Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Venetië

Venetië

Van de ongeëvenaarde romantische allure tot het historische erfgoed tot de onbetwistbare schoonheid, er is geen andere stad zoals Venetië. De “Koningin van de Adriatische Zee” bestaat uit een doolhof van eilanden, grachten en bruggen met prachtige gebouwen, historische monumenten van groot artistiek en cultureel belang, evenals charmante restaurants en pleinen. Er zijn geen auto's in Venetië, maar je hebt ze toch niet nodig, want “De Stad van Bruggen” kun je het beste te voet verkennen.
Lees meer
Las Vegas, Nevada

Las Vegas, Nevada

Las Vegas is een schitterende zee van neonlichten die bezoekers lokt met luxe hotels, ongelooflijke shows, voortreffelijke restaurants, wereldklasse gokken en decadentie op grandioze schaal. Het is het oude Rome, het romantische Parijs, het exotische Egypte, het opwindende New York City en de grachten van Venetië, allemaal samengebracht in één vakantiebestemming. Miljoenen mensen vervullen hun droom om elk jaar Las Vegas te bezoeken, aangetrokken door de welverdiende reputatie van de stad als entertainmenthoofdstad van de wereld.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Vilnius

Vilnius

Vilnius, de hoofdstad van Litouwen, is één van de meest aantrekkelijke steden in Oost-Europa. Het trekt de aandacht, niet alleen vanwege het unieke architectonische karakter, maar ook vanwege de culturele evenementen en attracties. Tijdens de eerste tien jaar van de Litouwse onafhankelijkheid begon de stad bezoekers te trekken. Het aantal toeristen is in de loop der jaren constant toegenomen, evenals de toeristische infrastructuur en diensten die door het land worden aangeboden.
Lees meer
Gent

Gent

Gent is een compacte, authentieke stad waar heden en verleden naast elkaar leven in perfecte harmonie. Een wandeling door de stad is net een reis doorheen de tijd: je draait het hoekje om en stapt als bij toverslag van de veertiende naar de eenentwintigste eeuw. Gent is een levendige stad met een hart voor cultuur waar muziek, theater, film en visuele kunsten samensmelten. Dankzij de centrale ligging in Vlaanderen is Gent ook de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de Vlaamse kunststeden. Gent verwelkomt je met open armen!
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Jeruzalem

Jeruzalem

Jeruzalem, waar geschiedenis en spiritualiteit samenkomen, bevat heilige plaatsen die centraal staan in wereldreligies. De caleidoscoop van culturen is het resultaat van de joodse, christelijke, islamitische en Armeense gemeenschappen. Ervaar een levendige muziekscene en een gevarieerde keuken, terwijl het Light Festival en het Jerusalem Film Festival culturele evenementen brengen. De spirituele uitstraling en schoonheid van de stad komen tot uiting in de mozaïeken, architectuur en uitzichten vanaf de Olijfberg. Een reis naar Jeruzalem zal zeker een blijvende indruk achterlaten.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Salzburg

Salzburg

Salzburg, dat sinds 1997 op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, is een rijk scala aan ervaringen die erop wachten om ontdekt te worden. Bijna alles, van kunst en cultuur tot historische bezienswaardigheden en moderne attracties, ligt op korte loopafstand. Met meer dan 4.000 culturele evenementen per jaar en een prachtige collectie van 20 barokke kerken, is Salzburg een stad die uitnodigt tot diepgaande verkenning en volledige culturele onderdompeling. Of je nu op zoek bent naar plezier, ontspanning of culinaire hoogstandjes, Salzburg biedt een schat aan keuzes voor een onvergetelijke stedentrip.
Lees meer
De Strip
Las Vegas, Nevada

De Strip

De Las Vegas Strip is waarschijnlijk de bekendste boulevard ter wereld, dus bereid je voor op een paar intense uren tussen casino's, restaurants, winkels, eersteklas hotels en vele andere etablissementen. Eén van de meest populaire activiteiten is het maken van foto's met mensen die verkleed zijn als beroemdheden. Een paar van de keuzes zijn Marilyn Monroe, Elvis en zelfs Alan uit de film "The Hangover". Nadat je hier overdag bent geweest, kun je's avonds terugkomen om de Strip opnieuw te ontdekken en om duizelig en verbaasd te worden in deze zee van glinsterende neonlichten.
Bookable
Lees meer
Sint-Michielsbrug, romantiek in Gent
Gent, België

Sint-Michielsbrug, romantiek in Gent

De Sint-Michielsbrug is dé plaats voor romantische zielen. Grabbel alvast naar je smartphone voor een reeks spectaculaire selfies. Want in welke richting je ook kijkt, hier ben je 360° omringd door de charmante schoonheid van Gent. Een extra, extra feeëriek uitzicht op het hart van Gent krijg je bij valavond als alle historische bezienswaardigheden ook nog eens prachtig verlicht zijn. Op de Sint-Michielsbrug beleef je tijdens je weekend in Gent een mindful moment. Sta hier even stil, geniet en kijk naar de postkaartuitzichten: de Gras- en de Korenlei met de Oude vismijn, in de verte het Gravensteen, de Sint-Michielskerk, de achterkant van het Pand en natuurlijk de 3 beroemde torens van Gent op één rij. Enkel vanop deze brug kan je ze in één uniek beeld vatten. De Sint-Michielsbrug was vroeger een platte draaibrug, maar begin 20ste eeuw werd deze vervangen door de stenen boogbrug. Midden op de boog staat een mooie centrale lantaarn met een bronzen Sint-Michielsbeeld. Hou je fototoestel in aanslag!
Lees meer
Gondelvaart
Venetië , Italië

Gondelvaart

Er zijn verschillende touroperators die verschillende soorten gondeltochten aanbieden. Je kunt kiezen tussen een meer romantische stijl met serenades die voor jou en je geliefde partner worden gezongen of een meer klassieke sightseeingtour met een gids die je de geschiedenis van alle prachtige gebouwen in de buurt vertelt. Er zijn zelfs tochten waarbij je zelf kunt leren hoe je de gondelbaan moet besturen. Welke tour je ook kiest, je zult zeker een onvergetelijke ervaring hebben.
Bookable
Lees meer
Gravensteen, een burcht in Gent
Gent, België

Gravensteen, een burcht in Gent

Een bezoek aan de mystieke burcht ‘Het Gravensteen’ kan niet ontbreken op je to-dolijst tijdens je stedentrip in Gent. Deze belangrijke bezienswaardigheid in Gent is een burcht met een zeer bewogen geschiedenis, nauw verweven met de complexe en vaak woelige politieke en sociale historiek van de stad. Het is de enige overgebleven middeleeuwse waterburcht met een vrijwel intact verdedigingssysteem in Vlaanderen. Je bezoek aan het Gravensteen geeft je een volledig beeld van de riddercultuur in de 12de eeuw. Het poortgebouw, de walmuur, de donjon, de grafelijke residentie en de paardenstallen zijn toegankelijk voor bezoekers. Neem zeker de lange draaitrap naar het Gerechtsmuseum op de bovenste verdieping van het Gravensteen. Je vindt er een unieke verzameling dwang- en foltertuigen en het Wapenmuseum. Het Gravensteen huisvest ook heel wat culturele activiteiten, evenementen en activiteiten o.a. tijdens de Gentse Feesten. Veel sympathieke Gentenaren kiezen deze locatie om hier hun ja-woord te geven. Oh ja, wil je meer weten over de rebelse studentikoze bezetting van het Gravensteen in 1949? Ontdek deze burcht tijdens je weekendje weg in Gent en leer alles over de ‘Slag om het Gravensteen’. De Donjon, symbool van de grafelijke macht Duik in de geschiedenis van deze statige burcht. Zijn geschiedenis gaat terug tot de Romeinse bezetting, toen er op de zandbank in de Leie al een eerste nederzetting was. Na een korte doortocht van plunderende Vikings bouwden de Graven van Vlaanderen de eerder gebouwde houten constructies in de middeleeuwen om tot een donjon (woontoren) met een volledige stenen omheining, compleet met 24 torens. Het imposante gebouw stond, met zijn militaire architectuur, symbool voor de grafelijke macht in het woelige Gent. Wil jij diep graven in de geschiedenis van Gent? Dat doe je hier! Gent, gewoon charmant historisch én levendig eigentijds! Je kunt de burcht ook bezoeken met een audiotour. Comedian Wouter Deprez neemt je tijdens deze unieke audiotour op humoristische en informatieve wijze mee door de geschiedenis van het kasteel.
Lees meer