Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Innsbruck

Innsbruck

Het is een goed bewaard gebleven middeleeuwse oude stad met zuilengangen en het wereldberoemde Gouden Dak. Direct ernaast ligt een felgekleurd, sprankelend keizerlijk paleis, de Hofburg, barok en monumentaal. Op een steenworp afstand ligt de Hofkirche, een hofkerk met grote bronzen beelden, de Schwarze Mander, die waakt over het (lege) graf van keizer Maximiliaan I., een werkelijk adembenemend gezicht en uniek in Europa. Hoog boven deze prachtige architectuur torent de Nordkette uit, een prachtige bergketen tussen 2300 en 2500 m.
Lees meer
Pisa

Pisa

Pisa is strategisch gelegen in het centrale deel van Italië, op slechts 12 km van de Ligurische Zee, 20 km van de haven van Livorno en de veerboten naar het eiland Elba, Sardinië en Corsica, en 80 km van Florence. Deze stad is vooral bekend om zijn scheve toren, maar heeft samen met het hele complex van Piazza dei Miracoli dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en zijn middeleeuwse centrum, ook talrijke meesterwerken uit de architectuur en middeleeuwse geschiedenis. Het gebied rond Pisa is ook uitstekend geschikt voor boerderijvakanties, trektochten, stranden en watersporten aan de Versiliaanse kust.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Utrecht

Utrecht

Utrecht, gelegen in het hart van Nederland, fascineert met middeleeuwse charme, schilderachtige grachten en historische wijken zoals Oudegracht. Utrecht combineert traditie en moderniteit naadloos, wat te zien is aan de diverse culturele bezienswaardigheden, trendy boetieks en levendige markten. Met een dynamische sfeer, gevormd door zowel oude structuren als hedendaagse architectuur, is de stad er trots op een vooraanstaande universiteit te hebben die een levendige mix van bewoners en studenten creëert.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Ibiza

Ibiza

Ibiza maakt deel uit van de eilandgroep de Balearen en is een juweel van de Middellandse Zee. Behalve dat het de uitgaanshoofdstad van de wereld is, biedt Ibiza ook verbazingwekkende natuurlijke schoonheid, een fantastisch klimaat en verschillende UNESCO-werelderfgoedlocaties. Of je nu los wilt gaan met dansen terwijl je luistert naar de beste dj's ter wereld of wilt genieten van de verbluffend heldere zee, de warme zon, aantrekkelijke baaien en veelbewogen stranden, of een beetje van alles, je bent hier zeker aan het juiste adres.
Lees meer
Las Vegas, Nevada

Las Vegas, Nevada

Las Vegas is een schitterende zee van neonlichten die bezoekers lokt met luxe hotels, ongelooflijke shows, voortreffelijke restaurants, wereldklasse gokken en decadentie op grandioze schaal. Het is het oude Rome, het romantische Parijs, het exotische Egypte, het opwindende New York City en de grachten van Venetië, allemaal samengebracht in één vakantiebestemming. Miljoenen mensen vervullen hun droom om elk jaar Las Vegas te bezoeken, aangetrokken door de welverdiende reputatie van de stad als entertainmenthoofdstad van de wereld.
Lees meer
Kaaspakhuis
Utrecht, Nederland

Kaaspakhuis

Het Kaaspakhuis ligt op slechts 40 minuten met de trein van Utrecht en biedt de beste kaaservaringstochten van Nederland. Voor degenen die graag kaas willen proeven, worden de rondleidingen afgesloten met een proefbord met vier soorten boerenkaas, aangevuld met een glas wijn of port. Als je van plan bent om het Kaaspakhuis te bezoeken, is het aan te raden om vooraf telefonisch of per e-mail te reserveren om je plek in de tours te garanderen. Als je ze op zaterdag bezoekt, zul je getuige zijn van de live handel op de markt, evenals het kaaspakhuis waar de deskundige gidsen inzichten zullen delen in de kunst van het kaasmaken.
Lees meer
Utrecht Lumen Wandeltour
Utrecht, Nederland

Utrecht Lumen Wandeltour

Utrecht Lumen is de beste manier om 's avonds de stad te verkennen met een lichtshow die de stad tot leven brengt door middel van verlichte kunstinstallaties. De kunstwerken zijn zeven dagen per week te zien, van zonsondergang tot middernacht. Om deze ervaring te versterken, kun je deelnemen aan de rondleiding door de lichtinstallaties van Utrecht Lumen. Deze wandeltochten bieden een nachtelijke verkenning van de binnenstad, waarbij lichtkunstwerken worden getoond die strategisch zijn geplaatst op onverwachte en vaak over het hoofd geziene plekken gedurende de dag.
Lees meer
Sitia
Kreta, Griekenland

Sitia

Sitia is de beste 'ambassadeur' voor Oost-Kreta: authentiek, rustig en pittoresk. Het kan een ideale uitvalsbasis zijn voor het verkennen van de meest oostelijke delen van het eiland, waaronder het populaire Vai strand, de thuisbasis van het grootste palmbos van Kreta. Oorspronkelijk gesticht door de Minoërs, staat de rustige badplaats bekend om zijn mooie haven met kleurrijke boten, verschillende eetgelegenheden en een prachtige promenade. Historische bezienswaardigheden zijn onder andere een fort, een archeologisch en een folkloremuseum, evenals een lang zandstrand.
Lees meer
Spa
Birmingham, Verenigd Koninkrijk

Spa

Tijdens je vakantie is het vinden van momenten van ontspanning net zo belangrijk als het verkennen van spannende bezienswaardigheden. Geniet van ultieme rust in Santai Spa, een luxe toevluchtsoord met een scala aan voorzieningen, waaronder een zoutgrot, een buitenbubbelbad, een zwembad, een sauna en meer. Ontspan met verjongende behandelingen zoals gezichtsbehandelingen, massages en manicures, waardoor je je verfrist en gerevitaliseerd voelt. Gunstig gelegen in Resorts World, een levendig multi-entertainmentcomplex met winkels, een bioscoop, een casino en verschillende eetgelegenheden, wordt een bezoek aan Santai Spa een uitstekende aanvulling op jouw reisschema als de tijd het toelaat.
Lees meer