Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Glasgow

Glasgow

Glasgow is de 21e-eeuwse trekpleister van Groot-Brittannië, met een energieke maar verfijnde sfeer. Het was vroeger het belangrijkste industriële centrum van Groot-Brittannië en is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een bloeiende hub voor kunst en cultuur. De stad is trots op een eindeloze stroom opkomende muzikanten en een bruisend nachtleven. Glasgow is ook de thuisbasis van vele uitstekende moderne Schotse restaurants die zich toeleggen op het behoud van hun Schotse erfgoed. Enkele van de beste winkels van het land zijn hier ook te vinden.
Lees meer
Londen

Londen

Londen is het culturele, politieke en economische hart van Groot-Brittannië. Het is beroemd om zijn musea, galerieën, koninklijke paleizen, winkelbestemmingen, West End-theatershows en bekroonde restaurants van wereldklasse. Of je nu in een luxe 5-sterrenhotel wilt verblijven en champagne wilt drinken aan de London Eye of een goedkoop hostel wilt zoeken en door één van de prachtige Royal Parks van Londen wilt wandelen, je zult zeker iets vinden dat past bij je eigen budget en interesses.
Lees meer
Zuid-Corsica

Zuid-Corsica

Zuid-Corsica (of Corse-du-Sud), de geboorteplaats van Napoléon Bonaparte en de thuisbasis van een aantal indrukwekkende natuurlijke landschappen, is aantrekkelijk door de buitenactiviteiten, overblijfselen van prehistorische nederzettingen en verbluffend gevarieerde landschappen. Van de indrukwekkende witte kliffen van Bonifacio tot de grillige rotsformaties van Piana tot de onbewoonde Lavezzi-eilanden en witte zandstranden, Zuid-Corsica heeft genoeg om tot de verbeelding te spreken.
Lees meer
Warschau

Warschau

Alles waar je van kunt dromen, vind je in de Poolse hoofdstad: interessante geschiedenis, een schat aan evenementen, een bruisend nachtleven, restaurants met Michelin-sterren en een overvloed aan groene gebieden. Bekijk de charmante oude binnenstad en maak een wandeling langs de Koninklijke Route. Kom meer te weten over de geschiedenis van de stad in één van de vele interactieve musea van Warschau. Breng een wilde avond door aan de Vistula en relax terwijl je luistert naar een Chopin-concert in Łazienki Park. Warschau is ongetwijfeld een must-see op de toeristische kaart van Europa.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Marrakesh

Marrakesh

Marrakesh, een stad vol middeleeuwse allure, is een wirwar van mythen, drama en het raadsel dat iedereen in zijn okerkleurige omhelzing gevangen houdt. Reis terug in de tijd naar een wereld die grotendeels bewaard is gebleven in historische kronieken. Met zijn doolhofachtige medina, de zintuiglijke overdaad van de bruisende soeks, het theaterspektakel op het Djemaa el Fna-plein en het torenhoge Atlasgebergte als dramatische achtergrond, is Marrakesh ontegensprekelijk de meest oogverblindende parel van Marokko.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Koninklijk park Łazienki
Warschau, Polen

Koninklijk park Łazienki

In het uitgestrekte park rondom de zomerresidentie van de laatste Poolse koning, Stanisław August Poniatowski, maken Varsoviërs graag langere wandelingen. Het park herbergt een wintertuin, een amfitheater en zelfs een Chinese tuin. De grootste attractie zijn echter de permanente bewoners van het park: de eekhoorns en pauwen. Een andere bezienswaardigheid is het classicistische paleis op het eiland, met zijn betoverende inrichting en schilderijengalerij. Het park is beroemd om zijn Chopin-concerten, die van half mei tot eind september elke zondag om 12:00 en 16:00 plaatsvinden. Kom lekker luieren op het gras en geniet van de muziek.
Bookable
Lees meer
Galway & The West

Galway & The West

Het is dramatisch, spookachtig en volkomen wild. Galway verleidt met zijn rijke geschiedenis, boheemse sfeer en sublieme landschappen. Hier komen ruige kliffen en het ruige landschap samen met levendige straten met kleurrijke gevels, in navolging van pubs vol authentieke Ierse muziek, een bloeiende kunstscene en hartelijke lokale bevolking. In Galway zijn traditie, creativiteit en gastvrijheid naadloos met elkaar verweven, waardoor een unieke en levendige bestemming ontstaat die een blijvende indruk achterlaat op iedereen die de wonderen ervaart.
Lees meer
Hampstead Heath
Londen, Verenigd Koninkrijk

Hampstead Heath

Hampstead Heath is één van de grootste parken in Londen. Het ligt bovenop één van de hoogste punten van Londen en biedt een prachtig uitzicht op de skyline van Londen. De wolkenkrabbers van Canary Wharf zijn te zien, samen met St Paul's Cathedral en andere bezienswaardigheden. De heide beschikt over grasvelden, beboste gebieden en een aantal grote vijvers. Het water is nooit bijzonder warm, maar neem wel badkleding mee voor het geval je er zin in hebt.
Lees meer
Paleis van Cultuur & Wetenschap
Warschau, Polen

Paleis van Cultuur & Wetenschap

Het bekendste en hoogste gebouw in de stad, het Paleis van Cultuur en Wetenschap, was een geschenk (en ook een blijk van kracht) van het Sovjetvolk aan de Polen. Het paleis is vanaf bijna elke plek in Warschau zichtbaar en is voor Warschau wat de Eiffeltoren is voor Parijs, de perfecte bezienswaardigheid. Neem de lift naar de 30e verdieping om het stadspanorama vanaf een hoogte van 114 meter te bekijken. Het paleis herbergt ook theaters, een bioscoop, musea en trendy bistro's, evenals het belangrijkste toeristische informatiepunt van de stad.
Bookable
Lees meer
The Jeanie Johnston – Famine Ship
Dublin, Ierland

The Jeanie Johnston – Famine Ship

Stap aan boord van deze levensgrote replica van een 19e-eeuws schip en kom meer te weten over de nederige geschiedenis van de hongersnoodvluchtelingen in Ierland. In deze donkere tijd in de geschiedenis van Ierland vluchtten meer dan 1,5 miljoen Ieren naar andere landen op zogenaamde "hongersnoodschepen". Verken de krappe vertrekken waar 250 passagiers een onderkomen deelden en ontmoet de intrigerende personages die ooit deze gevaarlijke reis maakten.
Lees meer