Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Stockholm

Stockholm

Stockholm is een stad van contrasten. Trends op het gebied van muziek, design, mode en technologie zijn hier geboren. Hippe bars en restaurants van wereldklasse staan schouder aan schouder met historische cafés en gezellige buurtpubs. Stockholm is tegelijkertijd stedelijk en dicht bij de natuur, en water is alomtegenwoordig in deze stad waar het meer en de zee samenkomen. De sfeer is open, tolerant en gastvrij, en diversiteit en innovatie worden sterk aangemoedigd. Stockholm is een stad voor iedereen.
Lees meer
San Diego, California

San Diego, California

San Diego wordt vaak “America's Finest City” genoemd, en niet zonder reden. De achtste grootste stad van de VS biedt enorm veel attracties, culturele ervaringen en een onmiskenbare kosmopolitische sfeer. Ondanks zijn grootte heeft San Diego een relaxte sfeer behouden die kenmerkend is voor Zuid-Californië, belichaamd door de vriendelijke bevolking en het beroemde perfecte klimaat van de stad. Met temperaturen die het hele jaar door rond de 21°C schommelen en veel zonneschijn, is er nooit een verkeerd moment om de wereldberoemde musea te verkennen, te genieten van een 5-sterrendiner, te zonnebaden op de internationaal bekende stranden en te genieten van de uitzonderlijke gastvrijheid.
Lees meer
San Francisco, Californië

San Francisco, Californië

San Francisco, ook wel bekend als de stad aan de baai, is divers, kleurrijk en levendig. Beroemd om zijn steile heuvels, Victoriaanse huizen, het hele jaar door mist, prachtige panoramische vergezichten en uitstekende keuken, trekt de stad jaarlijks tientallen miljoenen bezoekers. San Francisco is enorm maar toch voetgangersvriendelijk, en de beroemde kabelbanen nemen je mee naar nieuwe avonturen. De eclectische mix van architectuur, zandstranden, etnische en culturele diversiteit maken San Francisco tot een uitstekende keuze voor een vakantie.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Brindisi

Brindisi

Ontdek Brindisi, een zonovergoten juweel aan de Adriatische Zee en het kloppend hart van de Italiaanse regio Apulië. Brindisi is meer dan alleen een schoonheid aan de kust, het dient als een heus museum voor talloze verdwenen beschavingen. Stel je voor dat je langs oude Romeinse wegen wandelt, naar majestueuze gotische en barokke kathedralen kijkt, of verdwaalt in de imposante schaduwen van Zwabische kastelen uit de tijd van Frederik II, de Heilige Roomse keizer. Bij elke stap wandel je door eeuwen van gelaagde geschiedenis. Kom voor het strand, blijf voor een reis terug in de tijd.
Lees meer
Amersfoort

Amersfoort

Amersfoort is een prachtige stad, gelegen in het midden van het land en is daarmee dé ideale stad om Nederland te ontdekken. De grootste schat is haar historie. In de vele monumenten, straatjes en grachten, voel je de middeleeuwse stad die ontstond in de 13e eeuw. De historische stad wordt omringd door schitterende natuurgebieden en dat maakt haar ligging uniek. Amersfoort is zowel met de auto als met de trein de best bereikbare stad van Nederland en bevindt zich op 30 minuten van Schiphol Airport.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Helsinki

Helsinki

Helsinki, de moderne en kosmopolitische hoofdstad van Finland gelegen aan de Oostzee, is een stad met meer dan een half miljoen inwoners. Helsinki biedt het hele jaar door veel te zien, te doen en te beleven. Ontdek de maritieme aantrekkingskracht, unieke design- en architectuurattracties, opwindende eetcultuur, geweldige winkelmogelijkheden en meer dan 3.000 levendige evenementen die elk jaar worden gehouden. Voel de culturele invloeden uit zowel het oosten als het westen, ontmoet de vriendelijke lokale bevolking en geniet van het langzame ritme van het stedelijke Helsinki. Ontdek en laat je inspireren: www.myhelsinki.fi
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Miami, Florida

Miami, Florida

Miami staat bekend om zijn glamour en kosmopolitische sfeer. Maar wat deze stad echt onderscheidt, zijn de kilometerslange zandstranden, die in combinatie met de zon en aangename warmte het hele jaar door de positie van Miami als topreisbestemming hebben versterkt. Het zou een grove understatement zijn om de stad te omschrijven als een internationale metropool, gezien de Noord-Amerikaanse kern doordrenkt met Caribische flair, een flinke dosis Latijns-Amerikaanse invloed, wat Afrikaans erfgoed, een vleugje Aziatische invloed en een beetje Europese charme. Al deze elementen en hun fascinerende mix geven Miami een levendig en opwindend cultureel leven.
Lees meer
Yosemite & gigantische sequoia's dagtrip vanuit San Francisco
San Francisco, Californië

Yosemite & gigantische sequoia's dagtrip vanuit San Francisco

Het Yosemite National Park, bekend om zijn steile granieten kliffen, watervallen, imposante sequoia-bosjes en diversiteit aan dieren in het wild, is zonder twijfel een van de meest visueel verbluffende plekken op aarde. Foto's doen geen recht aan hoe spectaculair deze plek is. Dus de volgende keer dat je in San Francisco bent, mag je de kans niet missen om te genieten van het buitenleven in het kroonjuweel van de Amerikaanse nationale parken.
Bookable
Lees meer
Theatermuseum
Helsinki, Finland

Theatermuseum

Het Theatermuseum biedt informatie, inzichten, plezier en entertainment. Levendigheid, interactiviteit en gemakkelijke toegang tot informatie komen in de tentoonstellingen naar voren. Het Theatermuseum laat bezoekers kennismaken met de theaterkunst in het algemeen, met de voorstelling en met de verschillende tijdperken van het theater in Finland. In de tentoonstellingen zijn er verschillende praktijkgerichte exposities en experimenteerpunten die bezoekers uitnodigen om verschillende elementen en kenmerken van theater aan te raken, te doen en ermee te experimenteren.
Lees meer
Installatie van gele mistlampen
Wenen, Oostenrijk

Installatie van gele mistlampen

Bewonder in het 1e district een adembenemende lichtinstallatie van de kunstenaar Olafur Eliasson op de gevel van het hoofdkantoor van Verbund. Het kunstwerk is elke dag permanent te zien in Wenen in de schemering, wanneer 32 fluorescentielampen licht werpen op de kunstmatige mist die langs de zijkant van het gebouw omhoog gaat en zich over de stoep verspreidt. Je kunt de tentoonstelling in de vertical galerij elke woensdag om 18:30 bezoeken op afspraak (telefoonnummer hieronder) als onderdeel van een gratis kunstlezing.
Lees meer
Kathedraal van Helsinki
Helsinki, Finland

Kathedraal van Helsinki

De kathedraal van Helsinki is één van de tien kathedraalkerken van de Evangelisch-Lutherse Kerk van Finland. Het is de belangrijkste kerk van het bisdom Helsinki en de Domparochie van Helsinki, maar voor veel mensen is het ook een symbool van heel Helsinki. De kathedraal is een plaats van stilte, een kerk waar mensen samenkomen voor een kerkdienst, maar het is ook een locatie voor kerkconcerten. De kathedraal maakt deel uit van het centrum in Empire-stijl van Helsinki, ontworpen door architect Carl Ludvig Engel.
Lees meer