Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Jeruzalem

Jeruzalem

Jeruzalem, waar geschiedenis en spiritualiteit samenkomen, bevat heilige plaatsen die centraal staan in wereldreligies. De caleidoscoop van culturen is het resultaat van de joodse, christelijke, islamitische en Armeense gemeenschappen. Ervaar een levendige muziekscene en een gevarieerde keuken, terwijl het Light Festival en het Jerusalem Film Festival culturele evenementen brengen. De spirituele uitstraling en schoonheid van de stad komen tot uiting in de mozaïeken, architectuur en uitzichten vanaf de Olijfberg. Een reis naar Jeruzalem zal zeker een blijvende indruk achterlaten.
Lees meer
Queenstown

Queenstown

Queenstown, de zelfbenoemde 'wereldhoofdstad van de avonturiers', heeft deze titel zonder twijfel verdiend. De geboorteplaats van bungeejumpen en de thuisbasis van allerlei adrenalineverhogende activiteiten, van rodelen en jetboot varen tot canyon swinging, trekt elk jaar duizenden avonturiers aan. Gelegen aan de rand van het gigantische Wakatipu-meer, in de regio Otago, transformeert dit intieme stadje zichzelf in de winter in een bruisend skigebied, dankzij de twee aantrekkelijke skivelden die geschikt zijn voor sportliefhebbers van alle niveaus.
Lees meer
Thessaloniki

Thessaloniki

Byzantijnse kerken, afbrokkelende ruïnes, moderne architectuur, een bruisend nachtleven en de prachtige zee, dat is de essentie van Thessaloniki. Thessaloniki, de tweede grootste stad van Griekenland, combineert meer dan 2.300 jaar geschiedenis met een jonge studentenpopulatie. De stad is een perfecte bestemming voor stadsverkenners en een toegangspoort tot de prefectuur Chalkidiki in het zuidoosten, met de karakteristieke vorm van de drie 'poten', Kassandra, Sithonia en Athos, een favoriete vakantiebestemming voor de lokale bevolking. Ongerepte stranden en charmante dorpjes in overvloed.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Amsterdam

Amsterdam

Met karakteristieke grachten (UNESCO-werelderfgoed) omringd door smalle, lage en scheve 17e-eeuwse huizen, is Amsterdam ongetwijfeld één van de meest charmante hoofdsteden van Europa. Het rijke culturele leven en een breed scala aan entertainment maken van Amsterdam een grote stad die de sfeer van een kleine stad heeft weten te behouden. Met meer dan 50 musea, waarvan er vele wereldberoemd zijn, is deze stad een ware traktatie voor kunstliefhebbers. Hoogtepunten zijn onder meer het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum.
Lees meer
Auckland

Auckland

De majestueuze “City of Sails” is omgeven door water, wat de sprankelende aantrekkingskracht bepaalt. De prachtige haven doet denken aan andere beroemde steden aan het water, maar heeft zijn eigen unieke charme. Auckland heeft een rijke maritieme geschiedenis die bepalend is voor haar identiteit als zeevarende stad. Auckland is geografisch gezien relatief klein, waardoor het een plezier is om te voet te verkennen. Met zijn dynamische bevolking heeft de stad een meer kosmopolitische, verfijnde uitstraling en een gemoedelijke, vriendelijke sfeer.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Biarritz

Biarritz

Vroeger kwamen ze hier allemaal, van Coco Chanel en Ernst Hemingway tot Frank Sinatra en het koningshuis. Biarritz was vroeger het Monte Carlo van de Atlantische kust. Maar na verloop van tijd vervaagde de glamour. Dankzij windsurfen en andere watersporten is de charmante stad echter verjongd. Het is nu de perfecte bestemming voor een ontspannen weekendje weg, en je hoeft je niet te haasten: de stad is vrij klein en je kunt alles gemakkelijk zien, zelfs tijdens een kort bezoek.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Tour door de Douro-vallei met wijnproeverij & lunch
Porto, Portugal

Tour door de Douro-vallei met wijnproeverij & lunch

De Douro-vallei is niet alleen de beroemdste wijnregio van Portugal, maar ook het oudste afgebakende wijnbouwgebied ter wereld. Dus als je de volgende keer in Porto bent, zorg er dan voor dat je deelneemt aan een wijnproeverij in de met wijngaarden begroeide heuvels van de Douro-vallei. Geniet van regionale specialiteiten tijdens een traditionele lunch in het schilderachtige dorpje Pinhão en bezoek vervolgens twee wijndomeinen om kennis te maken met bekroonde lokale variëteiten.
Bookable
Lees meer
Utrecht

Utrecht

Utrecht, gelegen in het hart van Nederland, fascineert met middeleeuwse charme, schilderachtige grachten en historische wijken zoals Oudegracht. Utrecht combineert traditie en moderniteit naadloos, wat te zien is aan de diverse culturele bezienswaardigheden, trendy boetieks en levendige markten. Met een dynamische sfeer, gevormd door zowel oude structuren als hedendaagse architectuur, is de stad er trots op een vooraanstaande universiteit te hebben die een levendige mix van bewoners en studenten creëert.
Lees meer
Eet- & wijnproeverij tour in Porto
Porto, Portugal

Eet- & wijnproeverij tour in Porto

Geniet van traditionele Portugese gerechten zoals kabeljauwkoekjes en custardtaartjes en proef het beroemdste exportproduct van het land, portwijn, tijdens een eet- en wijnproeverij tour in Porto. Slenter door enkele van de schilderachtige wijken van de stad, zoals de historische wijk Riberia, en bezoek eeuwenoude tavernes en traditionele cafés om regionale lekkernijen te proberen en de wijn van Noord-Portugal te proeven, terwijl je tegelijkertijd interessante feiten over de Portugese keuken leert.
Bookable
Lees meer
Treinstation São Bento
Porto, Portugal

Treinstation São Bento

Een must als je in Porto bent, is het treinstation van São Bento. Deze plek is meer dan alleen een treinstation. Het is een architectonisch juweel, naast de vele andere bezienswaardigheden die deze stad rijk is. Het treinstation van São Bento, gebouwd door de Portugese architect José Marques da Silva in 1900, werd zestien jaar later geopend voor het publiek. De bouw vond plaats op de plek waar ooit een Benedictijner klooster was gevestigd, vandaar de naam São Bento. De architectuur heeft een invloed uit de Franse Renaissance, en hoewel de gevel al behoorlijk indrukwekkend is, is het interieur wat bezoekers echt versteld doet staan. De grote zaal is prachtig versierd, van de grond tot aan het plafond, met meer dan 20:000 “azulejos” (Portugese tegels), die vertellen over belangrijke gebeurtenissen uit de geschiedenis van Portugal.
Bookable
Lees meer
Toren van David & Museum voor de Geschiedenis van Jeruzalem
Jeruzalem, Israël

Toren van David & Museum voor de Geschiedenis van Jeruzalem

Gelegen aan de ingang van de oude stad, vlakbij de Jaffapoort, biedt de oude citadel (in de volksmond bekend als de Toren van David) een geweldige manier om jouw bezoek aan Jeruzalem te beginnen. Vanaf de top kun je genieten van het panoramische uitzicht op de omgeving. Om dieper in de geschiedenis van de stad te duiken, kun je het Museum of the History of Jerusalem bezoeken, dat zich in het fort bevindt, of de Night Spectacular show bijwonen, die entertainment en educatie combineert. De citadel, gebouwd door Herodes de Grote, wordt beschouwd als de plaats waar het doodvonnis van Jezus werd uitgesproken. Het diende later als centrum voor de kruisvaarders en de Ottomanen en werd verschillende keren gerestaureerd.
Lees meer
Kathedraal van Porto (Sé do Porto)
Porto, Portugal

Kathedraal van Porto (Sé do Porto)

Sé do Porto, of de kathedraal van Porto, gebouwd in 1110 op het hoogste punt van de stad, is een bepalende bezienswaardigheid van de stad en het belangrijkste religieuze gebouw in Porto. Een bezoek aan de kathedraal is niet alleen de moeite waard vanwege het historische belang, maar ook vanwege de opmerkelijke mix van bouwstijlen die variëren van romaans tot barok en gotisch, en tot slot vanwege het prachtige uitzicht over de stad, dat zich uitstrekt van de oude binnenstad tot de Atlantische kust.
Lees meer