

Cultuurfabriek Korjaamo is een centrum voor levende stadscultuur gevestigd in een oude tramremise in Töölö. Korjaamo organiseert evenementen op verschillende gebieden, waaronder muziek, stand up, films en markten. Twee restaurants, Korjaamo Bar & Kitchen en Sushibar+ Wine, serveren het hele jaar door heerlijk eten en drinken. Korjaamo Kino, een kleine arthouse-bioscoop, heeft een gevarieerd programma met premières, opera en ballet en muziekdocumentaires. Het Helsinki Tram Museum bevindt zich ook in het cultuurcentrum.
Lees meer
Kunsthalle Helsinki
Helsinki, Finland

Kunsthalle Helsinki

Kunsthalle Helsinki is een tentoonstellingsruimte zonder winstoogmerk, opgericht in 1928 en een prachtig voorbeeld van het classicisme uit de jaren 1920. Het tentoonstellingsprogramma presenteert jaarlijks 5—7 grote tentoonstellingen en speciale evenementen en de de belangrijkste focus van het tentoonstellingsprogramma ligt op hedendaagse kunst. Restaurant Finnjävel bevindt zich in de zuidwestelijke vleugel van de Kunsthalle. Met de nadruk op Finse ingrediënten en Finse kookmethodes duikt Finnjävel in het verleden om de toekomst van de Finse keuken te creëren.
Lees meer