Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Dallas, Texas

Dallas, Texas

Als grootstedelijke stad van verbazingwekkende proporties is Dallas de belangrijkste bestemming voor reizen en opwinding in Texas. Door degenen met een innovatieve geest aan te trekken, bezit Dallas een griezelig vermogen om zuidelijke charme te combineren met commerciële finesse. De inwoners hebben de stad op passende wijze "Big D" gedoopt, want net als de staat waarin het zich bevindt, heeft Dallas een grote stijl, van de eindeloze uitgaans- en eetgelegenheden in het centrum tot sportattracties verspreid over vijf professionele teams.
Lees meer
Philadelphia, Pennsylvania

Philadelphia, Pennsylvania

Als geboorteplaats van Amerika heeft Philadelphia eeuwen van tegenspoed, obstakels en triomfen doorstaan en is het nog steeds een belangrijke toeristische bestemming in de VS. Historische gebouwen, sculpturen en muurschilderingen staan langs straten die ooit werden bewandeld door de Founding Fathers. Hoewel het weer wisselt tussen milde lentes, hete zomers en koude winters, zijn de inwoners van Philly altijd te zien in deze stad van broederliefde, oftewel de City of Brotherly Love. Of je nu de rijke geschiedenis wilt ontdekken of wilt genieten van de levendige sfeer, Philadelphia heeft voor elk wat wils.
Lees meer
Amersfoort

Amersfoort

Amersfoort is een prachtige stad, gelegen in het midden van het land en is daarmee dé ideale stad om Nederland te ontdekken. De grootste schat is haar historie. In de vele monumenten, straatjes en grachten, voel je de middeleeuwse stad die ontstond in de 13e eeuw. De historische stad wordt omringd door schitterende natuurgebieden en dat maakt haar ligging uniek. Amersfoort is zowel met de auto als met de trein de best bereikbare stad van Nederland en bevindt zich op 30 minuten van Schiphol Airport.
Lees meer
Bergen

Bergen

Bergen is een charmante oude stad met een jeugdige geest. Als je Bergen binnen vliegt, zie je de adembenemende kliffen uit de zee oprijzen en de fjord omgeven door majestueuze bergen. In de Middeleeuwen was Bergen de grootste stad van Scandinavië, en pas in de jaren 1830 nam de bevolking van Oslo die van Bergen in. Bergen behoudt echter zijn status als belangrijke havenstad. Het dramatische landschap, de levendige muziekscene en de aangename en ontspannen sfeer maken van Bergen een zeer populaire bestemming.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Toronto

Toronto

Toronto is een stedelijk mozaïek van culturen en etniciteiten en wordt beschouwd als één van de meest multiculturele steden ter wereld. Het is de meest dichtbevolkte stad van Canada, een kosmopolitisch financieel, commercieel en cultureel centrum. Het combineert zijn multiculturele erfgoed, ongeveer 80 etnische groepen die meer dan 100 talen spreken, met urban chic. Met het hele jaar door veel te bieden op het gebied van cultuur en entertainment, is Toronto de perfecte reisbestemming voor zowel gezinnen als individuele reizigers.
Lees meer
Milaan

Milaan

Milaan staat bekend als één van 's werelds meest invloedrijke modehoofdsteden, dus maak wat ruimte vrij in je garderobe en bereid je voor op een make-over. Milaan is een belangrijk cultureel centrum in Italië, met musea en galerieën van wereldklasse, de Duomo en oude kerken, indrukwekkende architectuur van weelderige Italiaanse villa's. Na het bekijken van da Vinci's Laatste Avondmaal kun je Lombardische specialiteiten zoals ossobuco en risotto alla Milanese proberen in één van de restaurants in de buurt. Milaan is het perfecte startpunt om de mooiste landschappen van Noord-Italië te verkennen.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale is een bestemming die reizigers met een uitgesproken smaak tevreden zal stellen. De milde temperaturen maken de zandstranden het hele jaar door tot een ideale plek om te ontspannen gedurende de dag. 's Avonds verandert de lange boulevard echter in een bruisende uitgaanswijk met clubs, barren en pubs zover het oog reikt. Met enkele van de beste restaurants, winkels en boetiekhotels in de staat is deze stad een paradijs voor hippe ontdekkingsreizigers.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Love Park
Philadelphia, Pennsylvania

Love Park

Als baken voor de City of Brotherly Love maakt John F. Kennedy Plaza plaats voor Love Park. Het is een epicentrum van eten, kunst, muziek en plezier sinds de oprichting in de jaren 60. Robert Indiana's beroemde “LOVE” -sculptuur kijkt uit op JFK Plaza en trekt decennialang kusjes van talloze lokale bewoners en bezoekers. Maar misschien wel het best bekend als de voorhoede van skateboardlocaties ter wereld, maakte Love Park van Philadelphia de enige stad waar ESPN's “X Games” twee keer op rij werden gehouden.
Lees meer
Amsterdam

Amsterdam

Met karakteristieke grachten (UNESCO-werelderfgoed) omringd door smalle, lage en scheve 17e-eeuwse huizen, is Amsterdam ongetwijfeld één van de meest charmante hoofdsteden van Europa. Het rijke culturele leven en een breed scala aan entertainment maken van Amsterdam een grote stad die de sfeer van een kleine stad heeft weten te behouden. Met meer dan 50 musea, waarvan er vele wereldberoemd zijn, is deze stad een ware traktatie voor kunstliefhebbers. Hoogtepunten zijn onder meer het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum.
Lees meer
Edinburgh

Edinburgh

Edinburgh ademt de geest van zijn verleden, met straten die als littekens uit vervlogen tijden door de stad lopen. Maar temidden van deze plek van geschiedenis combineert de stad oud erfgoed met levendige moderniteit. Loop over de historische Royal Mile, waar eeuwenoude verhalen zich ontvouwen. Verken de bruisende Princes Street en ontdek de allure van de wereldberoemde festivals van Edinburgh, zoals het Edinburgh Festival Fringe. Met opmerkelijke architectuur, rustige groene ruimtes en een schat aan spannende bezienswaardigheden is het geen wonder dat deze stad door de geschiedenis heen tot de verbeelding van talloze auteurs en dichters heeft geleid.
Lees meer
Brouwerij de Drie Ringen
Amersfoort, Nederland

Brouwerij de Drie Ringen

Amersfoorts bier bestaat al sinds 1323. Doordat Amersfoort van oudsher goed water heeft, kwamen er steeds meer brouwerijen in Amersfoort. Helaas sloten na 1800 veel brouwerijen de deuren door de opkomende concurrentie uit andere plaatsen in het land. In 1989 opende De Drie Ringen tóch de deuren, uit een initiatief van vrienden. Sindsdien kun je bij deze brouwerij genieten van oud Amersfoorts recept, een rondleiding krijgen en een kijkje nemen achter de schermen van de brouwerij.
Lees meer
Begeleide Royal Mile wandeltocht
Edinburgh, Verenigd Koninkrijk

Begeleide Royal Mile wandeltocht

Duik in het historische verleden van Edinburgh en ontdek de veelgeprezen bezienswaardigheden en verborgen geheimen van de stad tijdens deze begeleide Royal Mile-wandeltocht. Volg je gids langs de legendarische Royal Mile van Edinburgh en krijg een fascinerend inzicht in de beroemde schrijvers, dichters en uitvinders die de stad hun thuis hebben genoemd. Luister naar verhalen over de Schotse nationale bard, Robert Burns, en bekijk de belangrijkste bezienswaardigheden zoals St Giles' Cathedral en de National Galleries of Scotland.
Bookable
Lees meer
Rittenhouse plein
Philadelphia, Pennsylvania

Rittenhouse plein

Rittenhouse Square is een lokale favoriet om te ontspannen tussen het reflecterende zwembad, de balustrade, klassiek ontworpen urnen en decoratieve lantaarnpalen. Eiken, esdoorns, sprinkhanen en andere bomen zorgen voor rustige schaduw, terwijl de bloembedden in lichterlaaie staan van kleur. Jaarlijks worden er bloemenmarkten en kunsttentoonstellingen gehouden en's avonds komen velen naar de restaurants, barren en clubs langs Rittenhouse Square.
Lees meer
Parco Sempione
Milaan, Italië

Parco Sempione

Geniet van een dagje uit in één van de groenste en weelderigste parken van de stad. In Parco Sempione is er voor elk wat wils: speelplaatsen en treinritten voor de kinderen, voetbalvelden en een rolschaatsbaan, en groene gazons met gratis wifi om te ontspannen na een drukke dag. Ontsnap aan de hitte in het Civic Aquarium, waarvan het gebouw werd gebouwd voor de Internationale Expositie in 1906. Bekijk Milaan vanuit vogelperspectief door de lift naar Torre Branca te nemen. Met een hoogte van 108,6 meter is het één van de hoogste gebouwen in de stad. Beleef een romantisch moment op de Ponte delle Sirenette, een kleine brug gewijd aan alle geliefden.
Lees meer