Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Eindhoven & Noord-Brabant

Eindhoven & Noord-Brabant

Het thuisland van Vincent Van Gogh, de oprichters van Dutch Design, gezegend met karaktervolle steden, prijswinnende themaparken en spannende evenementen. Noord-Brabant heeft veel te bieden en wordt steeds meer ontdekt door internationale toeristen. Dat is volkomen logisch, want er zijn genoeg goede accommodaties in Noord-Brabant met geweldige faciliteiten. Bovendien heeft Brabant snelle en uitstekende verbindingen naar Amsterdam, Antwerpen en Brussel (reistijd ongeveer 60 minuten). Ontdek Noord-Brabant!
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Melbourne

Melbourne

Melbourne is een artistieke grootmacht met een levendige en multiculturele ziel. Melbourne, bijgenaamd “Parijs van het zuidelijk halfrond”, staat niet alleen bekend als de culturele hotspot van Australië, maar staat ook bekend om zijn grote sportevenementen en culinaire hoogstandjes van over de hele wereld. Met zijn hoge stadscentrum en uitgestrekte buitenwijken is het moeilijk om je niet te laten meeslepen door het leven van de hoofdstad Victoria. Dagtochten naar de wilde natuur van de staat zijn ook bijzonder aantrekkelijk.
Lees meer
Londen

Londen

Londen is het culturele, politieke en economische hart van Groot-Brittannië. Het is beroemd om zijn musea, galerieën, koninklijke paleizen, winkelbestemmingen, West End-theatershows en bekroonde restaurants van wereldklasse. Of je nu in een luxe 5-sterrenhotel wilt verblijven en champagne wilt drinken aan de London Eye of een goedkoop hostel wilt zoeken en door één van de prachtige Royal Parks van Londen wilt wandelen, je zult zeker iets vinden dat past bij je eigen budget en interesses.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Liverpool

Liverpool

Van de historische waterkant, versierd met het iconische Albert Dock tot de indrukwekkende kathedralen en bloeiende kunstscene, Liverpool biedt een interessante mix van oud en nieuw. Geniet van de warmte van de lokale bevolking bekend als Liverpudlians of Scousers, terwijl je de musea en galerieën verkent, de gepassioneerde voetbalteams aanmoedigt en jezelf onderdompelt in de nalatenschap van The Beatles. Bereid je voor om betoverd te worden door de charme van Liverpool, waar geschiedenis, creativiteit en een aanstekelijke geest samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creëren.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Landelijk park Anaga
Tenerife, Spanje

Landelijk park Anaga

Anaga is een hooglandgebied gelegen in het noordoostelijke deel van Tenerife. De ruige bergen, scherpe toppen en diepe ravijnen bedekt met weelderige laurierbossen maken deze plek uniek in zijn soort. Het is een verborgen parel op minder dan een uur rijden van zowel La Laguna, een UNESCO-werelderfgoed, als de hoofdstad van het eiland, Santa Cruz. Dankzij het koele en vochtige klimaat biedt park Anaga een ongerept landschap met adembenemende wandelpaden, ongerepte stranden, schilderachtige dorpjes en een rijk aanbod aan lokale flora en fauna. Het park heeft een bezoekerscentrum waar lokale gidsen je kunnen aanbevelen welke wandeling het beste bij je past. Alle routes en paden zijn zeer goed aangegeven, en ze bevatten ook kaarten. Een bezoek aan deze unieke oase is een absolute must als je het eiland bezoekt.
Lees meer
Las Vegas, Nevada

Las Vegas, Nevada

Las Vegas is een schitterende zee van neonlichten die bezoekers lokt met luxe hotels, ongelooflijke shows, voortreffelijke restaurants, wereldklasse gokken en decadentie op grandioze schaal. Het is het oude Rome, het romantische Parijs, het exotische Egypte, het opwindende New York City en de grachten van Venetië, allemaal samengebracht in één vakantiebestemming. Miljoenen mensen vervullen hun droom om elk jaar Las Vegas te bezoeken, aangetrokken door de welverdiende reputatie van de stad als entertainmenthoofdstad van de wereld.
Lees meer
Milaan

Milaan

Milaan staat bekend als één van 's werelds meest invloedrijke modehoofdsteden, dus maak wat ruimte vrij in je garderobe en bereid je voor op een make-over. Milaan is een belangrijk cultureel centrum in Italië, met musea en galerieën van wereldklasse, de Duomo en oude kerken, indrukwekkende architectuur van weelderige Italiaanse villa's. Na het bekijken van da Vinci's Laatste Avondmaal kun je Lombardische specialiteiten zoals ossobuco en risotto alla Milanese proberen in één van de restaurants in de buurt. Milaan is het perfecte startpunt om de mooiste landschappen van Noord-Italië te verkennen.
Lees meer
Vulkanische ervaringen
Tenerife, Spanje

Vulkanische ervaringen

Het eiland Tenerife draagt de onuitwisbare sporen van zijn vulkanische oorsprong, met lava die door de aderen stroomt. De vulkanische bodem biedt de mogelijkheid om je te verdiepen in dit fascinerende facet van het eiland. De vijf meest bezochte vulkanische gebieden zijn: Territorio Antiguo, Volcanes Legendarios, Los Dos Valles, Tierra de Contrastes en El Rincón de la Luz. Deze unieke plekken bieden de meest fascinerende inzichten in de vulkanische wonderen van Tenerife. Als je van avontuurlijke activiteiten houdt, kun je de onderwater uitbarstingen, kraters, vulkaankegels en openingen verkennen, die allemaal bijdragen aan het opmerkelijke geologische tapijt van het eiland. Dit alles gaat hand in hand met wijnkelders en restaurants die het magmatische erfgoed van het eiland belichamen.
Lees meer
Villa Necchi Campiglio
Milaan, Italië

Villa Necchi Campiglio

Villa Necchi Campiglio is een door een architect ontworpen villa die fungeert als een museum met decoratieve kunst, schilderijen en antiek meubilair. Dit architectonisch juweeltje met een prachtige privétuin en een zwembad werd in 1935 door Piero Portaluppi voltooid voor de familie Necchi Campiglio, deel van de bloeiende middenklasse van Milaan in de jaren 30. Na de Tweede Wereldoorlog onderging de villa enkele veranderingen: de lineaire moderne architectuur werd verzacht met designelementen uit de 18e eeuw en die in de stijl van Lodewijk de 15e van Frankrijk. Villa Necchi Campiglio verwierf grote bekendheid door te verschijnen als het weelderige huis van Tilda Swinton's personage in Luca Guadagnino's hitfilm I Am Love uit 2009.
Lees meer
Stadswandelingen - Heusden
Eindhoven & Noord-Brabant, Nederland

Stadswandelingen - Heusden

In het boekje 'Dagje Heusden' staan twee zelfgeleide stadswandelingen inclusief een plattegrond van de vesting. Het boekje geeft je informatie over de geschiedenis van het fort en de historische gebouwen die je onderweg tegenkomt. De twee routes kunnen onafhankelijk van elkaar worden bewandeld en duren 1 tot 1,5 uur. De wandeling 'Door de Stad' begint bij het bezoekerscentrum en loopt langs de historische Catharijnekerk, langs nationale monumenten en prachtige oude gebouwen in de stad, langs windmolens en over de stadswallen. De tweede wandeling, 'Vestingwerken', begint ook bij het bezoekerscentrum en gaat langs de bastions en vestingwerken, langs de historische kanonnen, de windmolens en de jachthavens. Elke zondagmiddag heb je de mogelijkheid om een rondleiding te volgen met een “stadsgids”. De gids vertelt je over de geschiedenis van de stad, de vestingwerken, over de restauratie van de stad en de markante gebouwen. De start is altijd om 14:30 in het bezoekerscentrum aan de Pelsestraat 17 in Heusden en duurt ongeveer 75 minuten.
Lees meer