Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Amersfoort

Amersfoort

Amersfoort is een prachtige stad, gelegen in het midden van het land en is daarmee dé ideale stad om Nederland te ontdekken. De grootste schat is haar historie. In de vele monumenten, straatjes en grachten, voel je de middeleeuwse stad die ontstond in de 13e eeuw. De historische stad wordt omringd door schitterende natuurgebieden en dat maakt haar ligging uniek. Amersfoort is zowel met de auto als met de trein de best bereikbare stad van Nederland en bevindt zich op 30 minuten van Schiphol Airport.
Lees meer
Madrid

Madrid

In het hart van het Iberisch schiereiland, omringd door bergen en natuurparken, is Madrid een onweerstaanbare bestemming met een schat aan culturele en recreatieve aanbiedingen. Het herbergt gerenommeerde musea, kunstgalerieën, elegante gebouwen en charmante pleinen, evenals twee voetbalteams van wereldklasse, Atlético Madrid en Real Madrid. De hoofdstad van het Koninkrijk Spanje heeft ook unieke wijken, een bruisend nachtleven en een overheerlijke keuken. Madrid, boordevol energie en karakter, is een stad die zeker de harten van veel reizigers zal veroveren.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Den Haag

Den Haag

Den Haag ligt aan de smaragdkust van Nederland. Het is de administratieve hoofdstad van het land en het internationale hoofdkantoor voor wereldwijde gerechtigheid en vrede. De uitgestrekte groene bossen, kronkelende grachten en glooiende zandduinen die als kloppend hart en levensader van de stad dienen, nodigen uit tot activiteiten zoals wandelen, fietsen, roeien of gewoon genieten van de serene sfeer. Geniet van de wereldberoemde Nederlandse keuken op het strand van Scheveningen, bewonder Hollandse meesters in de kunstmusea van de stad of maak een rondleiding om meer te weten te komen over de rijke geschiedenis die Den Haag te bieden heeft.
Lees meer
Reykjavík

Reykjavík

Bezoekers van Reykjavík zijn enthousiast over de pure energie in het hart van de hoofdstad van IJsland: of het nu komt van de kokende thermale bronnen, de natuurlijke groene energie of de levendige culturele scene en het leuke nachtleven. Het is de noordelijkste hoofdstad ter wereld en wordt omringd door de majestueuze berg Esja die over de stad uitkijkt, en het blauwe water van de Faxaflói baai. Op een zonnige dag lijkt de mystieke Snæfellsjökull-gletsjer kristalachtig aan de westelijke horizon, terwijl bergachtige maanlandschappen zich naar het zuidoosten uitstrekken.
Lees meer
Melbourne

Melbourne

Melbourne is een artistieke grootmacht met een levendige en multiculturele ziel. Melbourne, bijgenaamd “Parijs van het zuidelijk halfrond”, staat niet alleen bekend als de culturele hotspot van Australië, maar staat ook bekend om zijn grote sportevenementen en culinaire hoogstandjes van over de hele wereld. Met zijn hoge stadscentrum en uitgestrekte buitenwijken is het moeilijk om je niet te laten meeslepen door het leven van de hoofdstad Victoria. Dagtochten naar de wilde natuur van de staat zijn ook bijzonder aantrekkelijk.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Hoge Kust

Hoge Kust

In Noord-Europa ligt een plek waar 20.000 jaar natuurkrachten een dramatisch landschap hebben gevormd met de hoogste kustlijn ter wereld. Bergen die recht in de diepten van de zee duiken op een manier die je sprakeloos maakt. Hier maak je kennis met het echte, onbenutte Zweden. Stoere bezoekers kunnen de gefermenteerde haring en klimmen proberen, maar de Hoge kust van Zweden aan de Botnische Golf draait meer om harmonie dan om adrenaline. Door eindeloze mogelijkheden om samen met je dierbaren actief te zijn in de natuur, zul je de kracht herwinnen om terug te keren naar je drukke, stedelijke leven van alledag.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Abbotsford klooster
Melbourne, Australië

Abbotsford klooster

Ooit bekend als het Klooster van de Goede Herder, bood het klooster onderdak aan kwetsbare vrouwen, kinderen en weeskinderen. Tegenwoordig bieden het kloostergebouw en de formele tuinen onderdak aan evenementen en festivals, workshops en lessen en muziek- en theatervoorstellingen. Ook is er een openluchtbioscoop in de zomer. De historische site ligt aan de Yarra-rivier en beschikt over prachtige en griezelige gotische torens van het klooster, weelderige gazons, afgelegen binnenplaatsen en een zorgvuldig gerestaureerde formele tuin. De toegang is ook gratis en de tuin is tot laat open. Drink een biertje of help zelfs een team van tuinvrijwilligers.
Lees meer
Emma’s Hof
Den Haag, Nederland

Emma’s Hof

Deze charmante kleine gemeenschappelijke tuin, verborgen in het stadscentrum, staat vol met interessante ontwerpen en innovatieve landschapsarchitectuur, beheerd door lokale vrijwilligers. Het is de perfecte plek om te zitten en een boek te lezen, te ontspannen met een paar vrienden of te wandelen en te genieten van de rust. Het project begon als een manier om lokale bewoners samen te brengen om te genieten van de omgeving en om voorheen vervallen ruimtes te renoveren. Er zijn het hele jaar door tuinworkshops, activiteiten voor kinderen en verschillende markten.
Lees meer
Delft
Den Haag, Nederland

Delft

Deze pittoreske gemeente is de thuisbasis van één van de beste universiteiten ter wereld op het gebied van technologie en de beroemde Koninklijke Delftse pottenbakkerij. Het ligt net buiten Den Haag, waardoor het de ideale dagtrip is buiten de stad. Ontdek hoe Vermeer werd beïnvloed door de stad die pionierde op het gebied van microbiologie en blauw aardewerk tijdens zijn beginjaren tijdens de Vermeer-wandeling. Of je kunt een van de rondleidingen boeken, zoals Ontdek Delft of Verken Delft, die je op zowel leuke als informatieve manieren door de geschiedenis van het gebied leiden.
Lees meer