Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Amersfoort

Amersfoort

Amersfoort is een prachtige stad, gelegen in het midden van het land en is daarmee dé ideale stad om Nederland te ontdekken. De grootste schat is haar historie. In de vele monumenten, straatjes en grachten, voel je de middeleeuwse stad die ontstond in de 13e eeuw. De historische stad wordt omringd door schitterende natuurgebieden en dat maakt haar ligging uniek. Amersfoort is zowel met de auto als met de trein de best bereikbare stad van Nederland en bevindt zich op 30 minuten van Schiphol Airport.
Lees meer
Denver, Colorado

Denver, Colorado

Denver ligt aan de voet van de Rocky Mountains en is een stad vol leven. Met 300 dagen zon per jaar is de Mile High City het hele jaar door een bestemming die een rijk westers erfgoed en passie voor het buitenleven naadloos combineert met stedelijke opwinding. In het centrum van Denver vind je een scala aan restaurants van chef-koks, brewpubs, professionele sporten, winkels en gezinsvriendelijke attracties. Daarnaast is Denver de belangrijkste toegangspoort tot de meest adembenemende nationale parken in het westen van de VS, waaronder Mesa Verde, één van de vier nationale parken van Colorado, evenals Yellowstone in Wyoming en de Canyonlands in Utah.
Lees meer
Malta

Malta

Malta, gelegen tussen Sicilië en Noord-Afrika, is een betoverende eilandstaat die een unieke mix van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid biedt. Naast historische wonderen, waaronder oude tempels en middeleeuwse forten, beschikt Malta ook over prachtige kusten, kristalhelder water en pittoreske stranden. Deze maken het eiland in combinatie met vrijwel ononderbroken zonneschijn het hele jaar door en enkele van de mildste temperaturen ter wereld, in elk seizoen tot een heerlijk toevluchtsoord voor reizigers.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Thessaloniki

Thessaloniki

Byzantijnse kerken, afbrokkelende ruïnes, moderne architectuur, een bruisend nachtleven en de prachtige zee, dat is de essentie van Thessaloniki. Thessaloniki, de tweede grootste stad van Griekenland, combineert meer dan 2.300 jaar geschiedenis met een jonge studentenpopulatie. De stad is een perfecte bestemming voor stadsverkenners en een toegangspoort tot de prefectuur Chalkidiki in het zuidoosten, met de karakteristieke vorm van de drie 'poten', Kassandra, Sithonia en Athos, een favoriete vakantiebestemming voor de lokale bevolking. Ongerepte stranden en charmante dorpjes in overvloed.
Lees meer
Auckland

Auckland

De majestueuze “City of Sails” is omgeven door water, wat de sprankelende aantrekkingskracht bepaalt. De prachtige haven doet denken aan andere beroemde steden aan het water, maar heeft zijn eigen unieke charme. Auckland heeft een rijke maritieme geschiedenis die bepalend is voor haar identiteit als zeevarende stad. Auckland is geografisch gezien relatief klein, waardoor het een plezier is om te voet te verkennen. Met zijn dynamische bevolking heeft de stad een meer kosmopolitische, verfijnde uitstraling en een gemoedelijke, vriendelijke sfeer.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Hoog-Corsica

Hoog-Corsica

Het kleine eiland Corsica in de Middellandse Zee omvat een verbijsterende diversiteit aan landschappen, ervaringen en delicatessen. Hoewel de zuidelijke tegenhanger vaak in de schijnwerpers staat, ontbreekt de regio Hoog-Corsica niets op het gebied van entertainment, karakter en natuurlijke schoonheid. En slimme reizigers doen er goed aan om de onmiskenbare aantrekkingskracht van het eiland niet te negeren, van de top van de Monte Cinto tot de vele pittoreske kust- en heuveldorpen van het eiland.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Ladadika wijk
Thessaloniki, Griekenland

Ladadika wijk

De smalle trottoirs en neoklassieke gebouwen van Ladadika herbergen tal van bars, restaurants, cafés en leuke boetieks. Het gebied van Salaminos Street tot YMCA Park staat bekend als Ladadika Quarter. Dit is een oude wijk die begint aan de waterkant en een paar straten landinwaarts loopt tot aan Tsimiski Avenue, waar veel internationale en lokale merkwinkels zijn. Het noordwestelijke deel van het gebied, dichter bij de First Pier, is wat ingetogener, met minder gewone bars en minder winkels beschikbaar. Als je naar het zuidwesten gaat, wordt het gebied steeds levendiger en kom je uiteindelijk bij de iconische Witte Toren.
Lees meer
Chicago, Illinois

Chicago, Illinois

Meer dan 42 kilometer aan het meer omlijsten de prachtige stedelijke skyline van Chicago. Hier in het hart van het Midwesten heeft de op twee na grootste stad van het land torenhoge wolkenkrabbers en kleurrijke wijken tegen een achtergrond van zandstranden en prachtige parken. Deze kosmopolitische speeltuin barst van de dingen om te doen. De bezienswaardigheden variëren van iconen uit Chicago, zoals de Cloud Gate van Millennium Park, de Buckingham Fountain in Grant Park en het reuzenrad van Navy Pier, tot fascinerende geschiedenis- en architectuurreizen.
Lees meer
Heptapyrgio van Thessaloniki
Thessaloniki, Griekenland

Heptapyrgio van Thessaloniki

Tijdens het verkennen van de historische Ano Poli, de oude stad of bovenstad, stuit je op de oude stadsmuur en de Heptapyrgion. Het is een fort uit de Byzantijnse en Ottomaanse tijd. Je kunt betalen om het gerenoveerde binnengedeelte te zien, dat in 1890-1990 dienst deed als gevangenis. Maar het is geen must: geniet van je stadswandeling naar het monument, bekijk het panoramische uitzicht en geniet van een frappe in één van de charmante cafés in de omgeving. Edy Kulѐ of Eptapirgio (Zeven Torens) is een middeleeuws fort met torens in het noordoostelijke deel van Thessaloniki. Ondanks de naam heeft het fort tien torens. Het fort werd gebouwd in de IX eeuw en sommige delen ervan werden later gebouwd. Net als de Witte Toren werd het van het einde van de 19e eeuw tot 1978 als gevangenis gebruikt.
Lees meer
Denver Restaurant Week (maart)
Denver, Colorado

Denver Restaurant Week (maart)

Denver is een bestemming geworden die fijnproevers niet mogen missen, met talloze onderscheidingen in de voedings- en drankenindustrie, waaronder erkenning door de prestigieuze James Beard Foundation. Om lokale culinaire inspanningen te vieren, bieden veel restaurants in Denver meergangendiners aan tegen vaste prijzen van $25, $35 of $45 tijdens de jaarlijkse Denver Restaurant Week, waar gasten kunnen genieten van de fantasierijke en spannende menu's die kenmerkend zijn geworden voor het evenement.
Lees meer
Stadscentrum van Rimini
Rimini, Italië

Stadscentrum van Rimini

Ondanks dat het niet bijzonder groot is, is het stadscentrum van Rimini een bijzondere mix van historische monumenten, smalle straatjes versierd met oude gebouwen, unieke boetieks en een magische sfeer. Je kunt een ontspannen tijd doorbrengen door de straten wandelen of genieten van een kopje koffie in een echte Italiaanse caffetteria. De historische en architecturale betekenis voert bezoekers terug naar de middeleeuwen en biedt een authentieke smaak van de Italiaanse cultuur.
Lees meer