Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Venetië

Venetië

Van de ongeëvenaarde romantische allure tot het historische erfgoed tot de onbetwistbare schoonheid, er is geen andere stad zoals Venetië. De “Koningin van de Adriatische Zee” bestaat uit een doolhof van eilanden, grachten en bruggen met prachtige gebouwen, historische monumenten van groot artistiek en cultureel belang, evenals charmante restaurants en pleinen. Er zijn geen auto's in Venetië, maar je hebt ze toch niet nodig, want “De Stad van Bruggen” kun je het beste te voet verkennen.
Lees meer
Malta

Malta

Malta, gelegen tussen Sicilië en Noord-Afrika, is een betoverende eilandstaat die een unieke mix van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid biedt. Naast historische wonderen, waaronder oude tempels en middeleeuwse forten, beschikt Malta ook over prachtige kusten, kristalhelder water en pittoreske stranden. Deze maken het eiland in combinatie met vrijwel ononderbroken zonneschijn het hele jaar door en enkele van de mildste temperaturen ter wereld, in elk seizoen tot een heerlijk toevluchtsoord voor reizigers.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Madeira

Madeira

Met uitzonderlijke natuurlijke schoonheid, een mild klimaat het hele jaar door, een vriendelijke bevolking en een hotelnetwerk van topkwaliteit, zijn Madeira en Porto Santo, de twee bewoonde eilanden van de Madeira-archipel, de perfecte eilanden voor wie op zoek is naar stress- gratis feestdagen. Hier kun je genieten van je vakantie op het strand of aan zee, in de bergen, op het platteland of in de stad - de perfecte plek voor een uitje om unieke momenten te beleven zoals nergens anders.
Lees meer
Vilnius

Vilnius

Vilnius, de hoofdstad van Litouwen, is één van de meest aantrekkelijke steden in Oost-Europa. Het trekt de aandacht, niet alleen vanwege het unieke architectonische karakter, maar ook vanwege de culturele evenementen en attracties. Tijdens de eerste tien jaar van de Litouwse onafhankelijkheid begon de stad bezoekers te trekken. Het aantal toeristen is in de loop der jaren constant toegenomen, evenals de toeristische infrastructuur en diensten die door het land worden aangeboden.
Lees meer
Chicago, Illinois

Chicago, Illinois

Meer dan 42 kilometer aan het meer omlijsten de prachtige stedelijke skyline van Chicago. Hier in het hart van het Midwesten heeft de op twee na grootste stad van het land torenhoge wolkenkrabbers en kleurrijke wijken tegen een achtergrond van zandstranden en prachtige parken. Deze kosmopolitische speeltuin barst van de dingen om te doen. De bezienswaardigheden variëren van iconen uit Chicago, zoals de Cloud Gate van Millennium Park, de Buckingham Fountain in Grant Park en het reuzenrad van Navy Pier, tot fascinerende geschiedenis- en architectuurreizen.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Alghero

Alghero

De smalle, geplaveide straatjes van de middeleeuwse citadel van Alghero, vol boetieks, barren en restaurants, lopen richting de haven en de uitgestrekte baai. Het is gebouwd in boterachtige zandsteen die in de ondergaande zon een zachte abrikozentint gloeit en is de meest pittoreske oude binnenstad van Sardinië. Palazzo's en straatnaamborden in Spaanse stijl in het Italiaans en Catalaans weerspiegelen het trotse erfgoed: 300 jaar Aragon-heerschappij. Omzoomd door dennenbossen, kronkelen lange zandstranden, hotels en barren naar groene landtongen. Het is een idyllische omgeving.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Teatro La Fenice
Venetië , Italië

Teatro La Fenice

La Fenice is een wereldberoemd operahuis en een symbool van de Italiaanse theatertraditie. De naam betekent “de feniks”, wat heel goed past bij het theater, want het is meer dan eens gebeurd dat het afbrandde en gereconstrueerd moest worden. La Fenice werd oorspronkelijk gebouwd in 1755 en was getuige van verschillende optredens van wereldklasse, zoals de première van Verdi's La Traviata. Tegenwoordig kun je het theater bezoeken om het prachtige interieur te zien en meer te weten te komen over de rijke geschiedenis, of er genieten van een show tijdens het operaseizoen.
Bookable
Lees meer
Diergaarde Blijdorp
Rotterdam, Nederland

Diergaarde Blijdorp

Voor een heerlijk dagje uit waar het hele gezin van zal genieten, ga je ga naar de beroemde Diergaarde Blijdorp. De dierentuin ligt in de wijk Blijdorp, in Rotterdam-Noord. Slenter over de Afrikaanse savanne en komt oog in oog te staan met de giraffen. Loop over de zeebodem in het overdekte Oceanium en ontmoet pijlstaartroggen en haaien. Ontdek de Amazone in het grootste vlinderparadijs van Europa: Amazonica. Beleef tropische temperaturen, geurende bloemen, honderden kleurrijke Zuid-Amerikaanse vlinders en gulzige piranha's.
Bookable
Lees meer
Basilica di Santa Maria Gloriosa dei Frari
Venetië , Italië

Basilica di Santa Maria Gloriosa dei Frari

Gebouwd in de 13e eeuw en gewijd aan Maria-Tenhemelopneming, is de Basilica di Santa Maria Gloriosa dei Frari, gewoonlijk de Frari genoemd, de grootste kerk in Venetië en een belangrijk voorbeeld van Venetiaanse gotische kerkelijke architectuur. Het bevat vele meesterwerken van Venetiaanse kunst uit de Renaissance, wat gewoon een lust voor het oog is. Titiaan, het bekendste lid van de Venetiaanse schilderschool uit de 16e eeuw, heeft hier niet alleen schilderijen, Tenhemelopneming van de Maagd (1516-18) en Pesaro Madonna (1519-1526), want dit is ook zijn laatste rustplaats.
Bookable
Lees meer
Hierapolis & Pamukkale
Antalya, Turkije

Hierapolis & Pamukkale

Bovenop de spierwitte kliffen van Pamukkale ligt Hierapolis, een oude stad die net zo rijk is aan geschiedenis als aan thermale bronnen. Het was ooit een Frygisch cultcentrum en later een bloeiende Griekse stad. Hierapolis beschikt over een goed bewaard gebleven amfitheater, een reeks sfeervolle ruïnes en het beroemde Heilige Zwembad, een thermisch verwarmd genot waar je jezelf kunt onderdompelen tussen verzonken Romeinse zuilen, verspreid door een oude aardbeving. Op een steenworp afstand stelen de terrassen van Pamukkale de show. Deze glimmend witte formaties, gemaakt van travertijn, een sedimentair gesteente dat is afgezet door het mineraalrijke warme water, geven de stad zijn naam, wat 'Katoenen Kasteel' betekent. Met temperaturen variërend van 35°C tot een stomende 100°C creëren deze warmwaterbronnen al eeuwenlang een groeiend landschap van terrassen, waarbij calciumcarbonaat uit het water kristalliseert tot de zachte gel van travertijn. Hierapolis en Pamukkale, bekroond als UNESCO-werelderfgoed, bieden een unieke mix van culturele geschiedenis en natuurwonderen die je niet mag missen.
Bookable
Lees meer