Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Johannesburg

Johannesburg

Levendige, steeds veranderende, veelzijdige Johannesburg werpt vanuit elke hoek een contrast op je. Bomen staan in straten waar huizen hun verzorgde tuinen en ongerepte blauwe zwembaden verbergen achter hoge witte muren, kilometers aan hutjes vertellen over de gevolgen van de apartheidsjaren die steeds nog moeten worden overwonnen. De sfeer van Afrika's meest dynamische stad bruist van muziek en bedrijvigheid, terwijl de stijlvolle restaurants, elegante winkels, kunstgaleries en theaters de internationale bezoeker bekoren.
Lees meer
Alicante

Alicante

Verschillende beschavingen hebben in deze streken gewoond en hebben er hun sporen achtergelaten, die in alle uithoeken van deze karakteristieke stad te zien zijn. Dit alles draagt bij aan de aantrekkingskracht van deze moderne stad die primair op toerisme gefocust is, maar heeft ook een bijzondere belang in de industrie en de handel. Alicante, gelegen aan de Middellandse Zeekust, biedt niet alleen een grote verscheidenheid aan diensten, maar ook een breed scala aan culturele activiteiten, met musea, festivals en natuurgebieden, in het bijzonder het eiland Tabarca (Middellandse Zeereservaat).
Lees meer
Cyprus

Cyprus

Helderblauw water, milde temperaturen en zonneschijn. Het is gemakkelijk te zien hoe de Griekse godin van de liefde, Aphrodite, werd geboren uit de golven die op de Cypriotische kust kabbelden. De mythologie, taal, tradities en levensstijl zijn Grieks, maar het eiland heeft een schoonheid die gehuld is in een eigen, unieke sfeer. Het is gevormd door een structuur die Cyprus en zijn hoofdstad Nicosia verdeelt in het Turkse noorden en het Griekse zuiden. De veelzijdige persoonlijkheid heeft een allure die veel vakantiegangers aantrekt.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Barcelona

Barcelona

Indrukwekkende architectuur en hippe restaurants ontmoeten een zonnig Spaans klimaat en prachtige stranden. Dit heeft Barcelona in slechts enkele decennia getransformeerd van een ruige havenstad tot één van Europa's belangrijkste bestemmingen, als het al niet 's werelds belangrijkste bestemming is. Wandel over La Rambla en Passeig de Gràcia, bewonder Gaudí's meesterwerken, bezoek de kleurrijke markt van La Boqueria, ga helemaal op in de Gotische wijk, geniet van de zon op het strand van Barceloneta en ontdek enkele van de bruisende nachtelijke trefpunten van de stad terwijl je bezig bent.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Warschau

Warschau

Alles waar je van kunt dromen, vind je in de Poolse hoofdstad: interessante geschiedenis, een schat aan evenementen, een bruisend nachtleven, restaurants met Michelin-sterren en een overvloed aan groene gebieden. Bekijk de charmante oude binnenstad en maak een wandeling langs de Koninklijke Route. Kom meer te weten over de geschiedenis van de stad in één van de vele interactieve musea van Warschau. Breng een wilde avond door aan de Vistula en relax terwijl je luistert naar een Chopin-concert in Łazienki Park. Warschau is ongetwijfeld een must-see op de toeristische kaart van Europa.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Boston, Massachusetts

Boston, Massachusetts

Het staat al lang bekend om zijn ouderwetse charme, van de historische Faneuil Hall tot de Freedom Trail die de vooraanstaande rol van Boston in de Amerikaanse Revolutie viert. Boston heeft een lange weg afgelegd om zijn claim in de 21e eeuw waar te maken. Met de voltooiing van de "Big Dig" die Boston's uitgebreide netwerk van snelwegen onder de grond begroef, is Boston de nieuwe eeuw ingegaan. Touristische attracties omvatten prachtige openbare bibliotheken, fascinerende musea en veel sport. Boston is voorbestemd om steeds mooier te worden naarmate meer en meer van de onhandig verhoogde snelwegen worden vervangen door weelderige parken.
Lees meer
Maui, Hawaii

Maui, Hawaii

Maui, het op één na grootste eiland van de Hawaïaanse archipel, was ooit een mysterieus stammeneiland en heeft zichzelf omgetoverd tot een immens populaire toeristenbestemming waar iedereen iets naar zijn smaak kan vinden. Van wandelen over de machtige Haleakala tot rijden over de adembenemende Hana Highway tot gewoon nippend aan een cocktail op één van de ongerepte stranden van Kaanapali of Wailea, Maui zal je zeker verwennen met onvergetelijke natuurlijke schoonheid. Wat je voorkeur ook is, Maui biedt een opmerkelijke ervaring die je blijvende herinneringen zal bezorgen.
Lees meer
Kathedraal van Barcelona
Barcelona, Spanje

Kathedraal van Barcelona

De kathedraal van het Heilige Kruis en Santa Eulàlia, of kortweg de kathedraal van Barcelona, is de gotische kathedraal en de zetel van de aartsbisschop van Barcelona. De bouw begon in 1298 op de plek van een oude Romeinse tempel en het duurde meer dan 150 jaar voordat het voltooid was. Het is gelegen in het centrum van de historische Gotische wijk van Barcelona. De kathedraal is gewijd aan de martelaar Santa Eulàlia, de patroonheilige van Barcelona die in de laat-Romeinse tijd werd doodgemarteld. Haar lijk is begraven onder het hoofdaltaar. Klim naar het dak voor een mooi uitzicht over de stad, en vergeet niet de serene en prachtige binnenplaats te bezoeken die wordt bewoond door dertien witte ganzen die de jaren van Saint Eulalia's leven vertegenwoordigen voordat ze de marteldood stierf.
Lees meer
Paleis van Cultuur & Wetenschap
Warschau, Polen

Paleis van Cultuur & Wetenschap

Het bekendste en hoogste gebouw in de stad, het Paleis van Cultuur en Wetenschap, was een geschenk (en ook een blijk van kracht) van het Sovjetvolk aan de Polen. Het paleis is vanaf bijna elke plek in Warschau zichtbaar en is voor Warschau wat de Eiffeltoren is voor Parijs, de perfecte bezienswaardigheid. Neem de lift naar de 30e verdieping om het stadspanorama vanaf een hoogte van 114 meter te bekijken. Het paleis herbergt ook theaters, een bioscoop, musea en trendy bistro's, evenals het belangrijkste toeristische informatiepunt van de stad.
Bookable
Lees meer
Agia Napa
Cyprus, Cyprus

Agia Napa

Ooit slaperige vissersdorpjes, de prachtige stranden met fijn wit zand van Agia Napa en Protaras, en het kustgebied van Paralimni met zijn honderden windmolens, bruisen tegenwoordig van het leven. Dit gebied staat gezamenlijk bekend als de Kokkinochoria, “dorpen met rode grond”, vanwege de rijke rode aarde waarop de beroemde aardappelen van Cyprus worden geteeld. Cultuurliefhebbers kunnen de middeleeuwse kerken bezoeken die te vinden zijn in dorpen zoals Sotira of een bezoek brengen aan de volkskunstmusea met landelijke kunstvoorwerpen in Deryneia en Avgorou. Kinderen zullen dol zijn op het Marine Life museum of het nieuwe zeemuseum “Thalassa” in Agia Napa, dat een verbazingwekkende replica heeft van een 4e-eeuws handelsschip dat voor de kust van Kyrenia is gezonken. Of je kunt langsgaan bij de kleine riviermonding, bij de lokale bevolking bekend als Potamos, en kijken hoe de vissersboten hun vangst in hun veelkleurige manden binnenhalen. Breng de dag door met zonnebaden op het strand, zwem in warm turkoois water of maak een korte cruise langs de kust. Enkele van de beste snorkel- en duikplekken bevinden zich op Cape Gkreko, het nationale bospark, met zijn afgelegen baaien en rotspartijen, indrukwekkende uitzichten op de kliffen en zeegrotten. Dineer 's avonds in één van de vele restaurants, vooral in de lokale restaurants in Paralimni, of luister naar de nieuwste deuntjes in één van de vele nachtclubs.
Lees meer
Nicosia (Lefkosia)
Cyprus, Cyprus

Nicosia (Lefkosia)

Nicosia, ook bekend als Lefkosia, de hoofdstad van het eiland, combineert oud en nieuw in een druk modern handels- en zakencentrum en een eeuwenoude cultuur. Het centrum van de stad bestaat uit de oude wijk, omringd door een Venetiaanse zandstenen vestingmuur met een gracht en hartvormige bastions. Moskeeën en palmbomen geven de oude stad een oosterse sfeer. Dwaal door smalle straatjes met overhangende balkons en prachtig gerestaureerde voetgangerszones met handwerkwinkels, cafés en tavernes. Vergeet niet een bezoek te brengen aan de Sint-Janskathedraal met zijn fresco's en het prachtige museum van Byzantijnse iconen. Bezoek 's avonds een concert of tentoonstelling bij de Famagustapoort, één van de drie oorspronkelijke ingangen van de oude stad, die nu is gerestaureerd en als cultureel centrum wordt gebruikt. De nieuwe stad strekt zich uit over de muren met een modern Europees achtig centrum van hoge gebouwen, kantoorgebouwen, winkels en cafés, dat zich uitbreidt naar woonwijken in de voorsteden. Lefkosia biedt het beste op het gebied van winkelen met Stassicratous Street als bestemming voor een ultieme winkelervaring. Van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad herbergt het Cyprus Museum de beste collectie archeologische voorwerpen op het eiland, waaronder een Romeins beeldje van Aphrodite van Soli uit de eerste eeuw na Christus en het originele mozaïek van Leda en de Zwaan, terwijl het Leventismuseum de geschiedenis van de stad weergeeft.
Lees meer