Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Krakau

Krakau

Deze middeleeuwse stad ziet eruit alsof het rechtstreeks uit een sprookje is gehaald, met zijn bruisende marktplein, spiraalvormige gotische torens, kastelen en drakenlegendes. Verken de smalle straatjes van de stad, verborgen binnenplaatsen en het netwerk van ondergrondse kelders en tunnels. Krakau staat bekend als de culturele hoofdstad van Polen vanwege zijn liefde voor muziek, poëzie en theater. Na jaren van bezetting en strijd is Krakau uitgegroeid tot een trotse stad met een sterk identiteitsgevoel, maar met nog steeds de artistieke en vrolijke ziel.
Lees meer
Gold Coast

Gold Coast

De Gold Coast van Australië is een veelzijdige stad met dagen vol actie en leuke avonden voor meer dan 10 miljoen bezoekers per jaar. Gezinnen, stelletjes, zakenreizigers en individuele reizigers vinden hier allemaal een ervaring die past bij hun behoeften en budget, aangezien de Gold Coast meer attracties en locaties biedt dan welke andere bestemming op het zuidelijk halfrond dan ook. Ontdek de gemoedelijke levensstijl van de Gold Coast met 70 kilometer zon, zand en surfen, en een 100.000 hectare regenwoud dat op de werelderfgoedlijst staat, op slechts een klein eindje rijden.
Lees meer
Christchurch

Christchurch

Christchurch, de grootste stad op het Zuidereiland, ligt in de regio Canterbury. Het is een compacte stad, gemakkelijk genoeg om te voet of op de fiets te verkennen, met adembenemende natuur op slechts een steenworp afstand. Na de aardbevingen van 2010-2011 is Christchurch weer stralender en levendiger dan ooit geworden. Het is een stad waar creativiteit en innovatie de vrije loop laten en waar de horeca en kunstscene bruist van energie. Het is echt een unieke bestemming die absoluut floreert.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
New Orleans, Louisiana

New Orleans, Louisiana

Feest spreidt net zoveel in de lucht als de klanken van saxofoons en trompetten in New Orleans. Ondanks de schade die Katrina in 2005 heeft toegebracht, heeft NOLA niets van zijn charme, vonk, magie en de onuitblusbare levensvreugde van zijn mensen verloren. Niets van wat het tot een unieke stad in de VS en de wereld maakt. Van de altijd levendige Mardi Gras tot de eclectische mix van culturen tot de rijke keuken die de Cajun, Creoolse en Franse roots weerspiegelt, New Orleans is een constante viering van de menselijke geest.
Lees meer
Boston, Massachusetts

Boston, Massachusetts

Het staat al lang bekend om zijn ouderwetse charme, van de historische Faneuil Hall tot de Freedom Trail die de vooraanstaande rol van Boston in de Amerikaanse Revolutie viert. Boston heeft een lange weg afgelegd om zijn claim in de 21e eeuw waar te maken. Met de voltooiing van de "Big Dig" die Boston's uitgebreide netwerk van snelwegen onder de grond begroef, is Boston de nieuwe eeuw ingegaan. Touristische attracties omvatten prachtige openbare bibliotheken, fascinerende musea en veel sport. Boston is voorbestemd om steeds mooier te worden naarmate meer en meer van de onhandig verhoogde snelwegen worden vervangen door weelderige parken.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Hoog-Corsica

Hoog-Corsica

Het kleine eiland Corsica in de Middellandse Zee omvat een verbijsterende diversiteit aan landschappen, ervaringen en delicatessen. Hoewel de zuidelijke tegenhanger vaak in de schijnwerpers staat, ontbreekt de regio Hoog-Corsica niets op het gebied van entertainment, karakter en natuurlijke schoonheid. En slimme reizigers doen er goed aan om de onmiskenbare aantrekkingskracht van het eiland niet te negeren, van de top van de Monte Cinto tot de vele pittoreske kust- en heuveldorpen van het eiland.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Melbourne

Melbourne

Melbourne is een artistieke grootmacht met een levendige en multiculturele ziel. Melbourne, bijgenaamd “Parijs van het zuidelijk halfrond”, staat niet alleen bekend als de culturele hotspot van Australië, maar staat ook bekend om zijn grote sportevenementen en culinaire hoogstandjes van over de hele wereld. Met zijn hoge stadscentrum en uitgestrekte buitenwijken is het moeilijk om je niet te laten meeslepen door het leven van de hoofdstad Victoria. Dagtochten naar de wilde natuur van de staat zijn ook bijzonder aantrekkelijk.
Lees meer
Holoverse
Gold Coast, Australië

Holoverse

Wees één van de eersten om deze nieuwe technologie te ervaren. Bij Holoverse kun je met dinosaurussen wandelen, met dolfijnen zwemmen en de ruimte bezoeken. Kies uit verschillende ervaringen in de eerste Hologram-arcade ter wereld. Een dagje Holoverse is leuk voor het hele gezin. Holografische sessies duren ongeveer 35 minuten, inclusief het aantrekken van je apparatuur. De meeste klanten doen twee sessies, waardoor het in totaal 1 uur en 20 minuten duurt.
Lees meer
Tropical Fruit World
Gold Coast, Australië

Tropical Fruit World

Tropical Fruit World is een boerderij die meer dan 500 bijzondere tropische vruchten van over de hele wereld verbouwt, met minigolf, een dierenpark en attracties voor de kleintjes. Deze boerderij is sinds 1983 een pionier op het gebied van ecotoerisme. Je ticket omvat een volledig begeleide plantagesafari met fruitproeverij, een boottocht door het wild naar het recreatiegebied van het eiland, een faunapark en een kennismaking met de Australische Bush Tucker. Het boerderijcomplex organiseert ook workshops en speciale culturele ervaringen. Je bent van harte welkom om te ontbijten of te lunchen in Plantation Cafe, waar de beste vers geplukte vruchten en daarmee gemaakte desserts worden geserveerd.
Lees meer
Stil worden in het Begijnhof
Brugge, België

Stil worden in het Begijnhof

Sommige plaatsen zijn zo mooi dat je er stil van wordt. Het Begijnhof is zo’n plek. Vroeger leefden hier begijntjes in commune – geëmancipeerde vrouwen die weliswaar leek waren, maar er toch een vroom en celibatair leven op na hielden. Deze ommuurde oase van religieuze rust weet met haar imposante binnentuin, kromgewaaide bomen, witgeschilderde gevels en oorverdovende stilte zelfs de grootste cynicus te charmeren. En dat het hele jaar.
Lees meer
TD Garden — thuis van Boston Bruins & Boston Celtics
Boston, Massachusetts

TD Garden — thuis van Boston Bruins & Boston Celtics

TD Garden is een multifunctionele arena in Boston waar de Boston Bruins van de National Hockey League en de Boston Celtics van de National Basketball Association spelen. Het is ook de locatie van het jaarlijkse Beanpot college hockeytoernooi en de Hockey East Championships. De arena heeft vele grote nationale sportevenementen georganiseerd, waaronder basketbal- en ijshockeytoernooien voor dames, kunstschaatsen en tenniskampioenschappen. Naast zijn reputatie als sportlocatie, dient TD Garden ook als een populaire concertlocatie waar tal van toerende acts in muziek en comedy worden gehouden. Met zijn ultramoderne faciliteiten, eersteklas services en toplocatie in het hart van Boston, is TD Garden een must-visit bestemming voor zowel sportfans als concertgangers.
Lees meer
Florianuspoort
Krakau, Polen

Florianuspoort

Dit is één van de weinige overgebleven delen van het oude verdedigingssysteem dat ooit de oude binnenstad omringde. Het werd gebouwd in het begin van de 14e eeuw en was de belangrijkste verdediging van het noorden. In de 15e eeuw werden nog meer torens toegevoegd, maar de Florianuspoort is de enige overgebleven poort van de oorspronkelijke acht. In 1660 werd het uitgebreid met een barok dak, waardoor de hoogte met een meter werd verhoogd, en tegenwoordig meet het ongeveer 33,5 meter.
Lees meer