Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Galway & The West

Galway & The West

Het is dramatisch, spookachtig en volkomen wild. Galway verleidt met zijn rijke geschiedenis, boheemse sfeer en sublieme landschappen. Hier komen ruige kliffen en het ruige landschap samen met levendige straten met kleurrijke gevels, in navolging van pubs vol authentieke Ierse muziek, een bloeiende kunstscene en hartelijke lokale bevolking. In Galway zijn traditie, creativiteit en gastvrijheid naadloos met elkaar verweven, waardoor een unieke en levendige bestemming ontstaat die een blijvende indruk achterlaat op iedereen die de wonderen ervaart.
Lees meer
Helsinki

Helsinki

Helsinki, de moderne en kosmopolitische hoofdstad van Finland gelegen aan de Oostzee, is een stad met meer dan een half miljoen inwoners. Helsinki biedt het hele jaar door veel te zien, te doen en te beleven. Ontdek de maritieme aantrekkingskracht, unieke design- en architectuurattracties, opwindende eetcultuur, geweldige winkelmogelijkheden en meer dan 3.000 levendige evenementen die elk jaar worden gehouden. Voel de culturele invloeden uit zowel het oosten als het westen, ontmoet de vriendelijke lokale bevolking en geniet van het langzame ritme van het stedelijke Helsinki. Ontdek en laat je inspireren: www.myhelsinki.fi
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Rome

Rome

Rome trekt al meer dan 2000 jaar bezoekers. Het is één van de mooiste en meest romantische steden ter wereld, met een aantrekkelijke mix van grandioze bezienswaardigheden, zoals het Colosseum, het Romeinse Pantheon en het Forum. Te midden van de indrukwekkende ruïnes en charmante pleinen kun je genieten van smeuïg ijs, schuimige cappuccino's, verrukkelijke pasta en pizza en voortreffelijke wijnen, die allemaal bijdragen aan de aantrekkingskracht die jaarlijks meer dan 10 miljoen toeristen trekt die op zoek zijn naar de Italiaanse “Dolce Vita”.
Lees meer
Le Cap d'Agde Méditerranée

Le Cap d'Agde Méditerranée

Bestemming Cap d’Agde Méditerranée Cap d’Agde Méditerranée De link tussen zee en land Cap d'Agde, in het zuiden van Frankrijk, in een streek met 300 zondagen per jaar, de Occitanie Méditerranée, is een vakantieplek die unaniem wordt gewaardeerd. Cap d'Agde Méditerranée bestaat uit 3 aparte badplaats Cap d'Agde, Vias en Portiragnes, en de historische staden en dorpen. We kunnen Pézenas, de stad van Molière, Agde, antieke handelspost van Marseille, of Montagnac, de stad van de middeleeuwse jaarmarkt, noemen. Het Canal du Midi doorkruist Cap d’Agde en is de ruggengraat van de stad. U zult meerdere malen per jaar zin krijgen om hier te komen, omdat er zoveel activiteiten en culturele evenementen worden aangeboden. Het geheel bevindt zich op een vulkanische site tussen het Canal du Midi, de rivier en de zee, en omvat 3 havens, 20 km ongerept of aangelegd zandstrand, een natuurlijke omgeving met zorgvuldig beschermde parken, dennenbossen en zeegebieden, verrassende historische monumenten en erfgoed, sportfaciliteiten van hoog niveau en permanente activiteiten.
Lees meer
Stockholm

Stockholm

Stockholm is een stad van contrasten. Trends op het gebied van muziek, design, mode en technologie zijn hier geboren. Hippe bars en restaurants van wereldklasse staan schouder aan schouder met historische cafés en gezellige buurtpubs. Stockholm is tegelijkertijd stedelijk en dicht bij de natuur, en water is alomtegenwoordig in deze stad waar het meer en de zee samenkomen. De sfeer is open, tolerant en gastvrij, en diversiteit en innovatie worden sterk aangemoedigd. Stockholm is een stad voor iedereen.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Johannesburg

Johannesburg

Levendige, steeds veranderende, veelzijdige Johannesburg werpt vanuit elke hoek een contrast op je. Bomen staan in straten waar huizen hun verzorgde tuinen en ongerepte blauwe zwembaden verbergen achter hoge witte muren, kilometers aan hutjes vertellen over de gevolgen van de apartheidsjaren die steeds nog moeten worden overwonnen. De sfeer van Afrika's meest dynamische stad bruist van muziek en bedrijvigheid, terwijl de stijlvolle restaurants, elegante winkels, kunstgaleries en theaters de internationale bezoeker bekoren.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Stadhuisplein
Tallinn, Estland

Stadhuisplein

Vanaf deze plek kun je de toppen van alle vijf torenspitsen van de oude binnenstad zien. Tegenwoordig is het plein nog steeds het sociale hart van de stad, een locatie voor openluchtconcerten, handwerkbeurzen en middeleeuwse markten. Elke winter staat hier de kerstboom van de stad, een traditie die teruggaat tot 1441, en een bruisende kerstmarkt. In het voorjaar wordt hier het Old Town Days festival gehouden, een moderne versie van een middeleeuws carnaval, waar tradities uit de middeleeuwen levend worden gehouden.
Lees meer
Paphos

Paphos

Doordrenkt van Griekse mythologie en gekust door de charme van Aphrodite, biedt Paphos meer dan alleen helderblauw water en milde temperaturen. Hier komen geschiedenis en natuurschoon samen in een uniek Cypriotisch landschap. Paphos, gelegen in het Griekse zuiden, is een levend bewijs van de veelzijdige persoonlijkheid van het eiland: van de vele oude ruïnes tot de nabijheid van het ongerepte schiereiland Akamas, waar indrukwekkende baaien en kloven op je wachten. Ga op avontuur dat lonkt te midden van een complexe, maar betoverende achtergrond gevormd door de Griekse en Turkse invloeden van het eiland.
Lees meer
Utrecht

Utrecht

Utrecht, gelegen in het hart van Nederland, fascineert met middeleeuwse charme, schilderachtige grachten en historische wijken zoals Oudegracht. Utrecht combineert traditie en moderniteit naadloos, wat te zien is aan de diverse culturele bezienswaardigheden, trendy boetieks en levendige markten. Met een dynamische sfeer, gevormd door zowel oude structuren als hedendaagse architectuur, is de stad er trots op een vooraanstaande universiteit te hebben die een levendige mix van bewoners en studenten creëert.
Lees meer
Het oude Fort & Constitution Hill
Johannesburg, Zuid-Afrika

Het oude Fort & Constitution Hill

De locatie van een beruchte gevangenis, herboren als het prachtige Constitutionele Hof, de kunstgalerie en het museum. De geschiedenis van Constitution Hill gaat terug tot 1892; een gevangenis die tijdens de Zuid-Afrikaanse oorlog werd omgevormd tot militaire verdedigingspost. Deze gebouwen stonden bekend als “het Fort” en hebben door de jaren heen mensen zoals Mahatma Gandhi opgesloten. In 1964 werd het fort uitgeroepen tot nationaal monument en in de late jaren 90 werd het gekozen tot het nieuwe Constitutionele Hof.
Lees meer
Corinna Wilderness Experience
Tasmanië, Australië

Corinna Wilderness Experience

Corinna is een wilderniservaring die een zeldzame kans biedt om de afgelegen westkust van Tasmanië te ontdekken. Deze voormalige goudmijnstad is de zuidelijke toegangspoort tot het wereldwijd belangrijke Tarkine-woud. Corinna is onlangs omgetoverd tot een toeristische ervaring en biedt bezoekers toegang tot rijke pionierskunst en natuurgeschiedenis. Corinna ligt in ongerept regenwoud en biedt accommodatie in hutjes, een statig pension en het Tarkine Hotel and Tannin Restaurant, waar regionale producten ter plaatse worden geserveerd.
Lees meer
Spoorwegmuseum
Utrecht, Nederland

Spoorwegmuseum

Dit spoorwegmuseum is een boeiende plek die zijn bezoekers mee wil nemen door 175 jaar Nederlandse spoorweggeschiedenis. Het beschikt over een levensecht station, boeiende tentoonstellingen, spannende attracties en een theater, allemaal gemakkelijk bereikbaar met de trein. Het gerestaureerde station Maliebaan uit de 19e eeuw dient als toegang tot een fascinerende treinwereld. Als je het museum met de kinderen bezoekt, is er een buitenspeeltuin met de Jumbo Express, een treintje dat zorgt voor een heerlijke reis door de verborgen hoekjes van het Spoorwegmuseum. Bovendien stelt de Vuurproef, een bekroonde 4D-simulatie, deelnemers in staat om de teugels van een trein over te nemen en te ervaren hoe opwindend het is om er zelf mee te rijden.
Lees meer
Griftpark
Utrecht, Nederland

Griftpark

Het Griftpark is een fantastische plek waar je even kunt ontsnappen aan de stad. Het park beschikt over een klein zwembad, een kinderboerderij met handwasstations en een café. In de zomer gebruiken de lokale bewoners de aangewezen picknickplaatsen aan het water om te genieten van de zonnige dagen van Utrecht, terwijl ze in de herfst of winter genieten van de serene sfeer van de tuinen en de grasvelden bij de vijver. Voor het jongere publiek is er een ijsbaan, een basketbalveld en een speeltuin.
Lees meer
Domtoren
Utrecht, Nederland

Domtoren

Je bezoek aan Utrecht is niet compleet zonder de iconische Domtoren in je reisschema. Deze monumentale gotische toren dateert uit 1382 en is vanuit de hele stad zichtbaar en is daarom het symbool van Utrecht en een bezienswaardigheid die je niet mag missen. Met een hoogte van 112 meter onderscheidt het zich door zowel het hoogste bouwwerk in Utrecht als de hoogste kerktoren van Nederland te zijn. De toren was oorspronkelijk verbonden met de Domkerk, maar na de instorting in 1674 als gevolg van een zomerstorm werden zowel de toren als de kerk afzonderlijk herbouwd. Er zijn verschillende rondleidingen beschikbaar in de ticketshop.
Lees meer