Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Wellington

Wellington

De hoofdstad van Nieuw-Zeeland ligt tussen glooiende heuvels en een ruige kustlijn op de zuidpunt van het Noordereiland. De stad biedt niet alleen enkele van de beste stadsgezichten van het land, maar is ook populair vanwege haar kunst en cultuur. Wellington is de thuisbasis van het Nationaal Museum (Te Papa), de nationale opera- en balletgezelschappen en is het hart van de nationale film- en modescènes. Met meer restaurants en cafés per inwoner dan New York, biedt Wellington ook een unieke gastronomische ervaring.
Lees meer
Jeruzalem

Jeruzalem

Jeruzalem, waar geschiedenis en spiritualiteit samenkomen, bevat heilige plaatsen die centraal staan in wereldreligies. De caleidoscoop van culturen is het resultaat van de joodse, christelijke, islamitische en Armeense gemeenschappen. Ervaar een levendige muziekscene en een gevarieerde keuken, terwijl het Light Festival en het Jerusalem Film Festival culturele evenementen brengen. De spirituele uitstraling en schoonheid van de stad komen tot uiting in de mozaïeken, architectuur en uitzichten vanaf de Olijfberg. Een reis naar Jeruzalem zal zeker een blijvende indruk achterlaten.
Lees meer
Dallas, Texas

Dallas, Texas

Als grootstedelijke stad van verbazingwekkende proporties is Dallas de belangrijkste bestemming voor reizen en opwinding in Texas. Door degenen met een innovatieve geest aan te trekken, bezit Dallas een griezelig vermogen om zuidelijke charme te combineren met commerciële finesse. De inwoners hebben de stad op passende wijze "Big D" gedoopt, want net als de staat waarin het zich bevindt, heeft Dallas een grote stijl, van de eindeloze uitgaans- en eetgelegenheden in het centrum tot sportattracties verspreid over vijf professionele teams.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Ibiza

Ibiza

Ibiza maakt deel uit van de eilandgroep de Balearen en is een juweel van de Middellandse Zee. Behalve dat het de uitgaanshoofdstad van de wereld is, biedt Ibiza ook verbazingwekkende natuurlijke schoonheid, een fantastisch klimaat en verschillende UNESCO-werelderfgoedlocaties. Of je nu los wilt gaan met dansen terwijl je luistert naar de beste dj's ter wereld of wilt genieten van de verbluffend heldere zee, de warme zon, aantrekkelijke baaien en veelbewogen stranden, of een beetje van alles, je bent hier zeker aan het juiste adres.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
San Diego, California

San Diego, California

San Diego wordt vaak “America's Finest City” genoemd, en niet zonder reden. De achtste grootste stad van de VS biedt enorm veel attracties, culturele ervaringen en een onmiskenbare kosmopolitische sfeer. Ondanks zijn grootte heeft San Diego een relaxte sfeer behouden die kenmerkend is voor Zuid-Californië, belichaamd door de vriendelijke bevolking en het beroemde perfecte klimaat van de stad. Met temperaturen die het hele jaar door rond de 21°C schommelen en veel zonneschijn, is er nooit een verkeerd moment om de wereldberoemde musea te verkennen, te genieten van een 5-sterrendiner, te zonnebaden op de internationaal bekende stranden en te genieten van de uitzonderlijke gastvrijheid.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Biarritz

Biarritz

Vroeger kwamen ze hier allemaal, van Coco Chanel en Ernst Hemingway tot Frank Sinatra en het koningshuis. Biarritz was vroeger het Monte Carlo van de Atlantische kust. Maar na verloop van tijd vervaagde de glamour. Dankzij windsurfen en andere watersporten is de charmante stad echter verjongd. Het is nu de perfecte bestemming voor een ontspannen weekendje weg, en je hoeft je niet te haasten: de stad is vrij klein en je kunt alles gemakkelijk zien, zelfs tijdens een kort bezoek.
Lees meer
Museum van Nieuw-Zeeland – Te Papa Tongarewa
Wellington, Nieuw-Zeeland

Museum van Nieuw-Zeeland – Te Papa Tongarewa

Het nationale museum van Nieuw-Zeeland beschikt over vijf verdiepingen met interactieve tentoonstellingen en biedt inzicht in alles, van de natuurgeschiedenis tot de Maori-cultuur en Europese immigratie. Mis de 'bush city' niet, het stedelijke regenwoud van het museum vol inheemse planten en dieren in het wild. Het museum wordt erkend als een wereldleider op het gebied van interactieve en innovatieve museumervaringen.
Bookable
Lees meer
Tropische tuin van Monte Palace
Funchal, Madeira, Portugal

Tropische tuin van Monte Palace

Met meer dan 100.000 exotische plantensoorten van over de hele wereld, zwarte en witte zwanen uit Australië en meerdere vijvers en meren is Monte Palace Tropical Garden één van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden op Madeira. Breng zeker een bezoek aan het Monte Palace Museum, waar tentoonstellingen worden gehouden met kunstvoorwerpen uit een breed scala aan internationale culturen en zich een mineraalmuseum bevindt.
Lees meer