Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Liverpool

Liverpool

Van de historische waterkant, versierd met het iconische Albert Dock tot de indrukwekkende kathedralen en bloeiende kunstscene, Liverpool biedt een interessante mix van oud en nieuw. Geniet van de warmte van de lokale bevolking bekend als Liverpudlians of Scousers, terwijl je de musea en galerieën verkent, de gepassioneerde voetbalteams aanmoedigt en jezelf onderdompelt in de nalatenschap van The Beatles. Bereid je voor om betoverd te worden door de charme van Liverpool, waar geschiedenis, creativiteit en een aanstekelijke geest samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creëren.
Lees meer
Warschau

Warschau

Alles waar je van kunt dromen, vind je in de Poolse hoofdstad: interessante geschiedenis, een schat aan evenementen, een bruisend nachtleven, restaurants met Michelin-sterren en een overvloed aan groene gebieden. Bekijk de charmante oude binnenstad en maak een wandeling langs de Koninklijke Route. Kom meer te weten over de geschiedenis van de stad in één van de vele interactieve musea van Warschau. Breng een wilde avond door aan de Vistula en relax terwijl je luistert naar een Chopin-concert in Łazienki Park. Warschau is ongetwijfeld een must-see op de toeristische kaart van Europa.
Lees meer
Provence

Provence

Provence-Alpes-Côte d'Azur is gelegen in het zuidoosten van Frankrijk. Het is een charmante regio die bekend staat om zijn prachtige kustlijn, met populaire bestemmingen zoals Nice en Saint-Tropez, evenals zijn spectaculaire natuurlijke landschappen, variërend van de majestueuze Franse Alpen tot de ontzagwekkende lavendelvelden. De Provence heeft tal van historische bezienswaardigheden, waaronder de oude Romeinse stad Arles en het Palais des Papes in Avignon. De regio is ook een hotspot voor buitenactiviteiten, zoals skiën en wandelen, en er worden gerenommeerde festivals gehouden, zoals het filmfestival van Cannes en het theaterfestival van Avignon.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Amersfoort

Amersfoort

Amersfoort is een prachtige stad, gelegen in het midden van het land en is daarmee dé ideale stad om Nederland te ontdekken. De grootste schat is haar historie. In de vele monumenten, straatjes en grachten, voel je de middeleeuwse stad die ontstond in de 13e eeuw. De historische stad wordt omringd door schitterende natuurgebieden en dat maakt haar ligging uniek. Amersfoort is zowel met de auto als met de trein de best bereikbare stad van Nederland en bevindt zich op 30 minuten van Schiphol Airport.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Fort Myers

Fort Myers

Fort Myers werd rond de vorige eeuwwisseling door Thomas Edison gekozen als winterverblijf. Fort Myers ligt ver weg van de drukkere en weelderigere centra van Florida, waardoor de zorgeloze, ingetogen sfeer van een badplaats behouden blijft. Ervan uitgaan dat het strandleven de enige attractie van Fort Myers is, zou een vergissing zijn: het stadscentrum heeft een bruisend straatleven, met een overvloed aan indie-kunstgalerieën en interessante plekken voor liefhebbers van geschiedenis en wetenschap. De natuurlijke schoonheid van het gebied gaat verder landinwaarts, waar beschermde diersoorten schuilen tussen mangroven en smalle bayou plekken.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Den Haag

Den Haag

Den Haag ligt aan de smaragdkust van Nederland. Het is de administratieve hoofdstad van het land en het internationale hoofdkantoor voor wereldwijde gerechtigheid en vrede. De uitgestrekte groene bossen, kronkelende grachten en glooiende zandduinen die als kloppend hart en levensader van de stad dienen, nodigen uit tot activiteiten zoals wandelen, fietsen, roeien of gewoon genieten van de serene sfeer. Geniet van de wereldberoemde Nederlandse keuken op het strand van Scheveningen, bewonder Hollandse meesters in de kunstmusea van de stad of maak een rondleiding om meer te weten te komen over de rijke geschiedenis die Den Haag te bieden heeft.
Lees meer
Emma’s Hof
Den Haag, Nederland

Emma’s Hof

Deze charmante kleine gemeenschappelijke tuin, verborgen in het stadscentrum, staat vol met interessante ontwerpen en innovatieve landschapsarchitectuur, beheerd door lokale vrijwilligers. Het is de perfecte plek om te zitten en een boek te lezen, te ontspannen met een paar vrienden of te wandelen en te genieten van de rust. Het project begon als een manier om lokale bewoners samen te brengen om te genieten van de omgeving en om voorheen vervallen ruimtes te renoveren. Er zijn het hele jaar door tuinworkshops, activiteiten voor kinderen en verschillende markten.
Lees meer
Paleis Noordeinde
Den Haag, Nederland

Paleis Noordeinde

Het Koninklijk Paleis van Den Haag doet ook dienst als werkplek van de vorst. Het is misschien niet zo uitbundig als zijn tegenhanger in Amsterdam, maar het is desalniettemin een indrukwekkend stadshart. Gebouwd als boerderij in 1533, werd het in de loop der jaren verschillende keren hervormd en hergebruikt. Het bood onderdak aan belangrijke historische figuren zoals Voltaire en vooraanstaande vorsten zoals koning Willem I tot de meest recente uitbreidingen in 1984, waardoor het een werkpaleis is geworden, waar dagelijks politieke en staatszaken plaatsvinden. De paleistuinen zijn de hele dag open voor het publiek en vormen een mooie plek voor een picknick, waar iedereen kan genieten van de vijvers, bloembedden en marmeren beelden met uitzicht op de koninklijke stallen, archieven en de koepel van Fagel. Kijk uit voor de verborgen gangen die naar de Oud-Haagse wijk leiden in één van de hoeken van de tuinen.
Lees meer
Muurhuizen
Amersfoort, Nederland

Muurhuizen

De Amersfoortse Muurhuizen zijn gebouwd op de funderingen van de eerste stadsmuur. In 1380 zorgde de economische bloei ervoor dat Amersfoort groter werd en moest er een nieuwe stadsmuur gebouwd worden. Met de stenen van de eerste muur zijn toen de huizen op de fundering van die muur gebouwd. De gebouwen zijn allemaal gebouwd in verschillende periodes, waardoor het uniek is om langs de Muurhuizen te lopen. Loop een 'rondje muurhuizen' en ontdek prachtige gebouwen zoals onder andere de Kamperbinnenpoort, vroeger één van de hoofdpoorten van de stad.
Lees meer