Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Rome

Rome

Rome trekt al meer dan 2000 jaar bezoekers. Het is één van de mooiste en meest romantische steden ter wereld, met een aantrekkelijke mix van grandioze bezienswaardigheden, zoals het Colosseum, het Romeinse Pantheon en het Forum. Te midden van de indrukwekkende ruïnes en charmante pleinen kun je genieten van smeuïg ijs, schuimige cappuccino's, verrukkelijke pasta en pizza en voortreffelijke wijnen, die allemaal bijdragen aan de aantrekkingskracht die jaarlijks meer dan 10 miljoen toeristen trekt die op zoek zijn naar de Italiaanse “Dolce Vita”.
Lees meer
Maui, Hawaii

Maui, Hawaii

Maui, het op één na grootste eiland van de Hawaïaanse archipel, was ooit een mysterieus stammeneiland en heeft zichzelf omgetoverd tot een immens populaire toeristenbestemming waar iedereen iets naar zijn smaak kan vinden. Van wandelen over de machtige Haleakala tot rijden over de adembenemende Hana Highway tot gewoon nippend aan een cocktail op één van de ongerepte stranden van Kaanapali of Wailea, Maui zal je zeker verwennen met onvergetelijke natuurlijke schoonheid. Wat je voorkeur ook is, Maui biedt een opmerkelijke ervaring die je blijvende herinneringen zal bezorgen.
Lees meer
Helsinki

Helsinki

Helsinki, de moderne en kosmopolitische hoofdstad van Finland gelegen aan de Oostzee, is een stad met meer dan een half miljoen inwoners. Helsinki biedt het hele jaar door veel te zien, te doen en te beleven. Ontdek de maritieme aantrekkingskracht, unieke design- en architectuurattracties, opwindende eetcultuur, geweldige winkelmogelijkheden en meer dan 3.000 levendige evenementen die elk jaar worden gehouden. Voel de culturele invloeden uit zowel het oosten als het westen, ontmoet de vriendelijke lokale bevolking en geniet van het langzame ritme van het stedelijke Helsinki. Ontdek en laat je inspireren: www.myhelsinki.fi
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Hannover

Hannover

De regio Hannover biedt veelvuldige contrasten: meeslepende events, vooraanstaande openluchtconcerten, de barokke Herrenhäuser Gärten (“tuinen van Herrenhausen”) en een bruisend kunst- en cultuuraanbod trekken de aandacht om aan de hoofdstad van de deelstaat Nedersaksen een bezoekje te brengen. Tot de toeristische highlights van de omgeving van Hannover behoren het Steinhuder Meer, de bergketen Deister of het Slot Marienburg. Dankzij korte wegen en de best mogelijke stadsspoorverbindingen met de regio kunnen deze highlights comfortabel met de bezienswaardigheden van de stad voor een boeiend ontdekkingsprogramma gecombineerd worden.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Zeefort Suomenlinna
Helsinki, Finland

Zeefort Suomenlinna

Suomenlinna is één van de zeven UNESCO-werelderfgoedlocaties in Finland en een fascinerende bestemming om te ontdekken. Er is een muur van 6 kilometer lang, er zijn meer dan 100 kanonnen, spannende tunnels, musea, rondleidingen, cafés en restaurants. De veerboottocht zelf is een leuke ervaring, waardoor je Helsinki vanaf de zee kunt zien en fotograferen. Suomenlinna trekt bezoekers van alle leeftijden aan. Het fort is het hele jaar door gemakkelijk bereikbaar met de veerboot vanaf het marktplein van Helsinki. In Suomenlinna wonen ongeveer 800 mensen.
Lees meer
Expositiecentrum WeeGee
Helsinki, Finland

Expositiecentrum WeeGee

WeeGee is een museum-, expositie- en evenementencentrum in Espoo. Het herbergt vier musea: EMMA – Espoo Museum of Modern Art, KAMU – Espoo City Museum, het Fins speelgoedmuseum Hevosenkenkä en het Fins Horologiemuseum. WeeGee herbergt ook de EMMA-winkel en een café en restaurant Lumière WeeGee. Op het erf staat het Futuro-huis, ontworpen door architect Matti Suuronen, dat van mei tot september open is voor het publiek. WeeGee biedt bezoekers het hele jaar door ervaringen en inspiratie.
Lees meer
Stadsmuseum
Rimini, Italië

Stadsmuseum

Het stadsmuseum, Museo Della Città, ligt naast de Suffragio-kerk op Piazza Ferrari en is gehuisvest in een voormalig jezuïetenklooster. Het heeft talrijke exposities van lokaal historisch en artistiek erfgoed, waaronder die in het Romeinse Lapidarium, de archeologische afdeling en schilderijen. Momenteel zijn er meer dan 1.500 werken te zien in 40 galerieën, en de collectie van het museum blijft groeien naarmate er nieuwe secties worden gepland voor toekomstige openingen.
Lees meer