Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Warschau

Warschau

Alles waar je van kunt dromen, vind je in de Poolse hoofdstad: interessante geschiedenis, een schat aan evenementen, een bruisend nachtleven, restaurants met Michelin-sterren en een overvloed aan groene gebieden. Bekijk de charmante oude binnenstad en maak een wandeling langs de Koninklijke Route. Kom meer te weten over de geschiedenis van de stad in één van de vele interactieve musea van Warschau. Breng een wilde avond door aan de Vistula en relax terwijl je luistert naar een Chopin-concert in Łazienki Park. Warschau is ongetwijfeld een must-see op de toeristische kaart van Europa.
Lees meer
Boston, Massachusetts

Boston, Massachusetts

Het staat al lang bekend om zijn ouderwetse charme, van de historische Faneuil Hall tot de Freedom Trail die de vooraanstaande rol van Boston in de Amerikaanse Revolutie viert. Boston heeft een lange weg afgelegd om zijn claim in de 21e eeuw waar te maken. Met de voltooiing van de "Big Dig" die Boston's uitgebreide netwerk van snelwegen onder de grond begroef, is Boston de nieuwe eeuw ingegaan. Touristische attracties omvatten prachtige openbare bibliotheken, fascinerende musea en veel sport. Boston is voorbestemd om steeds mooier te worden naarmate meer en meer van de onhandig verhoogde snelwegen worden vervangen door weelderige parken.
Lees meer
Maui, Hawaii

Maui, Hawaii

Maui, het op één na grootste eiland van de Hawaïaanse archipel, was ooit een mysterieus stammeneiland en heeft zichzelf omgetoverd tot een immens populaire toeristenbestemming waar iedereen iets naar zijn smaak kan vinden. Van wandelen over de machtige Haleakala tot rijden over de adembenemende Hana Highway tot gewoon nippend aan een cocktail op één van de ongerepte stranden van Kaanapali of Wailea, Maui zal je zeker verwennen met onvergetelijke natuurlijke schoonheid. Wat je voorkeur ook is, Maui biedt een opmerkelijke ervaring die je blijvende herinneringen zal bezorgen.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Innsbruck

Innsbruck

Het is een goed bewaard gebleven middeleeuwse oude stad met zuilengangen en het wereldberoemde Gouden Dak. Direct ernaast ligt een felgekleurd, sprankelend keizerlijk paleis, de Hofburg, barok en monumentaal. Op een steenworp afstand ligt de Hofkirche, een hofkerk met grote bronzen beelden, de Schwarze Mander, die waakt over het (lege) graf van keizer Maximiliaan I., een werkelijk adembenemend gezicht en uniek in Europa. Hoog boven deze prachtige architectuur torent de Nordkette uit, een prachtige bergketen tussen 2300 en 2500 m.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Cancún

Cancún

De witte zandstranden en het warme, kristalheldere water van Cancún maken het een paradijs voor alle strand- en watersportliefhebbers. Voeg daar een bruisend nachtleven aan toe en de nabijheid van de adembenemende Maya-ruïnes, en je hebt Mexico's populairste toeristische hotspot. Met vier miljoen toeristen per jaar is het moeilijk voor te stellen dat dit prachtige resort een paar decennia geleden een slaperig vissersdorp was. De kleurrijke sfeer en eeuwenoude tradities die samengaan met ultramoderne ontwikkelingen betoveren iedereen, van backpackers tot luxe reizigers.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Johannesburg

Johannesburg

Levendige, steeds veranderende, veelzijdige Johannesburg werpt vanuit elke hoek een contrast op je. Bomen staan in straten waar huizen hun verzorgde tuinen en ongerepte blauwe zwembaden verbergen achter hoge witte muren, kilometers aan hutjes vertellen over de gevolgen van de apartheidsjaren die steeds nog moeten worden overwonnen. De sfeer van Afrika's meest dynamische stad bruist van muziek en bedrijvigheid, terwijl de stijlvolle restaurants, elegante winkels, kunstgaleries en theaters de internationale bezoeker bekoren.
Lees meer
São Paulo

São Paulo

“Rio is prachtig. Maar São Paulo, São Paulo is een stad”, zei Marlene Dietrich over de meest kosmopolitische stad van Brazilië. São Paulo is de culturele en financiële grootmacht van Brazilië, compleet met een bruisende muziekscene, winkels van topdesigners en heerlijke gastronomie, en niet te vergeten musea en kunstgalerieën van wereldklasse. Dit alles wordt gecombineerd met het bruisende lokale leven van Paulistanos, waarmee het zeker gemakkelijk zal zijn om bevriend te raken.
Lees meer
Kathedraal van Porto (Sé do Porto)
Porto, Portugal

Kathedraal van Porto (Sé do Porto)

Sé do Porto, of de kathedraal van Porto, gebouwd in 1110 op het hoogste punt van de stad, is een bepalende bezienswaardigheid van de stad en het belangrijkste religieuze gebouw in Porto. Een bezoek aan de kathedraal is niet alleen de moeite waard vanwege het historische belang, maar ook vanwege de opmerkelijke mix van bouwstijlen die variëren van romaans tot barok en gotisch, en tot slot vanwege het prachtige uitzicht over de stad, dat zich uitstrekt van de oude binnenstad tot de Atlantische kust.
Lees meer
Nationaal park Teide
Tenerife, Spanje

Nationaal park Teide

Nationaal park Teide, dat op de Werelderfgoedlijst staat met meer dan drie miljoen bezoekers per jaar, is de beste plek om vulkanische fenomenen op Tenerife te zien. Je zult versteld staan van de kleuren en de wilde kracht van dit surrealistische landschap, waarover uitgekeken wordt door de hoogste top van Spanje van 3.718 meter hoog. Het herbergt vele lokale soorten flora en fauna, zoals het Teide-viooltje of de bugloss van Tenerife, waarvan de heldere kleuren in schril contrast staan met de duizenden tonnen oker die door dit unieke landschap stromen.
Lees meer
Fredriksdal museum & tuinen
Helsingborg Region, Zweden

Fredriksdal museum & tuinen

Nergens in Europa vind je iets dat kan tippen aan Fredriksdal. Dit is Skåne in miniatuur, met 360.000 vierkante meter aan unieke omgevingen, gebouwen en tuinen. De geschiedenis en diversiteit van het platteland worden hier met zorg levend gehouden. Met zijn musea en tuinen biedt Fredriksdal het hele jaar door interessante activiteiten voor alle leeftijden. Maak een verkennende wandeling, kijk naar de grazende dieren of ga met de landmeiden mee op een interessante rondleiding. Koop een zak ouderwetse zoetigheden in de oude binnenstad of je favoriete roos in de bloemenwinkel. Vind antwoorden op je vragen over natuur of folklore, of leun achterover en ontspan in een hangmat. Met de historische parken en tuinen, huizen en boerderijen, dieren, weiden, bossen en weilanden, allemaal gelegen rond een achttiende-eeuws herenhuis, is een bezoek aan Fredriksdal een reis terug naar het verleden.
Lees meer
Las Coloradas & Río Lagartos
Cancún, Mexico

Las Coloradas & Río Lagartos

Ontdek snoepkleurige lagunes en hoge zoutheuvels en maak prachtige foto's van de flamingo's die er wonen tijdens deze leuke dagtrip vanuit Cancún. Bezoek eerst Las Coloradas, de beroemde zoutmeren van roze algen in Yucatan. Vaar vervolgens met een boot door het Río Lagartos-reservaat, op zoek naar lokale soorten zoals flamingo's, pelikanen, adelaars en krokodillen. Leer hoe zout wordt gemaakt, geniet van een Maya-modderbad en geniet van een lunch met zeevruchten, bereid door lokale dorpelingen.
Bookable
Lees meer
De oude drakenboom
Tenerife, Spanje

De oude drakenboom

De oude drakenboom van Icod de los Vinos is naar schatting meer dan 800 jaar oud. Het biedt een unieke kans om een ongelooflijk oud levend exemplaar van Dracaena Drago, dat bekend staat als de beschermer van de eilanden, te zien en aan te raken. Deze kolossale boom is 16 meter hoog en 20 meter breed. Ondanks een bedreiging vanwege het enorme toerisme dat het park aantrok, is het momenteel open voor bezoekers dankzij de inspanningen om de biodiversiteit van het park te behouden en te herstellen. Het is mogelijk om het park op eigen gelegenheid te bezoeken, of je kunt een rondleiding boeken. Als je besluit om Tenerife te bezoeken, mag je deze grote schat van de Canarische flora niet missen.
Lees meer