Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Rome

Rome

Rome trekt al meer dan 2000 jaar bezoekers. Het is één van de mooiste en meest romantische steden ter wereld, met een aantrekkelijke mix van grandioze bezienswaardigheden, zoals het Colosseum, het Romeinse Pantheon en het Forum. Te midden van de indrukwekkende ruïnes en charmante pleinen kun je genieten van smeuïg ijs, schuimige cappuccino's, verrukkelijke pasta en pizza en voortreffelijke wijnen, die allemaal bijdragen aan de aantrekkingskracht die jaarlijks meer dan 10 miljoen toeristen trekt die op zoek zijn naar de Italiaanse “Dolce Vita”.
Lees meer
Edinburgh

Edinburgh

Edinburgh ademt de geest van zijn verleden, met straten die als littekens uit vervlogen tijden door de stad lopen. Maar temidden van deze plek van geschiedenis combineert de stad oud erfgoed met levendige moderniteit. Loop over de historische Royal Mile, waar eeuwenoude verhalen zich ontvouwen. Verken de bruisende Princes Street en ontdek de allure van de wereldberoemde festivals van Edinburgh, zoals het Edinburgh Festival Fringe. Met opmerkelijke architectuur, rustige groene ruimtes en een schat aan spannende bezienswaardigheden is het geen wonder dat deze stad door de geschiedenis heen tot de verbeelding van talloze auteurs en dichters heeft geleid.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Salzburg

Salzburg

Salzburg, dat sinds 1997 op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, is een rijk scala aan ervaringen die erop wachten om ontdekt te worden. Bijna alles, van kunst en cultuur tot historische bezienswaardigheden en moderne attracties, ligt op korte loopafstand. Met meer dan 4.000 culturele evenementen per jaar en een prachtige collectie van 20 barokke kerken, is Salzburg een stad die uitnodigt tot diepgaande verkenning en volledige culturele onderdompeling. Of je nu op zoek bent naar plezier, ontspanning of culinaire hoogstandjes, Salzburg biedt een schat aan keuzes voor een onvergetelijke stedentrip.
Lees meer
Gold Coast

Gold Coast

De Gold Coast van Australië is een veelzijdige stad met dagen vol actie en leuke avonden voor meer dan 10 miljoen bezoekers per jaar. Gezinnen, stelletjes, zakenreizigers en individuele reizigers vinden hier allemaal een ervaring die past bij hun behoeften en budget, aangezien de Gold Coast meer attracties en locaties biedt dan welke andere bestemming op het zuidelijk halfrond dan ook. Ontdek de gemoedelijke levensstijl van de Gold Coast met 70 kilometer zon, zand en surfen, en een 100.000 hectare regenwoud dat op de werelderfgoedlijst staat, op slechts een klein eindje rijden.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Bodrum

Bodrum

Bodrum, met zijn pittoreske halve maan en witgekalkte huizen, is het hele jaar door een reisparadijs. Deze havenstad, gelegen aan de westkust van Turkije, heeft zijn reputatie als 'de Saint-Tropez van Turkije' verdiend en doet dat met flair eer aan. Maar er is meer in Bodrum dan alleen zon, zand en zee. Tegenwoordig is het een belangrijk centrum voor handel, kunst en entertainment. Dit juweeltje aan de kust verweeft moeiteloos het traditionele en het moderne, en creëert een harmonie die typisch Bodrum is.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Perpignan

Perpignan

Perpignan, gelegen in het diepe zuiden van Frankrijk, is de hoofdstad van de Pyrénées Orientales. De geografische en culturele identiteit is natuurlijk gericht op Spaans Catalonië, aangezien het een grensstad is die uitkijkt op de Middellandse Zeekust en de hoogste bergen van de Franse Pyreneeën. Perpignan is een drukke plaats die sterk beïnvloed is door de mediterrane culturen en profiteert van 2.500 zonuren per jaar. Geen wonder dat Salvador Dali het als het “Centrum van de Wereld” zag.
Lees meer
São Paulo

São Paulo

“Rio is prachtig. Maar São Paulo, São Paulo is een stad”, zei Marlene Dietrich over de meest kosmopolitische stad van Brazilië. São Paulo is de culturele en financiële grootmacht van Brazilië, compleet met een bruisende muziekscene, winkels van topdesigners en heerlijke gastronomie, en niet te vergeten musea en kunstgalerieën van wereldklasse. Dit alles wordt gecombineerd met het bruisende lokale leven van Paulistanos, waarmee het zeker gemakkelijk zal zijn om bevriend te raken.
Lees meer
Zoológico de São Paulo
São Paulo, Brazilië

Zoológico de São Paulo

De dierentuin van São Paulo, gelegen op een oppervlakte van 824.000 m², is de grootste dierentuin in Brazilië en wordt ook beschouwd als één van de tien beste ter wereld vanwege de diversiteit aan dieren die er te vinden zijn. Er leven meer dan 3.000 dieren, waarvan er vele met uitsterven worden bedreigd, zoals de gouden leeuw, tamarin en de reuzenmiereneters. De dierentuin heeft ook een bibliotheek, kinderdagverblijf, winkels, snackbars en restaurants.
Lees meer
Kliffen van Los Gigantes
Tenerife, Spanje

Kliffen van Los Gigantes

Los Gigantes is een kustplaats in de gemeente Santiago de Teide. Het resort is beroemd om zijn imposante kliffen die tot 600 meter boven zeeniveau uitsteken. Deze rotsformaties strekken zich uit langs een aanzienlijk deel van de kustlijn en bieden adembenemende uitzichten. Volgens de lokale bevolking zijn de kliffen van Los Gigantes heilig, omdat ze het einde van de wereld symboliseren. In deze badplaats wonen bijna 2.700 mensen. Het heeft een jachthaven en een zwart zandstrand. Er is ook een promenade met talloze cafés en restaurants. De kliffen zijn gemakkelijk vanaf de zee te bewonderen, maar vanwege hun formidabele natuur en ruige terrein is het fysiek uitdagender om de top te bereiken.
Lees meer
Basílica de la Macarena
Sevilla, Spanje

Basílica de la Macarena

Tijdens een bezoek aan de Basílica de la Macarena zie je één van de mooiste schatten van Sevilla, het standbeeld van la Virgen de la Esperanza (de Maagd van Hoop), bekend als la Macarena, dezelfde naam als de wijk waar de kerk zich bevindt. Het beeld is een 17e-eeuws houten sculptuur van de moeder van Christus die rouwt om zijn dood, bedekt met tranen. Het is een moderne kerk in neobarokstijl, gebouwd tussen 1936 en 1941 door architect Gómez Millán.
Lees meer
DOT
Groningen, Nederland

DOT

DOT in Groningen is een veelzijdige evenementenruimte, bekend om zijn iconische witte koepel. Deze multifunctionele locatie biedt plaats aan maximaal 500 gasten voor congressen, diners en feesten. De gastrobar en de op houtskool gestookte Josper houtskooloven bieden een levendige culinaire ervaring, aangevuld met dj's en livemuziek. Het buitenterras is geschikt voor zowel informele als professionele bijeenkomsten. Met een film- en theaterzaal met geavanceerde geluids- en lichtsystemen is DOT een unieke bestemming voor evenementen.
Lees meer